Sveikutes mergaites
Na,as ka tik gryzau i Siaulius ir iskart prie SM paziureti kaip gi sekasi,ogi kiek nuostabiausiu naujienu,net siurpuliukai ir laimes prabego per nugara...Dieve,kaip faina,fantastiska,tiesiog nerealios akimirkos,nereali vasaryte,kad tik taip ir toliau

Betute, Pelenuroze, Rute tiesiog sveikinimui truksta zodziu ir mano laimei uz jus perduoti
As negaliu sakyti,kad va Betute zinojau ir tikejau kad tu pastosi,siaip tikejau uz visas kurios daresi birzeli ir linkejau nuosirdziai visoms tapti nestukems ir pagaliau dziaugtis.mergytes,megaukites nerealiomis akimirkomis,pailsekite,palepinkite kaip save norite-zodziu,saugokit save ir sabo maziukus/a
sklandaus jums nestumo visoms,kad isgirstumete ir sirdeles,ir pajaustumet spyriukus ir laikytumete priglaudusios savo maziukus-jus dabar kaip angelai

SVEIKINUUUUUUU,labai labai uz jus dziaugiuosi ir dekoju jus nes man jus padedate savo sekme tiketi kad ir man pasiseks

P.S. Dabar as rugpjucio pradzioj vietoj Betutes pradesiu tryznioti pavyko ar ne ir kitokiu baimiu
Na,as ka tik gryzau i Siaulius ir iskart prie SM paziureti kaip gi sekasi,ogi kiek nuostabiausiu naujienu,net siurpuliukai ir laimes prabego per nugara...Dieve,kaip faina,fantastiska,tiesiog nerealios akimirkos,nereali vasaryte,kad tik taip ir toliau

Betute, Pelenuroze, Rute tiesiog sveikinimui truksta zodziu ir mano laimei uz jus perduoti

SVEIKINUUUUUUU,labai labai uz jus dziaugiuosi ir dekoju jus nes man jus padedate savo sekme tiketi kad ir man pasiseks

P.S. Dabar as rugpjucio pradzioj vietoj Betutes pradesiu tryznioti pavyko ar ne ir kitokiu baimiu
Ledididi, įteikiau dovaną. Kadangi ryt mb tortadienis, tai iš anksto įteikiau dovaną. Supakavau kvepaliukus ir žurnalą 'tavo vaikas' kuriame gulėjo tyrimai. Tai pirmiausia išsitraukė kvepalus, o toliau išpakavęs rado žurnalą ir liko nustebęs bei nesupratęs ką čia daro tas žurnalas. Tik kai pavertęs pamatė tyrimų lapuką viską suprato.
Džiaugiamės abu, bet kol kas nedrąsiai.
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 19:00)
Ledididi, įteikiau dovaną. Kadangi ryt mb tortadienis, tai iš anksto įteikiau dovaną. Supakavau kvepaliukus ir žurnalą 'tavo vaikas' kuriame gulėjo tyrimai. Tai pirmiausia išsitraukė kvepalus, o toliau išpakavęs rado žurnalą ir liko nustebęs bei nesupratęs ką čia daro tas žurnalas. Tik kai pavertęs pamatė tyrimų lapuką viską suprato.
Rute, labai graži dovana
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 12, 20:04)
Rute, labai graži dovana
. Sveikinu dar sykelį jau jus abu
. O dėl nedrąsumo, jei tave tai paguos, ir man nedrąsu. Ir, ko gero, taip ir bus, kol nepajusiu mažylio savo rankose
.
O, nu pagaliau pradejo zmones mano kalba sneket
Afrodite69, nu jau tavo postas, tai toks nuo dusios
Rute, o jau dovanos nuostabumas
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 12, 20:17)
O, nu pagaliau pradejo zmones mano kalba sneket
Kad ir nedrasu ir baisu ir neramu ir taip toliau
O zvenget visos uz pilvu susieme is manes, kai trizniojau
Sunku patiket savo laime, ane ?
Sunku patiket savo laime, ane ?
O tu žiūriu džiūgauji, kad atradai kompanijos, kuri dabar su tavim kartu triznios
Iš tikro tai tikrai ir nesitiki, tik maudžiantys šonai arba pilvas primena, kad jau reikia persiorentuoti, jog tai kas taip ilgai laukta, pagaliau vyksta.
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 20:00)
Rutele dar ir sitoj temuteje tave labai labai sveikinu
Kiek prisimenu, tai tu pirma mergaite is kurios gavau patarimu dar LP skyrelyje. Ir is tavo zinuciu matosi, kad esi geras zmogus. O tokiems kaip tu butinai turi buti atlyginta
Kamelija, labai ačiū už gražiu žodžius ir už sveikinimus
Rute, SVEIKINU!!! Fantastines zinios
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 20:37)
Tai aisku, kad dziugauju
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 20:00)
Nuostabi dovanele
laikau kumstukus uz jus ir toliau ir....labai truks jusu