Lakiuk... Rosita.....
Sveikos mergaites,seniai berasiau,bet laikas nuo laiko pasiskaitineju temute kaip sekasi bendrazygems.Sveikinu visas naujas
-lengvu ir saugiu jums menesiuku.Sirdi drasko nepasisekusieji kartai
,labai liudna del Lakiuko ,Rositos ir kitu mergaiciu,kurioms nepasiseke.Siunciu visoms po virusiuka kad visos jusu pastangos baigtusi
Ta proga virusuoju ir naujus namelius
Ta proga virusuoju ir naujus namelius
Asstukas, klausei apie vitaminus, tai žinok nusprendžiau gerti tuos Karpenko išrašytus visus. Pagalvojau, kad juk neturiu ką prarasti, o nusinuodyti tai gi nenusinuodysiu. 18 liepos išlekiu atostogų į Norvegiją, grįšiu kaip tik ant rugpjūčio. Jau buvau beveik suviliojusi MB važiuoti pas Bykovą po atostogų, bet dabar po Rositos žinių vėl pati abejoti pradėjau. Na dar yra laiko pagalvoti
O tu ką naudoji?
Rute, primink kurią dieną HCG darysi? Tikiuosi nepaleisi manęs nežinioje išvažiuot?
RositaK, aš pasikartosiu, bet tikrai norčiau, kad labiau tikėtum snaigutėm, juk tikriausiai geriau už mane žinai, kad BŪNA ir su jom gerai, TIKRAI BŪNA
Kaip norėčiau aš kada nors turėti snaigučių
Mergaitės, ne į temą, bet gal kuri buvot toj Norvegijoj? Pasisakykit
Kažkokia apmirus Norvegijos temutė
Rute, primink kurią dieną HCG darysi? Tikiuosi nepaleisi manęs nežinioje išvažiuot?
RositaK, aš pasikartosiu, bet tikrai norčiau, kad labiau tikėtum snaigutėm, juk tikriausiai geriau už mane žinai, kad BŪNA ir su jom gerai, TIKRAI BŪNA
Kaip norėčiau aš kada nors turėti snaigučių
Labas, mergaitės,
po didelio nerimo ir streso nervai šiandien nebeišlaikė ir nulėkiau į Vilnių pas O.K. Galvojau, kad viskas, ir vėl nesivystantis, nes naktį stiprus skausmas neleido miegoti. Važiavau susitaikiusi su blogiausiu variantu
. O gyd. sako matau lėliuką, po kiek laiko - matau ir širdelę. Ji man rodo, o aš per ašaras nematau
. Nuramino ji mane, išrašė dar vaistukų paildomai ir paleido iki 20 d.
egk, smagių atostogų
.
Rute, nekreipk dėmesio į tai, kad nėra požymių
.
po didelio nerimo ir streso nervai šiandien nebeišlaikė ir nulėkiau į Vilnių pas O.K. Galvojau, kad viskas, ir vėl nesivystantis, nes naktį stiprus skausmas neleido miegoti. Važiavau susitaikiusi su blogiausiu variantu
egk, smagių atostogų
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 08, 19:16)
Labas, mergaitės,
. O gyd. sako matau lėliuką, po kiek laiko - matau ir širdelę. Ji man rodo, o aš per ašaras nematau
. Nuramino ji mane, išrašė dar vaistukų paildomai ir paleido iki 20 d.
egk, smagių atostogų
.
.
egk, smagių atostogų
Smagu, kad viskas gerai
LediDiDi,net susisgraudinau
Kaip smagu tokias zinias skai
tyt
ir jau sirdute mate. Kaip greit laikas bega
QUOTE(Dominyyka @ 2011 07 08, 18:55)
LediDiDi,net susisgraudinau
tyt
ir jau sirdute mate. Kaip greit laikas bega
Neužilgo ir tu pajusi tą jausmą
Cia statistika nebloga,tik kad cia lankosi nedaug bandanciu. Idomu kokia statistika aplamai butu.
Rosituk begalo liudna del taves
Lakiukas
Lakiukas
QUOTE(egk @ 2011 07 08, 17:17)
Kažkokia apmirus Norvegijos temutė
egk, as buvus ir gyvenus ten