Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(saulala @ 2011 08 10, 15:24)
O aš norėčiau pasmalsauti, kiek kvadratų jūsų, kuklute30, vaikų kambarys ir kaip išsprendėte dviejų skirtingo amžiaus vaikų įkurdinimo jame klausimą?
Mano dukra 7 metais jaunesnė už sūnų, tai aktualu.

Kambarys 20 kvadratiniu metru (paaukojom svetaine) biggrin.gif Sunui atskyrem nedidele erdve is gipskartonio suformave neauksta sienele-pertvarele. Siek tiek ji matosi nuotraukose. Vat uz jos stovi sunaus dviaukste lova su spinta bei rasomuoju stalu po ja. Ten gi ir jo pianinas, kadangi sunus mokosi menu gimnazijoj. Kadangi jis jau vyresnis ir jo poreikiai nebetokie judrus, tai pasitarus su juo jam skyrem mazesne kambario dali. Trimetei judriai sesei teko kiek didesne, nes vien jos zaislu arsenalas kiek vietos uzima doh.gif Pradzioj galvojom ta skiriama sienele daryti pilno aukscio (iki lubu), bet persigalvojom, del sviesos kiekio i sunaus erdve patekimo, o ir norejosi, kad sunus turetu savo erdve, bet butu tuo paciu "seimoje" biggrin.gif Tada rinkomes spalvas, kad tiku abiems. Pradzioj galvojau apie zalsva. Kai vyras suko zalsvos spalvos gipskartoni-pasidziaugiau, kad pries dazant pamatysiu ar "lips" kambariui si spalva. Bet kambarys labai pritemo. Tada nusprendem nebeisradineti dviracio, dazem sviesia, pieno atspalvio balta spalva, o siena ties dukros zaidimu vieta tiesiog papuosem fototapetu. Kol kas visi patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, esu jau kazkada rodziusi kambariuka mano merginu, bet dbr jau praktiskai prie finiso esam biggrin.gif truksta dar paveiksliuku, nuotraukyciu ant sienu. Nors sakau kad jau finisas, bet jau bresta mintys apie spinta vietoj komodos, nes rubeliai pradeda nebetilpti..zodziu kazkoks non stop procesas, vaikai auga ir kambario apstatymas faktiskai keiciasi doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
esmini klausima pamirsau - ar detumete sviesias permatomas lengvas uzuolaidas uz tu dryzuotu uzuolaideliu??

Ten nesimato, bet virs lango nisos kabo roletas tamsiai bordinis, ji uztraukiu tik nakciai, diena susuktas, tai net nesimato ir fotkeje, kad jis yra.
Sprendziu dbr ar uzdeti dar vienas lengvas uzuolaideles, nes sitos kurios kabo lango viso neuzdengia, biskuti medziagos pritruko biggrin.gif tai naudoju dbr tik kaip dekora.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 08 10, 16:03)
sveikos merginos, esu jau kazkada rodziusi kambariuka mano merginu, bet dbr jau praktiskai prie finiso esam  biggrin.gif  truksta dar paveiksliuku, nuotraukyciu ant sienu. Nors sakau kad jau finisas, bet jau bresta mintys apie spinta vietoj komodos, nes rubeliai pradeda nebetilpti..zodziu kazkoks non stop procesas, vaikai auga ir kambario apstatymas faktiskai keiciasi  doh.gif

user posted image
Papildyta:

O kur toki kilimuka pirkot? Pas mus ka tik baigtas merginu kambarys - violetinis - ir labai noreciau tokio kilimuko.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 08 10, 16:05)
O kur toki kilimuka pirkot? Pas mus ka tik baigtas merginu kambarys - violetinis - ir labai noreciau tokio kilimuko.

