Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 18, 14:07)
user posted image

Papildyta:
user posted image

4u.gif
pamačiau antrą nuotrauką ir man dabar dilema.
Mūsų namo pirmam aukšte bus wc su vonia, virtuvė, pereinamas kambariukas iš kurio į wc, į virtuvę ir didįjį kambarį. Ir viršuj du kambariukai. Tai man galvosūkis kur vaikus įtaisyt. Ar tam pirmam aukšte pereinamam kambarėly, aišku vienas įėjimas bus panaikintas, ar vis tik antram aukšte kai pasikeis stogas bus kažkas panašaus kaip toj antroj nuotraukoj aš taip įsivaizduoju. Tik čia siaura, o pas mus bus plačiau. Pamačiau ir susimėčiau. Kažin ar ne per maži vaikai bus g.gif

Gal kuri pasidalinsit mintimis, gal pas kurią vaikų kampabriai antram aukšte?

Aišku laiptai bus platūs ir patogūs užlipt, jau įsivaizduoju juos. Bet vis vien...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 18 rugsėjo 2011 - 14:12
QUOTE(*Star* @ 2011 09 18, 16:11)
4u.gif
pamačiau antrą nuotrauką ir man dabar dilema.
Mūsų namo pirmam aukšte bus wc su vonia, virtuvė, pereinamas kambariukas iš kurio į wc, į virtuvę ir didįjį kambarį. Ir viršuj du kambariukai. Tai man galvosūkis kur vaikus įtaisyt. Ar tam pirmam aukšte pereinamam kambarėly, aišku vienas įėjimas bus panaikintas, ar vis tik antram aukšte kai pasikeis stogas bus kažkas panašaus kaip toj antroj nuotraukoj aš taip įsivaizduoju. Tik čia siaura, o pas mus bus plačiau. Pamačiau ir susimėčiau. Kažin ar ne per maži vaikai bus  g.gif

Gal kuri pasidalinsit mintimis, gal pas kurią vaikų kampabriai antram aukšte?

Aišku laiptai bus platūs ir patogūs užlipt, jau įsivaizduoju juos. Bet vis vien...

O del ko Jus dvejojat ir baiminates? Del laiptu ar uzlips saugiai? Jei taip, tai nemanau, kad tai yra problema. Musu namas ir per du aukstus: pirmame gyvenamasis kambarys, virtuve ir t.t. o antrame miegamasis ir vaiku kambariai. Jokiu problemu (vienai 6m kitai 2m) Saugiai ismoke nulipti, po truputi, neskubant. Jie dauk protingesni ir atsargesni, nei mes manom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 18, 16:27)
O del ko Jus dvejojat ir baiminates? Del laiptu ar uzlips saugiai? Jei taip, tai nemanau, kad tai yra problema. Musu namas ir per du aukstus: pirmame gyvenamasis kambarys, virtuve ir t.t. o antrame miegamasis ir vaiku kambariai. Jokiu problemu (vienai 6m kitai 2m) Saugiai ismoke nulipti, po truputi, neskubant. Jie dauk protingesni ir atsargesni, nei mes manom  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ačiū už nuraminimą

Mes dabar gyvenam name kuris senos statybos, tai laiptai į antrą aukštą gan statūs ir nesaugūs. net aš pati keliskart esu nučiuožus per kelis laiptus doh.gif
Bet pliusas yra tame, kad vaikas auga name kur yra laiptai. Kaip sakot, labai greit išmoko lipti pats smile.gif tai gal ir čia bus panašiai. Ypač mažylis kai pradės kabarotis, matydamas pavyzdį gal greičiau irgi išmoks saugiai lipti smile.gif
Atsakyti
labai atsiprasau,bet gal kam reikes
parduodam savo myleta, bet jau nereikalimga kilima. labai grazus, svajone vaiku kambariui.kilimo ismatavimai: 133ant195. 100proc lateksas.kaina 150lt
klaipeda.rasykite AZ
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
rasykite AZ
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2011 09 18, 18:08)
parduodam savo myleta, bet jau nereikalimga kilima. labai grazus, svajone vaiku kambariui.kilimo ismatavimai: 133ant195. 100proc lateksas.kaina 150lt
klaipeda.rasykite AZ
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
rasykite AZ

nesupykit, bet pasakysiu. Kaip tik dabar uzsisakiau Ikea. Jei neklystu jis is ten, ar ne? jis naujas su parsiunimu tiek kainuoja, o jus uz deveta norite 150lt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 09 18, 17:22)
nesupykit, bet pasakysiu. Kaip tik dabar uzsisakiau Ikea. Jei neklystu jis is ten, ar ne? jis naujas su parsiunimu tiek kainuoja, o jus uz deveta norite 150lt. blink.gif

pigiau net blush2.gif ax.gif naujas su siuntimu apie 132 gaunasi.
gal kazkada jis ir brangesnis buvo. tikiu kad grazus. bet tai siandienos kaina tokia. nieko nepadarysi. manau kai kada verta pasidometi kiek daiktas kainuoja sia diena...oo ne tai kad pirkot uz kelis simtus ir dabar kaina leidziat. nzn subtilybiu- be jokiu piktumu mamai 4u.gif
IKEA kilimas

Atsakyti

parduodam savo myleta, bet jau nereikalimga kilima. labai grazus, svajone vaiku kambariui.kilimo ismatavimai: 133ant195. 100proc lateksas.kaina 90lt
klaipeda.rasykite AZ
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
rasykite AZ
nezinojau kainos
Atsakyti
As manau, kad kilimas grazus, issilaikes ir mamyte tiesiog pagalvojo, kad mes gal nezinom kas yra IKEA biggrin.gif nes pagal LT kaina, tai butu visai normali deveto kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 09 18, 19:07)
As manau, kad kilimas grazus, issilaikes ir mamyte tiesiog pagalvojo, kad mes gal nezinom kas yra IKEA  biggrin.gif  nes pagal LT kaina, tai butu visai normali deveto kaina  4u.gif

tiesa sakant, net nezinojau kainos ir is kur jisai, mums tai buvo dovana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2011 09 18, 20:12)
tiesa sakant, net nezinojau kainos ir is kur jisai, mums tai buvo dovana  ax.gif

dabar zinosit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2011 09 18, 19:12)
tiesa sakant, net nezinojau kainos ir is kur jisai, mums tai buvo dovana  ax.gif

labai grazi dovana 4u.gif gaila bernukams tokiu kilimu nedaro. doh.gif
Atsakyti