Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 19, 21:42)
Ir aš kažkada taip galvojau... Bet su tekstiliniais gaubtais šviestuvai būna paprastai jau kiek iš prabangesnių - pirkti tokį vien dėl karkaso kaina perdidelė. g.gif

Nors seniai ieškojau - gal situacija pasikeitė. Būtų labai malonu, jei kas pasidalintų, kur galima gauti tokį pigų gaubtą "perdirbimui". Gal net kokių pusfabrikačių būna? mastau.gif

zinok tiek gaubtai tikrai pigus, o siaip jie visi standartiniai mazdaug mirksiukas.gif pvz Ermitaze uz 20Lt ir pigiau nupirksi mirksiukas.gif nulupsi ten kas jau bus priklijuota ir savo medziagyte uzsidesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 10 18, 16:14)
Taip, lovas geriau statyti ne visai viena prieš kitą, nes kai lova būna visai viena prieš kitą, tai gaunasi, kad 2 metrai kambario susiaurėję. Kai viena lova pasistūmusi į vieną pusę, kita į kitą, tada nelieka to siaurumo jausmo, o ir vaikams smagiau miegoti, kai ne "akis į akį" miegi ir jautiesi stebimas.

Sveiki, kaip apsidziaugiau kaip pamaciau, kad diskutuojat mano „Galvos skausma“, turiu analogiska delema. Nu niekiap man netaeina i galva vaizdas, kaip galeciau irengti vaikams kambari. Mano kambarys yra analogiskas, ir vaikai tokie pat beveik smile.gif O kur Jus tada statydami taip lovos, pastatytumet televizori vaikams? Vilsak kaip ir gerai, lovos, spinta, stalai, bet kur pastatyti televizori?
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2011 10 20, 10:46)
O kur Jus tada statydami taip lovos, pastatytumet televizori vaikams? Vilsak kaip ir gerai, lovos, spinta, stalai, bet kur pastatyti televizori?

O kam iš viso vaikų kambary tas televizoris?
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 10 20, 08:45)
zinok tiek gaubtai tikrai pigus, o siaip jie visi standartiniai mazdaug  mirksiukas.gif pvz Ermitaze uz 20Lt ir pigiau nupirksi mirksiukas.gif nulupsi ten kas jau bus priklijuota ir savo medziagyte uzsidesi mirksiukas.gif

Matyt reikia baigti čia skųstis blush2.gif ir važiuoti pasižvalgyt. smile.gif

Bet gal Tu turi omeny popierinius gaubtus? g.gif Nulupus popierių ten nelabai kas ir liktų - gležna vielutė, kuri įtemptą audinį kažin ar atlaikytų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 20, 10:00)
Papildyta:

Bet gal Tu turi omeny popierinius gaubtus? g.gif Nulupus popierių ten nelabai kas ir liktų - gležna vielutė, kuri įtemptą audinį kažin ar atlaikytų. g.gif

Televizorius yra pas vaikus kambaryje, žiūri jie tik filmukus ir tai neilgai, bet tai praverčia kai sekmadienio rytais patys atsibunda ir gali pasižiūrėti ankstų rytą filmuką neversdami iš lovos tėvų. Dičkis dar Playstation pasijungia prie TV savo kambaryje, tik žinoma su saiku. Nieko blogo nematau, jei šis prietaisas bus pas vaikus, tik riboti ir žiūrėti reikia kiek laiko jis bus naudojamas namie.

Lempos gaubtą galima dar sutvirtinti, apsukus vielute papildomai karkasas taps stipresnis, jei labai gležnas esamas karkasas. Arba pasiieškoti naudoto ar naujo šviestuvo išparduotuvėse, dažnai galima atrati neblogų var. daug pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 20, 10:00)
Papildyta:

Nzn kas ten liks nulupus, bet manau prie didelio noro tikrai bus galima patobulint mirksiukas.gif na ne visai popieriniai ten g.gif

Dar esu macius variantus kaip pvz is tapeto padaryti gaubtai - tai idomu kaip ten juos padaro ir ar apskritai galima is tapeto daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 20 spalio 2011 - 13:05
QUOTE(sena pana @ 2011 10 20, 11:15)
Televizorius yra pas vaikus kambaryje, žiūri jie tik filmukus ir tai neilgai, bet tai praverčia kai sekmadienio rytais patys atsibunda ir gali pasižiūrėti ankstų rytą filmuką neversdami iš lovos tėvų. Dičkis dar Playstation pasijungia prie TV savo kambaryje, tik žinoma su saiku. Nieko blogo nematau, jei šis prietaisas bus pas vaikus, tik riboti ir žiūrėti reikia kiek laiko jis bus naudojamas namie.

