Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 14, 13:27)
Jo, as susiduriau.Atlikinejau sita fokusa kai reikejo mems nukelti nuo vestuviu datos iki suplanuotos birzelio 6 d.  ax.gif  Tai geriau be sustojimo tabletes iki tol, kol liko 2-3 dienos iki "suplanuotu" memiu.Ir visai nesvarbu ar tu 10 ar 12 ar dar kiek isgeri.Koreguokis data su jom kaip nori  mirksiukas.gif

Ačiū. Taip ir darysiu. Gersiu KT iki liepos pabaigos. Kai liks kokios keturios dienos iki rugpjūčio, nutrauksiu, lauksiu mmm ir skambinsiu Treisui.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 07 14, 14:32)
Sunku ką ir bepatarti...kažkaip daugoka tos 18 dienų g.gif O tu bandei jai sakyti savo situaciją, gal būtų pareitinusi susisiekimą su gyd.?

šiandien žiūriu tik teplioja. Tai jaučiu tikrosios mm pareis rytoj. Tad skambinsiu neužilgo daktariukui pasitikslint, ar nukelt reiks mėnesiui IVF, ar 17 dienų užskaitys slopinimui g.gif Ech, būtų idealu jei Treisas grįžtų savaitgalį prieš rugpj 1-ąją blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerzaka: 14 liepos 2011 - 17:48
QUOTE(Tanga @ 2011 07 14, 15:59)
Ačiū. Taip ir darysiu. Gersiu KT iki liepos pabaigos. Kai liks kokios keturios dienos iki rugpjūčio, nutrauksu, lauksiu mmm ir skambinsiu Treisui.

Va va, man ir aktualu. Nes taikom, kad mmm ateitu rugpjucio pradzioj. Jis man buvo sudares tokia shema: pirma kart sugert 28 tabletes, savaite pertrauka ir antra karta sugert 21 tablete. Idomu, negaliu as dabar (antra pakuote) patrumpint, kad memes ateitu bent 2-3 d. anksciau? T.y. ar galeciau antra pakuote sugert tik kokia 18 tableciu? Ar geriau nechimicyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 14, 17:46)
šiandien žiūriu tik teplioja. Tai jaučiu tikrosios mm pareis rytoj. Tad skambinsiu neužilgo daktariukui pasitikslint, ar nukelt reiks mėnesiui IVF, ar 17 dienų užskaitys slopinimui  g.gif Ech, būtų idealu jei Treisas grįžtų savaitgalį prieš rugpj 1-ąją  blush2.gif

Pasiskambinau pavaduojačiam Treisą, tai sakė, susileisti slopinančius rytoj (bus pirma ciklo diena, nes šiandien tik teplioja) ir pasirodyti pas jį liepos 28 d., apžiūrės ir paskirs vaistus. Kažin kaip Treisas sureaguos, jei leisiuos kažkieno kito nustatytas dozes? Gausis 4 dozės iki rugpj 1 (kol Treisas grįš). Kažkaip ir pačiai nelabai fainai kad vienas pradeda, kitas pabaigia g.gif Kaip ir galėčiau atidėti viską, bet gausis, kad kitą ciklą Treisas vėl atostogaus, kai man reikės procedūras daryti. O nukelti dviem mėnesiams kaip ir nesinori.
Dar vienas variantas -nelaukti Treiso ir į VK eiti rytoj pat ir ten darytis visą IVF g.gif Visoc yra sakius, kai ryšiuos IVF, ateiti pirmom ciklo dienom ir taikytų trumpą protokolą.
Jau buvau apsisprendus nedaryti VK, o važinėti pas Treisą. Kažkaip susidėliojo viskas nei šiaip, nei taip... Pasimetime dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 13, 19:30)
nu nieko sau  g.gif einu dar internete paieškosiu daugiau info.
Taip ir yra - "šis augalas pagreitina mėnesines, jeigu jos vėluoja". O aš atitolint gi jas noriu. Dar tokį didelį puodą išgėriau, kad tik didesnis poveikis būtų  doh.gif Prisiviriau tiek, kad dar ir vakarui užtektų  doh.gif  doh.gif Tai ką dabar citrinos dvigubą porciją susiversti  g.gif

