QUOTE(*Star* @ 2011 09 18, 16:11)
pamačiau antrą nuotrauką ir man dabar dilema.
Mūsų namo pirmam aukšte bus wc su vonia, virtuvė, pereinamas kambariukas iš kurio į wc, į virtuvę ir didįjį kambarį. Ir viršuj du kambariukai. Tai man galvosūkis kur vaikus įtaisyt. Ar tam pirmam aukšte pereinamam kambarėly, aišku vienas įėjimas bus panaikintas, ar vis tik antram aukšte kai pasikeis stogas bus kažkas panašaus kaip toj antroj nuotraukoj aš taip įsivaizduoju. Tik čia siaura, o pas mus bus plačiau. Pamačiau ir susimėčiau. Kažin ar ne per maži vaikai bus
Gal kuri pasidalinsit mintimis, gal pas kurią vaikų kampabriai antram aukšte?
Aišku laiptai bus platūs ir patogūs užlipt, jau įsivaizduoju juos. Bet vis vien...
O del ko Jus dvejojat ir baiminates? Del laiptu ar uzlips saugiai? Jei taip, tai nemanau, kad tai yra problema. Musu namas ir per du aukstus: pirmame gyvenamasis kambarys, virtuve ir t.t. o antrame miegamasis ir vaiku kambariai. Jokiu problemu (vienai 6m kitai 2m) Saugiai ismoke nulipti, po truputi, neskubant. Jie dauk protingesni ir atsargesni, nei mes manom
Gimus vaikui moteris įgyja nežemiškų gebėjimų- matyti tamsoje, girdėti sapne, vaikščioti be garso, gyventi be miego ištisas dienas...