Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 11:20)
Pelenuroze, kada pas gydytoja keliauji pasimatymui su klecku ? ar jau buvai ?  g.gif

Einu siandien 18.30 4u.gif truputi veliau nei tu biggrin.gif o tu ziuriu nenustoji tryznioti bigsmile.gif sitiek hcg 4u.gif nors as jei buciau buvus Vilniuje visas tas dienas, tai turbut buciau nulekus pasidaryti, bet kadangi buvau prie juros, tai nei hcg, nei testuko nebegadinau...tikiuosi viskas gerai ir siandien pamatysiu, kas pilvelyje gyvena 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 11, 11:23)
kodėl persirašei  blush2.gif

Nes noriu eiti pas gydytoja, pas kuri jau esu buvusi ir kuris patinka 4u.gif be to ir vieta patogesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 11, 09:26)
Einu siandien 18.30  4u.gif truputi veliau nei tu  biggrin.gif o tu ziuriu nenustoji tryznioti  bigsmile.gif sitiek hcg  4u.gif nors as jei buciau buvus Vilniuje visas tas dienas, tai turbut buciau nulekus pasidaryti, bet kadangi buvau prie juros, tai nei hcg, nei testuko nebegadinau...tikiuosi viskas gerai ir siandien pamatysiu, kas pilvelyje gyvena  4u.gif  wub.gif
Papildyta:

Nes noriu eiti pas gydytoja, pas kuri jau esu buvusi ir kuris patinka  4u.gif be to ir vieta patogesne  doh.gif

Supratau smile.gif , aš ir labiau norėjau pas O.K., tik nedrąsu po LV buvo. Penktadienį iš ryto užsirašiau 19 d. pas Meškauskienę, bet kai nerimas labai stiprus pasidarė, dingo visi nedrąsumai. O ir priėmė tikrai labai šiltai, tai pas ją ir toliau lankysiuosi ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 11 liepos 2011 - 09:33
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 11, 10:26)
Einu siandien 18.30  4u.gif truputi veliau nei tu  biggrin.gif o tu ziuriu nenustoji tryznioti  bigsmile.gif sitiek hcg  4u.gif nors as jei buciau buvus Vilniuje visas tas dienas, tai turbut buciau nulekus pasidaryti, bet kadangi buvau prie juros, tai nei hcg, nei testuko nebegadinau...tikiuosi viskas gerai ir siandien pamatysiu, kas pilvelyje gyvena  4u.gif  wub.gif
Papildyta:

O, tai mes abi igriusim i foruma vakare su naujienom, siek tiek gyvasties inesim tongue.gif

Na ka, sekmes mum abiem si vakara..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 11:33)
O, tai mes abi igriusim i foruma vakare su naujienom, siek tiek gyvasties inesim  tongue.gif

Na ka, sekmes mum abiem si vakara.....  4u.gif

Sekmes Betule tau snd mirksiukas.gif wub.gif Jauciu, kad Dievulis apdovanos tave nestuke.gif nestuke.gif dvigubai tongue.gif , nes mate is virsaus kad mergina butu variusi NON-STOP Kijeve, tai manau - nepagailejo biggrin.gif , galvoja-ikyri mergiote niekaip nenurims lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 07 11, 10:44)
Sekmes Betule tau snd  mirksiukas.gif  wub.gif  Jauciu, kad Dievulis apdovanos tave  nestuke.gif  nestuke.gif  dvigubai  tongue.gif , nes mate is virsaus kad mergina butu variusi NON-STOP Kijeve, tai manau - nepagailejo  biggrin.gif , galvoja-ikyri mergiote niekaip nenurims  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai, planas B pas mane buvo rimtas biggrin.gif Ir tikrai, labai tikiuosi, kad tas ryztas, kad ir pro asaras, bet tikejimas ateis su kaupu.O kaip ir kas is tiesu ten pas mane yra, pamatysiu vakare.Tik jau tas laikas kad sustojes doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes,

jungiuosi ir aš į jūsų gretas.
Rugpjūčio 11d keliauju į Rygą, pirmam vizitui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2011 07 11, 15:50)

Sveika prisijungusi, tikekimes labai trumpam mirksiukas.gif As taip par rugpjuty vaziuosi, tik anksteliau, 3 d. Tai bus jau antrasis vizitas, tikiuosi po jo startuoti.... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Norėjau pasiteirauti jūsų nuomonės ar įmanoma būtų patekti pas gydytoją pirmam vizitui rugpjūčio 15-18d.jei esu neužsiregistravus,o planuoju nuo pirmo skambintis?Ar aš čia per daug įsifantazavau?
Mat tom dienom būsiu Latvijoj ir labai norėčiau išgirsti latviukų nuomonę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2011 07 11, 18:20)
Sveikos merginos 4u.gif
Norėjau  pasiteirauti jūsų nuomonės ar įmanoma būtų patekti pas gydytoją pirmam vizitui rugpjūčio 15-18d.jei esu neužsiregistravus,o planuoju nuo pirmo skambintis?Ar aš čia per daug įsifantazavau?
Mat tom dienom būsiu Latvijoj ir labai norėčiau išgirsti latviukų nuomonę ax.gif

Aš registravausi birželio 17d, tai artimiausias laikas buvo rugpjūčio 11d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 11 liepos 2011 - 19:03
Oi tai vadinasi be šansų man ten papulti tom dienom verysad.gif
Atsakyti
Kodel tyla ?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2011 07 11, 20:16)
Oi tai vadinasi be šansų man ten papulti tom dienom verysad.gif

Pabandyk paskambinti, pasakyk, kad būsi LV, kad būtų labai patogu. Manau pavyks įsisprausi. Aš kartą neužsiregistravusi važiavau. Tik šiek tiek ilgiau palaukti reikėjo, kol kitos pagal eilę praėjo.
Papildyta:
QUOTE(jurgaite @ 2011 07 11, 15:50)
Sveikos, mergytes,

Rugpjūčio 11d keliauju į Rygą, pirmam vizitui  smile.gif

Sveika prisijungusi. Tik neužsibūk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2011 07 11, 22:01)
Kodel tyla ??  g.gif

Tyla, nes Treisas atostogauja. Net nežinau, ar čia tarp mūsų dar yra laukiančių rezultato. Betutė mus jau palieka. Kas sekanti džiugins gerom naujienom?
Atsakyti