QUOTE(kerzaka @ 2011 07 14, 13:52)
Nu va, atėjo nelabosios anksčiau  doh.gif

Kerzaka, nu zinok tikrai supratau, kad nori greiciau mm sulaukti doh.gif doh.gif tikiuosi kad ne tas kmynu arbatos puodukas pramuse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 14, 22:32)
Pasiskambinau pavaduojačiam Treisą, tai sakė, susileisti slopinančius rytoj (bus pirma ciklo diena, nes šiandien tik teplioja) ir pasirodyti pas jį liepos 28 d., apžiūrės ir paskirs vaistus. Kažin kaip Treisas sureaguos, jei leisiuos kažkieno kito nustatytas dozes? Gausis 4 dozės iki rugpj 1 (kol Treisas grįš). Kažkaip ir pačiai nelabai fainai kad vienas pradeda, kitas pabaigia  g.gif Kaip ir galėčiau atidėti viską, bet gausis, kad kitą ciklą Treisas vėl atostogaus, kai man reikės procedūras daryti. O nukelti dviem mėnesiams kaip ir nesinori.
Dar vienas variantas -nelaukti Treiso ir į VK eiti rytoj pat ir ten darytis visą IVF  g.gif Visoc yra sakius, kai ryšiuos IVF, ateiti pirmom ciklo dienom ir taikytų trumpą protokolą.
Jau buvau apsisprendus nedaryti VK, o važinėti pas Treisą. Kažkaip susidėliojo viskas nei šiaip, nei taip... Pasimetime dabar  g.gif

Sunku ką patarti tokioj situacijoj. O Treisas nieko nebuvo sakęs, ką daryti, jei nepataikysi pas jį reikiamu laiku?
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 13, 10:13)
Gali važiuot pas Treisą, gali važiuot pas Vitols'ą. Lietuvaičiai važiuoja dauguma pas Treisą, kiek suprantu jis paskutiniu metu praktiškai visus lietuvaičius ten kuruoja. Vitols'as atidaręs JV kliniką, ten pat kur ir embrions, jų kabinetai šalia.
Dėl eilių pirmam vizitui, pasiskambink rupgpjūtį  latviams ir pasiklausk kada jie gali priimti rugsėjį. Kiek žinau rugsėjį Treisas kažkiek atostogaus, bet užsirašiusi iš anksto galėsi pasirinkti sau patogią dieną. Nuvažiavus vieton dažniausiai tenka luktelti, kartais ir visai nemenkai, todėl pasiimk kokį skaitalą..
Dėl pačių dokumentų. Būtų geriau juos turėti, nes juk matosi kokios vaistų dozės naudotos, kaip augo foliai IVF'o metu, kokia schema taikyta ir t.t. Bet jei jau nėra galimybės tų dokumentų turėti, tuomet papasakosi savo gyvenimo istoriją, kažkokį vaizdą gydytojas vistiek susidarys.
Dar kita mintis, gal tau iš lietuvos dokumentus kas nors gali atfaksuoti arba nuskanavus įmesti į tavo e-mail'ą. Juk ten originalų nereikia, svarbu, kad būtų į ką žvilgtelt jei kils klausimų. Bet jei jau dokumentų nebus - apseisit be jų  4u.gif

aciu uz atsakyma smile.gif , del visu popieriu is daktares jau susitariau, turesiu juos su savim, o dar del registravimosi ar jam paciam geriau skambint ar i registratura, jeigu jam paciam tai gal kas galetu jo numeriuka parasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 07 14, 21:42)
Sunku ką patarti tokioj situacijoj. O Treisas nieko nebuvo sakęs, ką daryti, jei nepataikysi pas jį reikiamu laiku?

