Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Rute @ 2011 07 28, 13:53)
manau širdelė pati pasakys kiek sodinti. bet juk du embrionai ir pastojimo šansus jis padidina beveik dvigubai, o ir mes ne jaunėjame, ir procedūros ne kapeikas kainuoja neskaitant sveikatos. Manau, tereikia tik susidėlioti mintis ar norėtum ir galėtum išauginti du mažylius, jei abu užkibtų.. jei atsakymas teigiamas, tuomet svarstymų beveik ir nelieka.
Nežinau, mums šiuo klausimu buvo labai paprasta. Žinau, kad tikrai abu su vyru neišsigąstumėm sužinoję, jog pilvelyje gyvena dvi kruopytės, atvirkščiai - labai džiaugtumėmės ir tai visiškai mūsų nebaugina. juk tai mūsų mažieji, taip ilgai laukti ir išsvajoti  wub.gif

Na,kazkaip man ramiau paliko,aciukas tau RUTE notworthy.gif oro_buckis.gif aciuks.gif Blaivia galva isdestei ta ka as masciau iki to thumbup.gif
ir visiskai pritariu Atiloja drinks_cheers.gif
asstukas dekui uz salta nemokama dusa 4u.gif Na,po tokiu dabar posakiu pradesiu stresuoti,kad man visai niekas neisaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 28, 13:47)
As tai galvoju, kad du geriau nei nieko  g.gif Ir du geriau nei vienas biggrin.gif Jei Treisas sutiktu, tai imciau visus tris ir net negalvociau  4u.gif

per paskutini bandyma issiprasiau triju, nors Treijsas raukesi. As sakiau: mes su vyru nusprendem nediskutuotinai. maniau, kad tai padidins nestuke.gif tikimybe...Nors irgi buvo visaip sodinta per tiek kartu.
Sitas dalykas-embrionu sodinimo skaicius-manau labai priklauso nuo individualios situacijos 4u.gif

Rute, jau matet mazuosius? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 liepos 2011 - 13:36
QUOTE(RositaK @ 2011 07 28, 14:35)
per paskutini bandyma issiprasiau triju, nors Treijsas raukesi. As sakiau: mes su vyru nusprendem nediskutuotinai. maniau, kad tai padidins  nestuke.gif tikimybe...Nors irgi buvo visaip sodinta per tiek kartu.
Sitas dalykas-embrionu sodinimo skaicius-manau labai priklauso nuo individualios situacijos 4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi buvo sodinti pradzioje 2 embrioniukai, paskui 3 snaugutes ir vel 3 snaigutes..., nors visais atvejais, embrioniukai buvo puikios kokybes, rezultato nera sad.gif Todel nemanau, kad embrioniuku skaicius padidina tikimybe pastoti..., bet kad ant dusios ramiau - faktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 07 28, 14:35)
Rute, jau matet mazuosius?  wub.gif

Dar nematėm ir praktiškai nieko nežinom. 4u.gif Bet jau labai laukiu pirmadienio. Važiuosiu pirmadienį Treiso išbučiuot ir pažiūrėt ką pilvelyje auginam wub.gif tuo pačiu pagerinsim latvių statistiką. smile.gif
kai skambinau gydytojui Egils pranešti rezultatus ir pasiteriauti dėl vaistų, jis siūlė echo po dviejų savaičių padaryt bet sakiau, kad jau luktelsiu vieną savaitėlę iki Treiso grįžimo. Kaip ne kaip, man pastojimas tolygu stebuklui, juk visas ivf'as buvo tikrai ne vadovėlinis ir vilties tikrai nebuvo labai daug. Norisi gydytojui žiūrint į akis Ačiū pasakyti.
Atsakyti
Sveikos, gal kas zino ar klinikoj daro iui su donoro turtu?
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 28, 15:13)

Latvijoje daro,nes viena mergaite is IUI temutes daresi su donoro sperma IUI Latvijoje,tik kur tiksliai nezinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 28, 15:16)
Latvijoje daro,nes viena mergaite is IUI temutes daresi su donoro sperma IUI Latvijoje,tik kur tiksliai nezinau. 4u.gif

O gal mazdaug atsimenat, kiek kainavo? Kazkaip reikia vel viska nuo 0 pradeti, ir manau,kad ICSI jau nebesusitaupysime..
Papildyta:
QUOTE(mill @ 2011 07 28, 15:22)
O gal mazdaug atsimenat, kiek kainavo? Kazkaip reikia vel viska nuo 0 pradeti, ir manau,kad ICSI jau nebesusitaupysime..

Kokiu dar kliniku yra Lv?
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 28, 15:23)
Papildyta:
Kokiu dar kliniku yra Lv?

Zinok,kad nesake ta mergina kiek jai kainavo g.gif Rigoj dar kazkokia viena yra,o i kuria ji vazineja as nezinau 4u.gif kas blogiausia,kad niekaip nepamenu jos niko g.gif bandyk uzklausti IUI temutej gal panos prisimins.
Jo,pinigai milziniski..Laikykites abu su vyru console.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymą 4u.gif Bandysiu pirmadienį skambintis ir prašytis vizitui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 28, 15:13)

Kaip suprantu ir Embrions klinikoje daro.
Čia info iš jų puslapio: Искусственное оплодотворение используя сперму донора 180 Ls
Atsakyti
asstukas dekui uz salta nemokama dusa Na,po tokiu dabar posakiu pradesiu stresuoti,kad man visai niekas neisaugs

oj gal per ziauriau as cia doh.gif , bet pati net negalvojau apie nepasisekima, atrodo kaip gali man nepavykti...bet realybe ziauri...L.L.L. noriu, kad niekam netektu nusivilti...
Po atostogu daktaras bus pailsejas ir padarys daug stebuklu...

O del kas bus geriau neprisigalvoti, nes po nepavykusio jau planavau kaip viskas bus...bet Treisas pasake savo nuomone ir taskas...as norejau vel pulti stacia galva i viska...
As jam aiskinu kad ilgai laukti...o Treisas juokiasi jooo gyvenimas trumpas reik skubeti... lotuliukas.gif tongue.gif
Bet va praejo laiko tarpas dabar jau mastau kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 07 28, 16:02)
asstukas dekui uz salta nemokama dusa  Na,po tokiu dabar posakiu pradesiu stresuoti,kad man visai niekas neisaugs 

oj gal per ziauriau as cia doh.gif , bet pati net negalvojau apie nepasisekima, atrodo kaip gali man nepavykti...bet realybe ziauri...L.L.L. noriu, kad niekam netektu nusivilti...
Po atostogu daktaras bus pailsejas ir padarys daug stebuklu...

O del kas bus geriau neprisigalvoti, nes po nepavykusio jau planavau kaip viskas bus...bet Treisas pasake savo nuomone ir taskas...as norejau vel pulti stacia galva i viska...
As jam aiskinu kad ilgai laukti...o Treisas juokiasi jooo gyvenimas trumpas reik skubeti... lotuliukas.gif  tongue.gif
Bet va praejo laiko tarpas dabar jau mastau kitaip  smile.gif

Va va, atpazytamas Treijsas smile.gif Nors kai jis manes klause kada startuojam antra karta ir pasakiau kad reikia atsikvepti, jis paklause- iki pencijos lauksit? smile.gif
Atsakyti