Sveikos,
Kiap suprantu, tema labiau į ateitį orientuota, bet pasidalinsiu savo gan senoka (10 mėn) patirtimi saldumynų tema.
Apskritai, saldus stalas buvo gana gausus ir daug dėl jo stengtasi... Teta, konditerė, prikepė riešutėlių, triufeliukų ir dar didelį tortą (jis buvo dalinamas lauktuvėms, nes pagal mano mamą, "kaip čia nieko neįdėsi?.. Kokie migdolai?. Tai ką, jie vaikam 5 migdolus parveš?"

). Dar buvo šokoladinis vaisių fondiu parūpintas maisto tiekėjų. Pastarasis sulaukė labai daug dėmesio. Viskas buvo puiku, kol ten neįkrito vynuogė ir visas tas besisukantis fondiu neišsitaškė į visas puses. Gerai, kad manęs su balta suknia ten nebuvo.. Bet visi labai smagiai dabar prisimena.

Anyta parūpino šakotį ir šimtalapį. Mano tėvai atvežė didelį šakotį.
Jaunavedžių tortas buvo iš Daugšiagirės dvaro konditerijos. 3 aukštų: morenginis, fantazija ir rudens simfonija. Turėjo būti 6-7 kg. gavosi 9+ (ir ačiū Dievui). Papuošimas buvo tas baltas gražus, populiarus ir sunkus. + keli dideli bijūnai, kurie labai daug svėrė. (derinant spalvas, būtinai nusiųskit kokį pavyzdį arba įvardinkit tą spalvą jų nuotraukose - mano kreminė gavosi beveik oranžinė..) Tortas buvo labai kokybiškas ir labai skanus.. Pusryčiam labai visi jo norėjo..
Jeigu būčiau parašiusi prieš vestuves, kad tokį saldų stalą planuoju 55 žmonėms, čia visos būtų pradėję "ar Jūs tik tai ir tevalgysit?.....???" ir pan. Aš tokio neplanavau, taip gavosi, bet per daug nebuvo..

Jaunavedžių torto liko tik nedidelis gabalytis, šiek tiek daugiau liko šakočių.
Jeigu vestuvės vienos dienos, tai, manau, jaunavedžių torto būtų užtekę iki 5 kg., šimtalapio neliko jau po kelių valandų nuo šventės pradžios (nors tikrai nemažas buvo). Tai paaiškinčiau tuo, kad visi visko norėjo paragauti...