Lempos gaubtą galima dar sutvirtinti, apsukus vielute papildomai karkasas taps stipresnis, jei labai gležnas esamas karkasas. Arba pasiieškoti naudoto ar naujo šviestuvo išparduotuvėse, dažnai galima atrati neblogų var. daug pigiau smile.gif

drinks_cheers.gif televizorius ne tik reikalingas rytais, mano sūnus jo kaip ir nežiūri savo kambarį, mažoką turi, palyginus su svetainės, tai ryte visada eina i apačia vis tiek žiūrėt, bet va labai gerai, kai svečių būną, va tada jis vaikų kabarį labai gerai, nereikia būnant su svečiais multikų žiūrėt, nes jei svečiai būna su vaikais, tai beveik visada pažaidę užsimano multikus žiūrėt, tai ir žiūri vaikų kambarį, o ne prie suaugusių. ir mums ir vaikams gerai. o patį televizorių esu ant spec stovo padėjusi, kuris kabo ant sienos. tikrai gerai, kambarys didokas, tai ir sukinėja kur vaikams reikia.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2011 10 19, 11:13)
Man net ne kainos užkliūvo - jų tiesiog nežiūrėjau, nes nemačiau tokių vaikiškų šviestuvų, kurie patiktų ir pakankamai šviesos duotų: 3 metų vaikas kostruodamas lego ar piešdamas tikrai stalinės lempos pats neužsižiebs...

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 19, 22:42)
Ir aš kažkada taip galvojau... Bet su tekstiliniais gaubtais šviestuvai būna paprastai jau kiek iš prabangesnių - pirkti tokį vien dėl karkaso kaina perdidelė. g.gif

Nors seniai ieškojau - gal situacija pasikeitė. Būtų labai malonu, jei kas pasidalintų, kur galima gauti tokį pigų gaubtą "perdirbimui". Gal net kokių pusfabrikačių būna? mastau.gif

Na, matau apie svietuvus diskutuojate. Ka tik baigeme irengti vaiku kambarius, jau is anksto zinojau, kad su sviestuvais bus doh.gif , tai is anksto iekojau tiesiog - balto nemazo gaubto, is tekstiles, dar reikalavimai buvo - kad suktusi didele, galinga ekonomine lempa, nes kambariai pas mus nedidukai, pakaks vienos lempos centriniam apsvietimui, prie lovu, ir stalo - rasomoji lempos bus kitos. Taigi, tokius svietuvus - kur tik laikiklis, laidas, ir paprastas, konuso formos medziaginis gaubtas nupirkau ir nuveziau vienai auksarankei pagrazinti, nuveziau po gabaleli tapeto,kad isivaizduoti spalvas, dabar laukiam rezultato wub.gif
tas pats buvo ir su baldu rankenelem, ne vienos man netiko, tai kazas atsiliepe i mano prasyma, imete nuoroda, ir ta pati mergiote ispiese mums paprasta medines rankeneles taip, kaip net pasvajot negalejau, visi kas pamato - lieka suzaveti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 10 20, 22:12)
Na, matau apie svietuvus diskutuojate. Ka tik baigeme irengti vaiku kambarius, jau is anksto zinojau, kad su sviestuvais bus doh.gif , tai is anksto iekojau tiesiog - balto nemazo gaubto, is tekstiles, dar reikalavimai buvo - kad suktusi didele, galinga ekonomine lempa, nes kambariai pas mus nedidukai, pakaks vienos lempos centriniam apsvietimui, prie lovu, ir stalo - rasomoji lempos bus kitos. Taigi, tokius svietuvus - kur tik laikiklis, laidas, ir paprastas, konuso formos medziaginis gaubtas nupirkau ir nuveziau vienai auksarankei pagrazinti, nuveziau po gabaleli tapeto,kad isivaizduoti spalvas, dabar laukiam rezultato wub.gif
tas pats buvo ir su baldu rankenelem, ne vienos man netiko, tai kazas atsiliepe i mano prasyma, imete nuoroda, ir ta pati mergiote ispiese mums paprasta medines rankeneles taip, kaip net pasvajot negalejau, visi kas pamato - lieka suzaveti blush2.gif  wub.gif

