Sveikos svociutes. <atau kad kai kurias ikvepimas pagaves labai. Saunuoles
o mano ikvepimas pabego kazkur- sugedo masina ir nras dingo ruostis, nes nieko negaliu pirktis ir namie tupiu... o cia kazkuri klause, del tos staigmenos jauniesiems vietoj fejerverku ir dangaus zibintu, tai as darau tokia sirdi is gyvu geliu, kuria leisim i vandeni. o kiekviena pora uzdegs po zvakute, pasakys vieno zodzio palinkejima sudesim viksa ant tos sirdies ir leisim i vandeni. dar galvoju, apie jaunuju priesaikas... nezinau kur pritaikyti. o paskui ir fejerverkai bus- bet tie jau cia pirklauso pire sales nuomos. nuomuojiesi ir gauni fejerverkus... nezinau as su tuo scenarijum uzsikasus, dar visko i vietas nesudelioju.... tai jei 12 val fejerverkai, tai kada skaityti 12 val palinkejimus????

QUOTE(adddi @ 2011 07 15, 19:52)
o mano ikvepimas pabego kazkur- sugedo masina ir nras dingo ruostis, nes nieko negaliu pirktis ir namie tupiu... o cia kazkuri klause, del tos staigmenos jauniesiems vietoj fejerverku ir dangaus zibintu, tai as darau tokia sirdi is gyvu geliu, kuria leisim i vandeni. o kiekviena pora uzdegs po zvakute, pasakys vieno zodzio palinkejima sudesim viksa ant tos sirdies ir leisim i vandeni. dar galvoju, apie jaunuju priesaikas... nezinau kur pritaikyti. o paskui ir fejerverkai bus- bet tie jau cia pirklauso pire sales nuomos. nuomuojiesi ir gauni fejerverkus... nezinau as su tuo scenarijum uzsikasus, dar visko i vietas nesudelioju.... tai jei 12 val fejerverkai, tai kada skaityti 12 val palinkejimus????

pries dvylia palinkejimai, o dvylikta fejerverkai

QUOTE(adddi @ 2011 07 15, 19:52)

As klausiau apie tas staigmenas..bet kokia grazi ideja su ta sirdim..

Visom savaitgalio svociutem noriu palinketi sekmes: kad balseliai nevirpetu, rankytes nedrebetu, kantrybes uztektu ir liezuviai lankstus butu
Kad ir kas ka besakytu, tai visos jus grazios, saunios ir kurybingos, sekmes!

Kad ir kas ka besakytu, tai visos jus grazios, saunios ir kurybingos, sekmes!

Sveikos turėjau svecių tai tik siandien prisedau, perskaiciau viska ką prirašėt, patiko idėja su musgaudžiais ir pelėkautais
Visoms ryt startuojančioms sekmės.
Na va aptarem reikalus su jaunaja kibsiu ir as jau i darbus, tiesa galvoju dabar kokia spalva sukneles nuomotis nes pamerges bus oranzines, juodos nelabai noriu kas dar derėtų

Visoms ryt startuojančioms sekmės.
Na va aptarem reikalus su jaunaja kibsiu ir as jau i darbus, tiesa galvoju dabar kokia spalva sukneles nuomotis nes pamerges bus oranzines, juodos nelabai noriu kas dar derėtų

aciu uz palinkejimus, ziuriu kitos mano koleges matyt smarkiai ruosiasi nes as tik viena siandien prisedau
na ka ir as einu salin, viskas jau paruosta, tik nezinau kaip nakti reiks miegot, nes kotai neramu ant sirdeles

QUOTE(juratele:) @ 2011 07 15, 21:19)
aciu uz palinkejimus, ziuriu kitos mano koleges matyt smarkiai ruosiasi nes as tik viena siandien prisedau
na ka ir as einu salin, viskas jau paruosta, tik nezinau kaip nakti reiks miegot, nes kotai neramu ant sirdeles 

Sėkmės tau, Jūratėl

Sekmes ryt svociaujancioms, sklandzios sventes ir grazaus oro

As ir ka tik iskepiau torta, bet ryt dar kai ka pridesiu ir beliks ant pacio galo sumest turinuka ir bus paruostas galutinai

QUOTE(youste @ 2011 07 15, 08:33)
rAktyvi - ir aš noriu pasigrožėti tavo foto
Merginos, ir aš šį savaitgalį startuoju
Tik labai nespėju visko fotinti - ir taip iki 2h kiekvieną vakarą pratupiu prie dėžių
- vis dėlioju, skaičiuoju, tikrinu pagal scenarijų, kad ko nepamiršus 
Papildyta:
Truputį pasirodau:

Merginos, ir aš šį savaitgalį startuoju

Papildyta:
Truputį pasirodau:

Saunuole, labai grazios taures

O saldainiu popierelius pati darei?
Papildyta:
[quote=vakare-tyla,2011 07 15, 14:58]
Na, jau tikrai,

Youste

O man taurių negraviruoja

O kaip cia suprasti, kad krstolo negraviruoja???

[quote=just-me,2011 07 15, 17:59]
o liesit i ezera ar kokia upe? idomu kaip ezere ar plauktu toks daiktas, nes mintis tai super grazi! 
[/quo
Nu ten yra upe, bet buvau nuvaziavus paziureti, tai jau toookia uzelus, kad vargiai ar ten plauks... jau kaip iseis taip.....

[/quo
Nu ten yra upe, bet buvau nuvaziavus paziureti, tai jau toookia uzelus, kad vargiai ar ten plauks... jau kaip iseis taip.....
gal dar galite kas nors parasyti savo vestuviu eiga atvykus i sventimo vieta?