Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

aciuks.gif LediDiDi1 pasistengsiu.Reikia gi kažkam perimti trizniojimą, dauguma juk išbėgs pas nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Na,as ka tik gryzau i Siaulius ir iskart prie SM paziureti kaip gi sekasi,ogi kiek nuostabiausiu naujienu,net siurpuliukai ir laimes prabego per nugara...Dieve,kaip faina,fantastiska,tiesiog nerealios akimirkos,nereali vasaryte,kad tik taip ir toliau wub.gif
user posted image
Betute, Pelenuroze, Rute tiesiog sveikinimui truksta zodziu ir mano laimei uz jus perduoti thumbup.gif As negaliu sakyti,kad va Betute zinojau ir tikejau kad tu pastosi,siaip tikejau uz visas kurios daresi birzeli ir linkejau nuosirdziai visoms tapti nestukems ir pagaliau dziaugtis.mergytes,megaukites nerealiomis akimirkomis,pailsekite,palepinkite kaip save norite-zodziu,saugokit save ir sabo maziukus/a wub.gif sklandaus jums nestumo visoms,kad isgirstumete ir sirdeles,ir pajaustumet spyriukus ir laikytumete priglaudusios savo maziukus-jus dabar kaip angelai wub.gif
user posted image
SVEIKINUUUUUUU,labai labai uz jus dziaugiuosi ir dekoju jus nes man jus padedate savo sekme tiketi kad ir man pasiseks wub.gif
user posted image
P.S. Dabar as rugpjucio pradzioj vietoj Betutes pradesiu tryznioti pavyko ar ne ir kitokiu baimiu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ledididi, įteikiau dovaną. Kadangi ryt mb tortadienis, tai iš anksto įteikiau dovaną. Supakavau kvepaliukus ir žurnalą 'tavo vaikas' kuriame gulėjo tyrimai. Tai pirmiausia išsitraukė kvepalus, o toliau išpakavęs rado žurnalą ir liko nustebęs bei nesupratęs ką čia daro tas žurnalas. Tik kai pavertęs pamatė tyrimų lapuką viską suprato. biggrin.gif
Džiaugiamės abu, bet kol kas nedrąsiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 19:00)
Ledididi, įteikiau dovaną. Kadangi ryt mb tortadienis, tai iš anksto įteikiau dovaną. Supakavau kvepaliukus ir žurnalą 'tavo vaikas' kuriame gulėjo tyrimai. Tai pirmiausia išsitraukė kvepalus, o toliau išpakavęs rado žurnalą ir liko nustebęs bei nesupratęs ką čia daro tas žurnalas. Tik kai pavertęs pamatė tyrimų lapuką viską suprato.  biggrin.gif
Džiaugiamės abu, bet kol kas nedrąsiai.  4u.gif

Rute, labai graži dovana smile.gif . Sveikinu dar sykelį jau jus abu 4u.gif . O dėl nedrąsumo, jei tave tai paguos, ir man nedrąsu. Ir, ko gero, taip ir bus, kol nepajusiu mažylio savo rankose doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 12, 20:04)
Rute, labai graži dovana smile.gif . Sveikinu dar sykelį jau jus abu 4u.gif . O dėl nedrąsumo, jei tave tai paguos, ir man nedrąsu. Ir, ko gero, taip ir bus, kol nepajusiu mažylio savo rankose doh.gif .

O, nu pagaliau pradejo zmones mano kalba sneket biggrin.gif Kad ir nedrasu ir baisu ir neramu ir taip toliau ax.gif O zvenget visos uz pilvu susieme is manes, kai trizniojau lotuliukas.gif

Afrodite69, nu jau tavo postas, tai toks nuo dusios biggrin.gif Smagu, kad pasisemi tikejimo 4u.gif Kad ir kokie rezultatai butu aplinkui, vis tiek per visa ta baime ir kitus auksciau isvardintus jausmus, tikek savim wub.gif As jau eteri po truputi apleidziu, tai tu galesi toliau vietoj manes varzytis trizniojimo cempionate biggrin.gif

Rute, o jau dovanos nuostabumas wub.gif Sunku patiket savo laime, ane ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 12, 20:17)
O, nu pagaliau pradejo zmones mano kalba sneket  biggrin.gif  Kad ir nedrasu ir baisu ir neramu ir taip toliau  ax.gif  O zvenget visos uz pilvu susieme is manes, kai trizniojau  lotuliukas.gif 

Sunku patiket savo laime, ane ?  bigsmile.gif

O tu žiūriu džiūgauji, kad atradai kompanijos, kuri dabar su tavim kartu triznios biggrin.gif

Iš tikro tai tikrai ir nesitiki, tik maudžiantys šonai arba pilvas primena, kad jau reikia persiorentuoti, jog tai kas taip ilgai laukta, pagaliau vyksta. 4u.gif tikiuosi viskas gerai tam pilvuke.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 20:00)
Ledididi, įteikiau dovaną. Kadangi ryt mb tortadienis, tai iš anksto įteikiau dovaną. Supakavau kvepaliukus ir žurnalą 'tavo vaikas' kuriame gulėjo tyrimai. Tai pirmiausia išsitraukė kvepalus, o toliau išpakavęs rado žurnalą ir liko nustebęs bei nesupratęs ką čia daro tas žurnalas. Tik kai pavertęs pamatė tyrimų lapuką viską suprato.  biggrin.gif

Rutele dar ir sitoj temuteje tave labai labai sveikinu 4u.gif Labai norejau, kad tau pasisektu wub.gif
Kiek prisimenu, tai tu pirma mergaite is kurios gavau patarimu dar LP skyrelyje. Ir is tavo zinuciu matosi, kad esi geras zmogus. O tokiems kaip tu butinai turi buti atlyginta mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Kamelija, labai ačiū už gražiu žodžius ir už sveikinimus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Rute, SVEIKINU!!! Fantastines zinios 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 20:37)
O tu žiūriu džiūgauji, kad atradai kompanijos, kuri dabar su tavim kartu triznios  biggrin.gif

Tai aisku, kad dziugauju bigsmile.gif O kaip gi kitaip biggrin.gif Vienisa jau buvau bepradedanti jaustis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 20:00)

Nuostabi dovanele thumbup.gif as savajam irgi jau seniai esu numasciusi net kelis variantus,bet niekada nepasitaike dar proga savo idejomis pasinaudoti,tad visada kitiems dovanoju lotuliukas.gif rimtai,na ne tik kaip pranesti apie nestuke.gif bet ir kitom progom tongue.gif bet kaip faina thumbup.gif ir tau ir MB visada isimins si diena wub.gif o del nedrasumo..tai manau as del to ir tryzniosiu nes bus aibe o gal,o ,bet,taciau lotuliukas.gif manau normalu,kad nedrasu ir baugu juk mes tiek laiko laukiame sito stebuklo,juk tiek per viska praeme...nezinau kaip jums mergaites,bet mano ir mano vyro net mastymas ir santykiai pasidare kazkokie kitokie....
laikau kumstukus uz jus ir toliau ir....labai truks jusu blush2.gif ypac tokioms naujokems ir tryznems kaip as blush2.gif
Atsakyti
Kokių jūs čia gerų žinių turit thumbup.gif Sveikinu visas naująsias nėštukes. Atrodo, pildosi T.P Keberiokšt pažadai, kad birželis bus stebuklingas darančioms IVF thumbup.gif
Atsakyti