aciu merginos uz idejas dvynukiu kambariui prisirankiojau ideju, dabar beliko ajs i viena visuma sukrauti o pakylos su istraukiamais daiktais ideja permesiu virtuven
MeLady padirbejot man spalvomis visai tinka princeses prie drugeliu net atspalviai sutampa bet kam papildomos spalvos (morkvine (sviestuvas+zirafa) su oranzine ) ?
aciu uz komentarus, tapetai is senuku, o marguma.... na padiskutuokime, kai mes matome reklaminius vaiku kambario pavyzdzius, paziurekite,tenai zaisliuku minimaliai , vienas, du ir viskas, tikrai mazas vaikas turi daugiau ju ir jei i ta reklamini kambari prideti daug zaisliuku to kambario isvaizda bus visai kita del sviestuvo jisai rozines spalvos tai tinka del zirafu, tenai ne siaip lipdukai, tenai ugio matuoklis, kito , deja, nebuvo, teko sita imti
na padiskutuokime, kai mes matome reklaminius vaiku kambario pavyzdzius, paziurekite,tenai zaisliuku minimaliai , vienas, du ir viskas, tikrai mazas vaikas turi daugiau ju ir jei i ta reklamini kambari prideti daug zaisliuku to kambario isvaizda bus visai kita
Man tai kuo mažiau matosi žaisliukų, tuo tvarkingesnis kambarys atrodo. Turiu omeny, ne žaislų kiekį, o tai kur ir kaip mes juos laikome.
Čia aš ne apie jūsų kambarį rašau - tiesiog prisidedu prie pasiūlytos diskusijos.
Pabaigeme ir mes dukrai kambary,ji labai patenkinta.
Nesu šito stiliaus gerbėja, bet man čia gražu... Gal dar keletą nuotraukėlių įdėtumėt? Papildyta:
[quote=MeLady,2011 07 26, 10:56]
pagaliau mes pabaigem visus savo remontus, tai parodau gas gavosi
Gal kiek gavosi margokokas kambarėlis, bet spalvos šviesios - šiltas kambarėlis...
Gal turite spintos vidaus nuotrauką? Man tokio varianto reikia, tik galvoju kaip protingiau vidų išplanuoti Ir lempa liux, tik pas mus berniukas Gal buvo kitokių variantų?
Gal turite spintos vidaus nuotrauką? Man tokio varianto reikia, tik galvoju kaip protingiau vidų išplanuoti Ir lempa liux, tik pas mus berniukas Gal buvo kitokių variantų?