Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Tanga @ 2011 07 18, 09:54)
Rašiau IVF tėmelėje, bet parašysiu ir čia, nes ten niekas nesureagavo į mano klausimą. Šeštadienį, kaip buvo liepta, pradėjau gerti naują KT pakuotę, kad mmm ateitų kuo vėliau ir rugpjūčio pradžioje galėčiau keliauti pas Treisą darytis histeroskopijos. Bet nepaisant vartojamų KT, vakar parėjo mmm. Perskaičiau informaciniame lapelyje, kad bandant pasivėlinti mmm gali būti pakraujavimas, bet man tas pakraujavimas kaip normalios mmm ir pilvo skausmai... Nesuprantu, ar čia KT mano organizmo neveikia. Ir ką man dabar daryti: gerti toliau KT ar nebegerti. Viskas susivėlė.

Kai geriau pirma pakuote, man visas tris savaites tepliojo kasdien, kaip po menesiniu ... irgi nesupratau ... bet matyt organizmas adaptuojasi prie tu hormonu, nesupranta kas daros. O vat antra geriu, ir viskas gerai.
Tanga, manau gerk toliau, nekreipdama demesio, gal viskas susitvarkys.
Atsakyti
Rašiau IVF tėmelėje, bet parašysiu ir čia, nes ten niekas nesureagavo į mano klausimą. Šeštadienį, kaip buvo liepta, pradėjau gerti naują KT pakuotę, kad mmm ateitų kuo vėliau ir rugpjūčio pradžioje galėčiau keliauti pas Treisą darytis histeroskopijos. Bet nepaisant vartojamų KT, vakar parėjo mmm. Perskaičiau informaciniame lapelyje, kad bandant pasivėlinti mmm gali būti pakraujavimas, bet man tas pakraujavimas kaip normalios mmm ir pilvo skausmai... Nesuprantu, ar čia KT mano organizmo neveikia. Ir ką man dabar daryti: gerti toliau KT ar nebegerti. Viskas susivėlė.

Kai as toki fokusa bandziau daryti, kad nukelti mmmm data, Treijsas perspejo, kad gali buti ir taip, kad organizmas nepasiduos sitai "provokacijai" tongue.gif bet kaip elgtis tokiu atveju, kazkaip ir nebepasnekejom.O tau tikrai memes ? nes man tai istisai tepliojo, kartais net nemazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 18, 10:19)
Kai as toki fokusa bandziau daryti, kad nukelti mmmm data, Treijsas perspejo, kad gali buti ir taip, kad organizmas nepasiduos sitai "provokacijai"  tongue.gif  bet kaip elgtis tokiu atveju, kazkaip ir nebepasnekejom.O tau tikrai memes ? nes man tai istisai tepliojo, kartais net nemazai  g.gif

Nu gal ne taip gausiai, kaip įprastai, bet kraujuoja. Na manau, gersiu toliau, o kai nutrauksiu po kokios savaitės tada ir pamatysiu ar prasidės normalios mmm. Jaučiu organizmas taip užsiciklinęs ant savo įprasto režimo, kad jam vienodai rodo visi KT. Kai po pirmo ciklo su KT buvau pas Treisą, jis matė, kad ovuliacija įvykusi, nors to neturėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 07 18, 10:24)
Nu gal ne taip gausiai, kaip įprastai, bet kraujuoja. Na manau, gersiu toliau, o kai nutrauksiu po kokios savaitės tada ir pamatysiu ar prasidės normalios mmm. Jaučiu organizmas taip užsiciklinęs ant savo įprasto režimo, kad jam vienodai rodo visi KT. Kai po pirmo ciklo su KT buvau pas Treisą, jis matė, kad ovuliacija įvykusi, nors to neturėtų būti.

as kai skaiciau aplamai apie sias tabletes ,,Yarina", merginos raso, kad ne visom tinka, gali buti, kad tavo organizmui per mazas kiekis tu hormonu, ir jis nereaguoja i jas. Bet manau tu gerk jas vistiek toliau. Nes jei nutrauksi, isvis nesamones pasidarys ...
Atsakyti

nelabai as draugauju su KT, bet manau, kad gerk toliau, bet tuo paciu ir su gydytoju pasikonsultuok, ka tai galetu reiksti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kuriai taike IVF+ICSI trumpa schema? Tureciau keleta klausimuku, bet gal privaciai, kad cia neterst eterio.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 18, 16:20)
Merginos, kuriai taike IVF+ICSI trumpa schema? Tureciau keleta klausimuku, bet gal privaciai, kad cia neterst eterio.

man taike, tik ne LV, o LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 18, 15:20)

Man taikė abu sykius. Klausk, kas tave domina smile.gif ?
Atsakyti
Ačiū, mergytės, už patarimus. Gersiu toliau, po 10 dienų nutrauksiu ir žiūrėsiu, ar pareis normalios mmm. Dabar reikia sulaukti Treiso iš atostogų. O tada laukia histeroskopija. Reikės tėmelę apie šią operaciją pastudijuoti. O gal yra tokių, kurios darėsi operaciją LV?
Atsakyti
Gal zinot ar rugpjucio 1 treisas jau dirbs?
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2011 07 21, 18:54)
Gal zinot ar rugpjucio 1 treisas jau dirbs?

Taip,dirbs (as jo klausiau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 21, 18:21)
Taip,dirbs (as jo klausiau) 4u.gif

O aš užsirašius tai dienai.
Atsakyti