Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Serra do Mar @ 2011 08 21, 02:37)
4u.gif nea,man retroforma netinka  biggrin.gif as ne LT  ax.gif

čia šiaip vaikiški tapetai: http://www.new-home-...n...=style&id=5

o čia galima atsisiųsti: http://www.ukwallpap...ns-products.htm

http://www.selectwal...ge-0/searchStr-

tik jau čia reikai ieškoti, kurie tokie, kad galima būtų spalvinti smile.gif
Atsakyti
Aš truputį ne į temą blush2.gif Kaip išsprendžiate vaikų lovų paklojimo klausimą? Pas mus lovos čiužinys baltas, jį apvilkau frotiniu užvalkalu ( nu ne grožis man asmeniškai...). Bet dabar kabarį patvarkėm taip, kad patalynės dėžė iš lovos sunkokai stumdosi - trukdo kilimas. Galvoju, gal siūti ant lovos užtiesalą? Bet kaip jis atrodytų, jei lova pristumta prie pat sienos ir lova su sienele, kad siena nesibraižytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 08 21, 22:06)
Kaip išsprendžiate vaikų lovų paklojimo klausimą?

Aš tiesiog ant paklotos patalynės užtiesiu pleduką. Mūsų lova su sienelėmis iš visų keturių pusių, tik mažas tarpelis įlipimui į lovą yra. Užtiestas pledukas mano nuomone atrodo tikrai gerai. Patalynės dėžių po apačia neturime, bet jei ir turėtume, tai įtariu nesinaudočiau, nes taip patogiau. Be to mes dar miegame ir pietų miegą, tai man tikrai atsibostų du kartus per dieną patalynę dėlioti į dėžę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 22 rugpjūčio 2011 - 00:43
QUOTE(xjurga @ 2011 08 22, 01:41)
Aš tiesiog ant paklotos patalynės užtiesiu pleduką. Mūsų lova su sienelėmis iš visų keturių pusių, tik mažas tarpelis įlipimui į lovą yra. Užtiestas pledukas mano nuomone atrodo tikrai gerai. Patalynės dėžių po apačia neturime, bet jei ir turėtume, tai įtariu nesinaudočiau, nes taip patogiau. Be to mes dar miegame ir pietų miegą, tai man tikrai atsibostų du kartus per dieną patalynę dėlioti į dėžę.

pas mus tas pats, uztiesiu lovatieses ir ramu, nesiekiu tobulos tvarkos, nes tai neimanoma lotuliukas.gif
savo lova taip pat su lovatiesem uzklojam, tingeciau sudejinet patalyne blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,

Gal kokia labiau nusimananti mergina padėtų man suplanuoti dukrytės kambario apstatymą baldais? Projektėlį šiokį tokį pasidariau:
user posted image

Tik prie durų, trumpojoje sienoje dar yra apie pusmetrio ilgio išsikišusi siena (židinio išėjimui). Nemoku paaiškinti, bet tarpas tarp ilgosios sienos ir to išsikišimo lieka apie metrą, galvoju, gal ten lovą įkišti... Tas didžiulis langas mane labai nervuoja, jis iki žemės, tai palei langą nieko nepastatysi, gaunasi betikslė tokia zona...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freimule: 22 rugpjūčio 2011 - 11:31
QUOTE(Knopkute3 @ 2011 07 04, 17:58)
mamytes kaip manot ar vaiku kambaryje geriau tiesti laminata, ar kilimine danga? ir kur galima rasti graziu tapetu, kilimu, ir dekoraciju ant sienos.aciu

kaip pradėsiu įrenginėti savo namučius - vaikams paskirti du kambariai, bet kadangi jie dar labai maži, tai miegos vienam kambary, kitas bus žaidimų. Į miegamą klosiu natūralią kiliminę dangą, į žaidimų liesim natūralų linoleumą, jei kas nutiks labai lengva suvalyt išlietą vandenuką ar susiurbt trupinius. Kai jau nebenorės kartu gyventi, ant linoleumo visada užklosiu kilimą. Dabar namie turiu laminatą miegame, kitur parketą - nebenoriu daugiau matyt ir svarbiausia girdėt tų girgždesių..
Papildyta:
QUOTE(Ingosa @ 2011 07 12, 13:17)
sauni konstrukcija thumbup.gif bet matau kad kambariukas visai nedidelis, musu didesnis (17.25 kv.) ax.gif bet lovos ideja  thumbup.gif

mano irgi trys, bet kadangi turim atskirą kambarį žaislams, tai miegame labai paprastai palei sienas sudeliojau lovas, man buvo svarbu kad galvos į šiaurę arba rytus gulėtų
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2011 07 27, 17:54)
Pabaigeme ir mes dukrai kambary,ji labai patenkinta.
user posted image

kažką panašaus - čia apie krėslą - ir aš noriu pastatyti pas vaikus, buvau radus tokį margą margą - įsivaizduoju, kad atsisėsiu kaip pasakų fėja į jį ir skaitysiu pasakaites.
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2011 08 19, 13:47)
Sveikos  4u.gif

norėčiau dukros kambaryje padaryti spintos durelių-mokyklinės lentos hibridą, bet nelabai įsivaizduoju, kur ieškoti tokios plokštės ar dangos?  g.gif  o gal pačią sieną galima kažkaip special paruošti ir nudažyti?  g.gif

gal kažkas jau esat susidūrę su tokiu reikalu, ar girdėję kaip tą galima būtų padaryti?