Kai turėsit šviestuvą įdėkit nuotraukėles - labai įdomu bus pažiūrėti.
Aišku jei galėtumėte ir kambariuko nuotraukas įdėti tai būtų iš vis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2011 10 20, 09:46)
Sveiki, kaip apsidziaugiau kaip pamaciau, kad diskutuojat mano „Galvos skausma“, turiu analogiska delema. Nu niekiap man netaeina i galva vaizdas, kaip galeciau irengti vaikams kambari. Mano kambarys yra analogiskas, ir vaikai tokie pat beveik smile.gif O kur Jus tada statydami taip lovos, pastatytumet televizori vaikams? Vilsak kaip ir gerai, lovos, spinta, stalai, bet kur pastatyti televizori?

Na reikėtų pagalvoti su tuo televizoriumi. Variantas manau yra ne vienas. Dar priklauso koks tas televizorius - ar plokščiaekranis kabinamas ant sienos, ar normalus statomas ant komodos, ar kabinamas ant laikiklio.

Pirmas variantas kurį pagalvojau, tai kad statyti ant komodos prie spintos, bet nežinau kaip būtų su apšvietimu nuo lango. Gali būti, kad būtų nepatogu žiūrėti TV dėl to, kad jis priešais langą.

Galima taip pat jį statyti ant kokios trikampės spintelės kampe prie lango (kitoje pusėje nei rašomasis stalas). Galima toje pačioje vietoje kabinti jį ant laikiklio, tada nereikės spintelės.

Čia bandau galvoti tokius variantus, kad vaikams būtų patogu gulint savo lovose žiūrėti TV.

Galima kabinti ir ant ilgosios sienos (čia kalbu apie plokščią ekraną), bet tik ne virš lovos, o šiek tiek šone - kad būtų patogu sėdint kitoje lovoje žiūrėti. Bet tada abu turėtų ant vienos lovos sėdėti.

Aš manau, kad tikrai nebūtų bėdos surasti TV vietą.
Atsakyti
Vaiko kambary tai tiesiog ant sienos pas mus kaba Tv, o musu miegamajam ant tokio spec. laikyklio tai jis vartosi i kaire i desine, auksciau, zemiau labai patogu nes kitaip nebutu galimybes ji paziuret.Aisku dar nuo Tv dydzio priklausi, bet mum teko paklot nemaza sumele... doh.gif Su tuo laikykliu tai bet kur galima telika kabint, vos ne i kampa o kai reikes paziuret tiesiog pasukt i reikiama puse, nes man Tv ant spintu, komodu, stalu siaubingai nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 20, 03:00)

tikrai drinks_cheers.gif mes nei savo miegamajame, nei pas vaikus kambary, tv neturime ir nepasigendam blush2.gif schmoll.gif nes ten einam tik miegoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 10 21, 00:26)
Kai turėsit šviestuvą įdėkit nuotraukėles - labai įdomu bus pažiūrėti.
Aišku jei galėtumėte ir kambariuko nuotraukas įdėti tai būtų iš vis  thumbup.gif

Kai tik turesim lempas (zadejo po poros sav.) butinai idesiu foto, nes ir pati ideju semiausi ir ieskojau sioje temoje, tai gal ir mano patirtis kam bus naudinga blush2.gif
O del teliko mano nuomone tokia pati - kol kas nei vaiku, nei savo miegamajame jo neturim, jau 7m gyvenam, bet vaikai paaugo, planuojam i savo miegamaji ji vis tik isigyti, kad galetume sekmadienio rytais, ar siaip , vakarais visi kartu sugriuve ziureti filmus.O i vaiku kambarius kol kas nei kompu, nei tv neplanuojam.
Atsakyti