Dubingiuose Vilniuje pirkom. Jie taip neisvaizdziai susukti i ruloniukus kampe stovejo, dar ir nuolaida buvo 50% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 08 10, 16:11)
Dubingiuose Vilniuje pirkom. Jie taip neisvaizdziai susukti i ruloniukus kampe stovejo, dar ir nuolaida buvo 50%  ax.gif

Eina sau doh.gif bet koks grooooozis wub.gif ir kiek uz ji mokejot?
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2011 08 10, 16:12)
Eina sau  doh.gif  bet koks grooooozis  wub.gif ir kiek uz ji mokejot?

nu kad labai jis paprastas zinokit, nieko blatno tikrai, tik gal fotkese taip neblogai ziurisi. Tiesa, sudetis tokie prie geresniu - vilnos yra berods 50%, tai nors ne visai sintetinis ir lieciasi kitaip nei sintetiniai. Ismatavimai jo 1*3 m, kaina po nuolaidos 195lt.
Pradine jo kaina buvo 390 lt doh.gif nu nesamoninga tikrai, man ir 200lt uz ji brangokai atrodo, bet kai uz tokias kainas pasirinkimas visai skurdus, tai daug negalvojau ir pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 08 10, 16:17)
nu kad labai jis paprastas zinokit, nieko blatno tikrai, tik gal fotkese taip neblogai ziurisi. Tiesa, sudetis tokie prie geresniu - vilnos yra berods 50%, tai nors ne visai sintetinis ir lieciasi kitaip nei sintetiniai. Ismatavimai jo 1*3 m, kaina po nuolaidos 195lt.
Pradine jo kaina buvo 390 lt  doh.gif  nu nesamoninga tikrai, man ir 200lt uz ji brangokai atrodo, bet kai uz tokias kainas pasirinkimas visai skurdus, tai daug negalvojau ir pirkau.

Tikrai vertas jis situ pinigeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2011 08 10, 15:53)
Kambarys 20 kvadratiniu metru (paaukojom svetaine) biggrin.gif Sunui atskyrem nedidele erdve is gipskartonio suformave neauksta sienele-pertvarele.

idomu kaip atrodo sunaus kampelis blush2.gif pas mus ta pati beda, maziuke 2 m nepilnai ir bernuzelis 9 m tuoj ...
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 08 10, 16:24)
idomu kaip atrodo sunaus kampelis  blush2.gif  pas mus ta pati beda, maziuke 2 m nepilnai ir bernuzelis 9 m tuoj ...

Jo kampelis tikrai nera didelis, tiesiog vieta miegojimui, pamoku ruosimui bei grojimui. O jis ir nera uzdarytas nuo kitos kambario dalies, tik truputeli "atskirtas" zema pusantro metro ilgio sienele, kai jam reikia susikaputi ar norisi tiesiog pasvajoti mirksiukas.gif Mano sunui 13 metu ir jis toks is ramesniu vaiku... Kitam jo judriam bendraamziui gal tos erdves butu per mazai g.gif Planuodami kambari daug su sunum taremes ir isiklausem i kiekviena jo isreiksta nuomone. Sunus savo erdve yra labai patenkintas thumbup.gif
Manau teveliai geriausiai pazysta savo vaikus, zino ju temperamenta bei poreikius mirksiukas.gif
Siuo metu remonto darbai dar tesiasi, bet kiek veliau gal pabandysiu nufotografuoti sunaus kampeli 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,ruosiames keturmeciui irengineti kambari.Gal kuri susidurete ar turite kambaryje irengta spoto kampeli.Pasidalinkit ar verta, ka rinktis kur rinktis? labai laukiu jusu pasisakymu.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 08 10, 16:03)
esu jau kazkada rodziusi kambariuka mano merginu, bet dbr jau praktiskai prie finiso esam  biggrin.gif  truksta dar paveiksliuku, nuotraukyciu ant sienu. Nors sakau kad jau finisas, bet jau bresta mintys apie spinta vietoj komodos, nes rubeliai pradeda nebetilpti..zodziu kazkoks non stop procesas, vaikai auga ir kambario apstatymas faktiskai keiciasi  doh.gif

Noriu pagirti, labai labai grazu. patiko tapetai, grindys (spalva labai faina!) patinka tamsios grindys. Man ten viskas grazu, nieko nekeisciau, uzuolaidos tinka. wub.gif
Atsakyti
Prašau pasufleruoti,kur galima nusipirkt linksmų,žaismingų šviestuvų vaikų kambariui? ( luboms ir bra tipo).

šiaurės miestelyje jau aplėkiau,nieko neradau ax.gif
Atsakyti