prieš kelias dienas buvau Varšuvoj, ieškau durų, tai vyrai man parodė duris, kuriose tarkit vietoj stiklo įmontuota piešimo lenta - idėja liuks, tik aš dedu ant sienos normalią lentą, todėl toliau nesidomėjau
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2011 08 19, 22:25)
yra kreideles kurios nedulka. Anti Dust Coloured Chalk  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif

tarybiniais laikais namie tėvai man buvo įtaisę lentą, tada nepridulkėdavo... o su dabartinėm technologijom išvis fantastika
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 08 22, 13:53)
aš dedu ant sienos normalią lentą, todėl toliau nesidomėjau

tarybiniais laikais namie tėvai man buvo įtaisę lentą, tada nepridulkėdavo... o su dabartinėm technologijom išvis fantastika

papasakokit plačiau kokią lentą dedat, kur perkat ir pan 4u.gif bigsmile.gif

tiems laikams turėjo būt nerealiai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2011 08 22, 15:36)
papasakokit plačiau kokią lentą dedat, kur perkat ir pan  4u.gif  bigsmile.gif

mano naujų namų stadija tokia, kad dabar klijuoja gipso plokštes ir turbūt špakliuoja (blush2.gif nelabai domiuosi aš tą eiga) sienas, ruošia dažymui. Yra numatyta vieta lentai -virš jos bus apšvietimas - kažkas panašaus į lempytę paveikslams, pati lenta - plokštė bus renkama atsižvelgiant į patarimus, nudažysim lentos dažais ir viskas. Kai jau turėsiu tą plokštę, būtinai aprašysiu kokią pasiūlė dėti, panašu kad tai vyks jau visai greitai
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 08 22, 15:47)
mano naujų namų stadija tokia, kad dabar klijuoja gipso plokštes ir turbūt špakliuoja  (blush2.gif nelabai domiuosi aš tą eiga) sienas, ruošia dažymui. Yra numatyta vieta lentai -virš jos bus apšvietimas - kažkas panašaus į lempytę paveikslams,  pati lenta - plokštė bus renkama atsižvelgiant į patarimus, nudažysim lentos dažais ir viskas. Kai jau turėsiu tą plokštę, būtinai aprašysiu kokią pasiūlė dėti, panašu kad tai vyks jau visai greitai

lauksiu žinių 4u.gif mes irgi dabar "reorganizavimo procese"... doh.gif mūsų butas tik 2k, todėl norim savo miegamąjį palikti dukrytei, o patys "kraustytis" į svetainę karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2011 08 22, 11:21)
Sveikos, mamos,

Gal kokia labiau nusimananti mergina padėtų man suplanuoti dukrytės kambario apstatymą baldais? Projektėlį šiokį tokį pasidariau:

Kažkodėl aš nematau jūsų projektėlio.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2011 08 20, 18:00)
Patiko vienas lipdukas, matytas artidea, tai stai ka musu paprasytas  nupiese vienas draugas  smile.gif

Kaip gražuuu thumbup.gif
Nu ir niekaip nesuprantu, ar čia ant lubų nupiešta? blush2.gif

QUOTE(Agotukas @ 2011 08 21, 23:06)
Galvoju, gal siūti ant lovos užtiesalą? Bet kaip jis atrodytų, jei lova pristumta prie pat sienos ir lova su sienele, kad siena nesibraižytų  g.gif

KAip ir daugelis - manau, kad tiesiog ant patalynės tiesti užtiesalą. Bet va, pvz, mano vaikas labai mėgsta žaist ant lovos, tai tą užtiesalą "mygom" suglamžytų ir vis tiek trintųsi ant patalynės doh.gif Dėl to jaučiu vis tiek traukyčiau patalynės dėžę ax.gif
Bet jei jūsų vaias nežaidžia lvooj, tai manu užtiesalas tikrai gerai ir patogu būtų mirksiukas.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2011 08 22, 08:14)
savo lova taip pat su lovatiesem uzklojam, tingeciau sudejinet patalyne  blush2.gif

Mes pradžioj klodavom, dabar irgi nebe tongue.gif
Atsakyti