Deja, tokios prielaidos neturėjom...
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 14, 22:32)
Pasiskambinau pavaduojačiam Treisą, tai sakė, susileisti slopinančius rytoj (bus pirma ciklo diena, nes šiandien tik teplioja) ir pasirodyti pas jį liepos 28 d., apžiūrės ir paskirs vaistus. Kažin kaip Treisas sureaguos, jei leisiuos kažkieno kito nustatytas dozes? Gausis 4 dozės iki rugpj 1 (kol Treisas grįš). Kažkaip ir pačiai nelabai fainai kad vienas pradeda, kitas pabaigia  g.gif
Jei klaustum mano nuomonės - aš važiuočiau pas Egils'ą ir startuočiau su jo paskirtomis dozėmis. Nežinau, kaip tavo atveju, bet man buvo panaši situacija kai dariausi pirmą IVF'ą. Ciklas atėjo anksčiau, važiavau - egils priėmė apžiūrėjo ir leido startuoti. Paskyrė vaistus (pasirodo Treisas apdairiai vaistų dozes buvo iš anksto pažymėjęs ant geltono priklijuojamo lapuko). Taigi pasiėmiau vaistus ir tada jau sekantį kartą važiavau pas treisą. Įtariu, kad ir tavo atveju kažkoks planas yra primestas. 4u.gif O ir realiai mąstant, tos 4 dienos pradžiai tikrai yra ne toks ir didelis laikas 4u.gif

QUOTE(Zuuuikis @ 2011 07 14, 23:09)
aciu uz atsakyma  smile.gif , del visu popieriu is daktares jau susitariau, turesiu juos su savim, o dar del registravimosi ar jam paciam geriau skambint ar i registratura, jeigu jam paciam tai gal kas galetu jo numeriuka parasyt  blush2.gif
telefonai jų puslapyje kontaktuose. Rugpjūtį gali drąsiai skambinti, Baiba tave užregistruos http://www.embrions....ntacts&lang=lat
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 14, 23:32)
Pasiskambinau pavaduojačiam Treisą, tai sakė, susileisti slopinančius rytoj (bus pirma ciklo diena, nes šiandien tik teplioja) ir pasirodyti pas jį liepos 28 d., apžiūrės ir paskirs vaistus. Kažin kaip Treisas sureaguos, jei leisiuos kažkieno kito nustatytas dozes? Gausis 4 dozės iki rugpj 1 (kol Treisas grįš). Kažkaip ir pačiai nelabai fainai kad vienas pradeda, kitas pabaigia  g.gif Kaip ir galėčiau atidėti viską, bet gausis, kad kitą ciklą Treisas vėl atostogaus, kai man reikės procedūras daryti. O nukelti dviem mėnesiams kaip ir nesinori.
Dar vienas variantas -nelaukti Treiso ir į VK eiti rytoj pat ir ten darytis visą IVF  g.gif Visoc yra sakius, kai ryšiuos IVF, ateiti pirmom ciklo dienom ir taikytų trumpą protokolą.
Jau buvau apsisprendus nedaryti VK, o važinėti pas Treisą. Kažkaip susidėliojo viskas nei šiaip, nei taip... Pasimetime dabar  g.gif

Man taip pat vienas gyd. (Vitols) paskyrė stimuliacijos pradžią, visa kitą pabaigė Trejsas, kadangi taip pat pataikiau į jo atostogas. Tiesa, Trejsas buvo surašęs kokius vaistus, kokias dozes taikyti. Vitolsui tereikėjo pažiūrėti ar galima pradėti stimuliaciją. Pas Treijsą važiavau po 7 stimuliacijos dienų. Ir štai rezultatas wub.gif
Lengvo apsisprendimo ir SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 14, 22:06)
Va va, man ir aktualu. Nes taikom, kad mmm ateitu rugpjucio pradzioj. Jis man buvo sudares tokia shema: pirma kart sugert 28 tabletes, savaite pertrauka ir antra karta sugert 21 tablete. Idomu, negaliu as dabar (antra pakuote) patrumpint, kad memes ateitu bent 2-3 d. anksciau? T.y. ar galeciau antra pakuote sugert tik kokia 18 tableciu? Ar geriau nechimicyt?  g.gif

tai zinoma gali nutraukti kai reikes, kad sulauktum mmm tada, kada reikia 4u.gif
Atsakyti
Ledididi, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti