Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(wingele @ 2011 07 28, 12:17)
Labas, o kaip tavo mmm, dar neatejo?

schmoll.gif ryt turetu pagal viska...bet zinai kaip buna,kai lauki ir specialiai tos zarazos delsia doh.gif kmynu arbata net nepadeda tongue.gif
kaip tu laikais?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 28, 12:06)
Nors klausimas ne man,bet mes su vyru orentuojames i 7.5 tukst.Butent tiek susirinikome.
kerzaka idomu kaip sekasi?Tai gal prasides nuo siandien jau stimuliacija thumbup.gif
ech.o as vietos nerandu doh.gif momentais galvoju,blogai kad atostogos ir nedirbu nes visko gali prisigalvoti ir prisijausti...soriukas kad cia rasau,tiesiog....nera su kuo pasikalbeti blush2.gif o taip nuotaikos nera verysad.gif gal dar ir oras veikia g.gif

Cia mums visoms jau stogai ciuozia doh.gif as ir namie sedziu, vyras jau pyksta, kad triedalioju ... tikrai negalvojau, kad taip nervinsiuos, atrodo ko .... nes pabaiga dvejopa - arba taip, arba ne ... nenoriu galvot tik teigiamai, kad veliau netektu labai nusivilti, o tada isvis stogas nuciuos ...
Kaip tycia, per paskutines dvi savaites suzinojau, kad trys draugu seimos laukiasi ... as suprantu tai, kaip isbandyma, toks vaizdas kad specialiai visi aplink erzina. Nors realiai suprantu, kad niekas nekaltas del to, kaip yra. Svetimos skausmo nebuna - tas yra didziausia teisybe.
Labai dziaugiuos, kad bent cia, nors ir nepzistam vienos kitu, bet kazkaip paskaitai, issikalbi - lengviau pasidaro.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 28, 12:25)
Cia mums visoms jau stogai ciuozia  doh.gif  as ir namie sedziu, vyras jau pyksta, kad triedalioju ... tikrai negalvojau, kad taip nervinsiuos, atrodo ko .... nes pabaiga dvejopa - arba taip, arba ne ... nenoriu galvot tik teigiamai, kad veliau netektu labai nusivilti, o tada isvis stogas nuciuos ...
Kaip tycia, per paskutines dvi savaites suzinojau, kad trys draugu seimos laukiasi ... as suprantu tai, kaip isbandyma, toks vaizdas kad specialiai visi aplink erzina. Nors realiai suprantu, kad niekas nekaltas del to, kaip yra. Svetimos skausmo nebuna - tas yra didziausia teisybe.
Labai dziaugiuos, kad bent cia, nors ir nepzistam vienos kitu, bet kazkaip paskaitai, issikalbi - lengviau pasidaro.
drinks_cheers.gif

Panasiai ir man kaip ir tau mirksiukas.gif Nezinau kazkaip visa laika viduj buvau rami tikrai,ir tikejau kad pasiseks IVF ir pagaliau bus viskas gerai.Nezinau ir dabar viduj tikiu,tik kazkaip mano ginekologe isjudino mano ramuma..nes mes su vyru buvo simtu procentu nusprende,kad jeigu bus ka sodinti,tikrai sodinsime du embrionus,kad butu didesne tikimybe del nestumo.O mano gine,sako as patariu geriau sodinti viena,nes su dvyniais ir t.t. Keistai nuskambes gal,bet zinok nors dar net nesileidziu stimuliuojanciu bet pasimeciau...sedziu ir svarstau....sirdis linksta visvien prie dvieju embrionu..nezinau gal cia man tikrai ir PMS ir oras veikia doh.gif bet tiesiog paargau as nuo tu stimuliaciju,nuo laukimo ir nesekmiu...pagaliau jeigu ir butu kad abu isitvirtintu tai juk nereiskia,kad juos tureciau prarasti verysad.gif nu taip emociskai jauciuosi sh... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 28, 11:31)
Panasiai ir man kaip ir tau mirksiukas.gif Nezinau kazkaip visa laika viduj buvau rami tikrai,ir tikejau kad pasiseks IVF ir pagaliau bus viskas gerai.Nezinau ir dabar viduj tikiu,tik kazkaip mano ginekologe isjudino mano ramuma..nes mes su vyru buvo simtu procentu nusprende,kad jeigu bus ka sodinti,tikrai sodinsime du embrionus,kad butu didesne tikimybe del nestumo.O mano gine,sako as patariu geriau sodinti viena,nes su dvyniais ir t.t. Keistai nuskambes gal,bet zinok nors dar net nesileidziu stimuliuojanciu bet pasimeciau...sedziu ir svarstau....sirdis linksta visvien prie dvieju embrionu..nezinau gal cia man tikrai ir PMS ir oras veikia doh.gif bet tiesiog paargau as nuo tu stimuliaciju,nuo laukimo ir nesekmiu...pagaliau jeigu ir butu kad abu isitvirtintu tai juk nereiskia,kad juos tureciau prarasti  verysad.gif nu taip emociskai jauciuosi sh... doh.gif

Mes ir planavom planavom kaip viskas bus, sakem norim tik dvieju kleckiuku. Geriau jau nieko neplanuot, pats Treijsas pasake: spresim ta diena kai bus isodinimas, nes gali isvis nebelikti ka sodinti (ko jums tikrai visoms nelinkiu ).
As gerai laikausi, dirbu ir tiek, jokiu planavimu del antro ICSI schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 28, 12:31)
Panasiai ir man kaip ir tau mirksiukas.gif Nezinau kazkaip visa laika viduj buvau rami tikrai,ir tikejau kad pasiseks IVF ir pagaliau bus viskas gerai.Nezinau ir dabar viduj tikiu,tik kazkaip mano ginekologe isjudino mano ramuma..nes mes su vyru buvo simtu procentu nusprende,kad jeigu bus ka sodinti,tikrai sodinsime du embrionus,kad butu didesne tikimybe del nestumo.O mano gine,sako as patariu geriau sodinti viena,nes su dvyniais ir t.t. Keistai nuskambes gal,bet zinok nors dar net nesileidziu stimuliuojanciu bet pasimeciau...sedziu ir svarstau....sirdis linksta visvien prie dvieju embrionu..nezinau gal cia man tikrai ir PMS ir oras veikia doh.gif bet tiesiog paargau as nuo tu stimuliaciju,nuo laukimo ir nesekmiu...pagaliau jeigu ir butu kad abu isitvirtintu tai juk nereiskia,kad juos tureciau prarasti  verysad.gif nu taip emociskai jauciuosi sh... doh.gif

Primink savo istorija. Taves laukia pirmas IVF? Kada vaziuosi dabar i LV?
O del vieno, ar dvieju as ir nezinau ... turbut galvosiu, kai ateis ta diena. Siaip didesne tikimybe, kad bent vienas isitvirtins, sodinant du. Bet jei prisitvirtins du, irgi visokiu riziku yra del velesnes eigos - nesiojimo, gimdymo. Treisas sake, jei moteris pakankamai sveika, stipri, ir embrionai neblogi, rekomenduoja tik viena sodint. Del vaikucio, ir mamos sveikatos. Bet kaip jis sake, viska buna matyt sodinimo diena. Nu, dar sulaukim tos dienos. Nes man toks vaizdas, kad taip ir nusitriesiu iki tos dienos negyvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 07 28, 12:37)
Mes ir planavom planavom kaip viskas bus, sakem norim tik dvieju kleckiuku. Geriau jau nieko neplanuot, pats Treijsas pasake: spresim ta diena kai bus isodinimas, nes gali isvis nebelikti ka sodinti (ko jums tikrai visoms nelinkiu ).
As gerai laikausi, dirbu ir tiek, jokiu planavimu del antro ICSI  schmoll.gif

Gerai kam iseina neplanuoti ir nemastyti mirksiukas.gif Bet as kai megeja planuotis viska,o ir Treisas mums pasake,kad pagalvot turime laiko del sodinimo,aisku jei bus ka sodinti.Zinoma,tu teisi gali ir nebuti.Tiesiog ta diena kai jau yra ka sodinti nesinori skubotai priimti sprendima,kad paskui nereiktu gailetis. 4u.gif Bent jau mano tokia nuomone. 4u.gif
norma mes bandem natur.nemazai laiko.paskui mandare Laporoskopija,nes pamate cista.Isvada endometrioze3 st.Tada ejo inseminacijos kurias stimuliavo su Gonaliu75 per diena,nieko...dabar laukiam pirmo IVF ir kazkaip tikiuosi,turiu vilti ir meldziuosi kad butu paskutinis IVF.Beje,mano vyro ir spermute ne donorine.mazokas kiekis ir judrumas.Bet per paskutini IUI buvo pas mane 8 dominuojantys foliai,su gleivine prolemu niekada nebuvo,o ir vyro rezultatai superiniai buvo...bet nieko nesigavo verysad.gif
o del embrioniu,tai as irgi mastau kad idejus du didesne tikimybe kd nors vienas isitvirtins.Pagaliau,juk buna kad idejus ir viena embriona jis dar karta dalinasi ir buna dvigubas nestumas.Nezinau,suku galva,bet mastau,kad rizikuoti verta.Jo,cia tai tu gerai pasakei,nusitriesime iki to HCG thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai galvoju, kad du geriau nei nieko g.gif Ir du geriau nei vienas biggrin.gif Jei Treisas sutiktu, tai imciau visus tris ir net negalvociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 28, 12:31)
,tik kazkaip mano ginekologe isjudino mano ramuma..nes mes su vyru buvo simtu procentu nusprende,kad jeigu bus ka sodinti,tikrai sodinsime du embrionus,kad butu didesne tikimybe del nestumo.O mano gine,sako as patariu geriau sodinti viena,nes su dvyniais ir t.t. Keistai nuskambes gal,bet zinok nors dar net nesileidziu stimuliuojanciu bet pasimeciau...sedziu ir svarstau....sirdis linksta visvien prie dvieju embrionu..

manau širdelė pati pasakys kiek sodinti. Keistai ginė čia susakė ir nugąsdino. Aš suprantu, kad daugiavaisis nėštumas rizikingesnis... bet juk du embrionai ir pastojimo šansus jis padidina beveik dvigubai, o ir mes ne jaunėjame, ir procedūros ne kapeikas kainuoja neskaitant sveikatos. Manau, tereikia tik susidėlioti mintis ar norėtum ir galėtum išauginti du mažylius, jei abu užkibtų.. jei atsakymas teigiamas, tuomet svarstymų beveik ir nelieka. Juk kiek suprantu pas latvius tikrai nemažai merginų deda du embrioniukus, bet visgi dažniau prisitvirtina tik viena kruopytė.
Nežinau, mums šiuo klausimu buvo labai paprasta. Žinau, kad tikrai abu su vyru neišsigąstumėm sužinoję, jog pilvelyje gyvena dvi kruopytės, atvirkščiai - labai džiaugtumėmės ir tai visiškai mūsų nebaugina. juk tai mūsų mažieji, taip ilgai laukti ir išsvajoti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 28, 13:47)
As tai galvoju, kad du geriau nei nieko  g.gif Ir du geriau nei vienas biggrin.gif Jei Treisas sutiktu, tai imciau visus tris ir net negalvociau  4u.gif

Treisas trijų nenori niekaip sodinti. Va, Beta1 trepsėjo, trepsėjo, neištrepsėjo niekaip trijų. biggrin.gif
Atsakyti
.... o ir mes ne jaunėjame, ir procedūros ne kapeikas kainuoja neskaitant sveikatos. Manau, tereikia tik susidėlioti mintis ar norėtum ir galėtum išauginti du mažylius, jei abu užkibtų..

Va, labai geras argumentas, gerai Rute pasake. Jei butu vienas, po kazkurio laiko mastytumem apie antra, ir vel trukt uz vadziu vel is pradziu ....
Atsakyti
Mergaites kaip jus toli zvelgiate, reik sulaukti sodinimo dienos tada galvoti vienas ar du tongue.gif , pas mus diena pries sodinima viskas buvo puiku, dziaugiausi kad bus ka isodinti, bet nuvyke suzinojom, kad yra tik vienas ir tas 7 lasteliu. Buvo l. sunku po nepavykusio IVF, bet dabar jau zvelgiu i realybe kitomis akimis, ir tiek daug vilciu nededu...
Bendrausim visos rugpjuti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 07 28, 13:59)
Mergaites kaip jus toli zvelgiate, reik sulaukti sodinimo dienos tada galvoti vienas ar du tongue.gif , pas mus diena pries sodinima viskas buvo puiku, dziaugiausi kad bus ka isodinti, bet nuvyke suzinojom, kad yra tik vienas ir tas 7 lasteliu. Buvo l. sunku po nepavykusio IVF, bet dabar jau zvelgiu i realybe kitomis akimis, ir tiek daug vilciu nededu...

Sakau, trizniu kompanija susirinko, nebarkit musu pirmokiu ax.gif
Viskas aisku, zinoma, cia mes galim visko prisigalvot, bet ne nuo musu priklauso schmoll.gif
asstukas, bandysi antra karta? Jungsiesi prie musu rugpjuti, ar tik siaip palaikymo komanda? cool.gif
Tiesa, o kiek lasteliu yra geriausias variantas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 28 liepos 2011 - 13:05
QUOTE(Rute @ 2011 07 28, 13:53)
Treisas trijų nenori niekaip sodinti. Va, Beta1 trepsėjo, trepsėjo, neištrepsėjo niekaip trijų.  biggrin.gif

reikes Betos1 uzklausti, kokiu ritmu jinai trepsejo, kad as trepseciau kitokiu ir gauciau tuos 3 biggrin.gif O jei rimtai, tai buvo sodinti man ir 2 ir 3, deja rezultatas vis tiek tas pats sad.gif

QUOTE(asstukas @ 2011 07 28, 13:59)

negadink svajoniu biggrin.gif Mes cia svajojam kiek sodinsim, kiek auginsim, o jinai "toli zvelgiat" biggrin.gif prisesk i musu svajoniu laiva biggrin.gif
Atsakyti