Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 11:13)
Ateinu ir į šį skyrelį. Mano HCG - 87.

Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų  4u.gif

Rute thumbup.gif Sveikinu iš visos širdies. Kažkaip maloniai susigraudinau paskaičius apie tavo dovaną vyrui 4u.gif Apie tokią dovaną tikriausiai galėjo nebent pasvajot, o va ėmė ir išsipildė.
O aš džiaugiuosi, kad nepatingėjau dar įsijungti kompo ax.gif Labanakt

Atsakyti
sveikutes, norejau paklaust del klinikos latvijoje, pas koki geriausiai daktara vaziuot, jauciu pas Treijsa nes kai paskaitau tai dauguma pas ji vaziuoja, ar ten pas ji greit eina prieit, nes rugseji planuoju vaziuot, ir ar butinai reikia kokiu poperiu is lietuvos daktaru, nes man buvo 3 laparaskopijos ir 2 ivf, bet kadangi as ne lietuvoj tai man butu sudetinga juos atsivest, aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas turite parduoti crinone? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 13, 08:55)
Mergaites, gal kas turite parduoti crinone?  4u.gif

Jeigu nukeliautum i kokia klinika cia,LT, paaiskintum situacija, tai gal ir parduotu g.gif nes as pati turiu tik iki sekancio vizito, t.y. savaitei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 13, 07:55)

Aš turiu Crinone. Parduoti neplanavau, nes pačiai reiks. Bęt jei tau niekur neišeis gauti, parašyk.
Atsakyti
QUOTE(Zuuuikis @ 2011 07 13, 00:18)
sveikutes, norejau paklaust del klinikos latvijoje, pas koki geriausiai daktara vaziuot, jauciu pas Treijsa nes kai paskaitau tai dauguma pas ji vaziuoja, ar ten pas ji greit eina prieit, nes rugseji planuoju vaziuot, ir ar butinai reikia kokiu poperiu is lietuvos daktaru, nes man buvo 3 laparaskopijos ir 2 ivf, bet kadangi as ne lietuvoj tai man butu sudetinga juos atsivest, aciu uz atsakyma  mirksiukas.gif
Gali važiuot pas Treisą, gali važiuot pas Vitols'ą. Lietuvaičiai važiuoja dauguma pas Treisą, kiek suprantu jis paskutiniu metu praktiškai visus lietuvaičius ten kuruoja. Vitols'as atidaręs JV kliniką, ten pat kur ir embrions, jų kabinetai šalia.
Dėl eilių pirmam vizitui, pasiskambink rupgpjūtį latviams ir pasiklausk kada jie gali priimti rugsėjį. Kiek žinau rugsėjį Treisas kažkiek atostogaus, bet užsirašiusi iš anksto galėsi pasirinkti sau patogią dieną. Nuvažiavus vieton dažniausiai tenka luktelti, kartais ir visai nemenkai, todėl pasiimk kokį skaitalą..
Dėl pačių dokumentų. Būtų geriau juos turėti, nes juk matosi kokios vaistų dozės naudotos, kaip augo foliai IVF'o metu, kokia schema taikyta ir t.t. Bet jei jau nėra galimybės tų dokumentų turėti, tuomet papasakosi savo gyvenimo istoriją, kažkokį vaizdą gydytojas vistiek susidarys.
Dar kita mintis, gal tau iš lietuvos dokumentus kas nors gali atfaksuoti arba nuskanavus įmesti į tavo e-mail'ą. Juk ten originalų nereikia, svarbu, kad būtų į ką žvilgtelt jei kils klausimų. Bet jei jau dokumentų nebus - apseisit be jų 4u.gif
Atsakyti
Ankstesnėje temoje skaičiau, kad slopinančiųjų kaina geresnė LT (berods Camelijoj), nei LV. Tai pasiėmiau iš Treiso receptuką, sakiau čia nusipirksiu. Bet dabar kitas klausimas -kas man jį Kaune galėtų suleisti? Gal galit kuri patarti?
Man Treisas liepė susileisti slopinančius pirmą ciklo dieną, kad galėtumėm pradėti stimuliacijas kai tik jis grįš, t.y. rugpj 1d. Sakė, slopinantys veikia iki 14 d. Tai jei man mm ateitų anksčiau nei planuota, pvz 15 -16 dienų iki rugpj 1 d (o ne 14 dienų), tai turbūt negerai ir stimuliaciją atidėti mėnesiui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 13, 09:55)
Kai man reikėjo, be problemų pardavė VK. Tiesiog paskambinau, pasakiau, kad pritrūkau Crinone, kad vyras atvažiuos nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 07 13, 12:01)
Kai man reikėjo, be problemų pardavė VK. Tiesiog paskambinau, pasakiau, kad pritrūkau Crinone, kad vyras atvažiuos nupirkti smile.gif

O be recepto ir ne VK pacientei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenuroze: 13 liepos 2011 - 10:04
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 13, 12:03)
O be recepto ir ne VK pacientei?  g.gif

Aš pavardės išvis nesakiau, jie neklausė. Taigi galbūt pagalvojo, kad esu jų klientė smile.gif Labai užtikrintai kalbėjau su jais telefonu, kaip kad būčiau jų klientė. Kartais verta kai kuriuos faktus nutylėti.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 13, 10:13)
Gali važiuot pas Treisą, gali važiuot pas Vitols'ą. Lietuvaičiai važiuoja dauguma pas Treisą, kiek suprantu jis paskutiniu metu praktiškai visus lietuvaičius ten kuruoja. Vitols'as atidaręs JV kliniką, ten pat kur ir embrions, jų kabinetai šalia.

o kokios kainos pas Vitols'a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 13, 12:11)
o kokios kainos pas Vitols'a? 4u.gif

As isivaizduoju, kad visiskai tos pacios g.gif Juk klinika tai ta pati, nors kazkas jau sake, kad jie kaip ir persiskyre yra jau.Bet ar cia tik pletku lygis ar rimtai, tai negaliu pasakyti biggrin.gif
Atsakyti