Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

Sveikos svociutes. <atau kad kai kurias ikvepimas pagaves labai. Saunuoles 4u.gif o mano ikvepimas pabego kazkur- sugedo masina ir nras dingo ruostis, nes nieko negaliu pirktis ir namie tupiu... o cia kazkuri klause, del tos staigmenos jauniesiems vietoj fejerverku ir dangaus zibintu, tai as darau tokia sirdi is gyvu geliu, kuria leisim i vandeni. o kiekviena pora uzdegs po zvakute, pasakys vieno zodzio palinkejima sudesim viksa ant tos sirdies ir leisim i vandeni. dar galvoju, apie jaunuju priesaikas... nezinau kur pritaikyti. o paskui ir fejerverkai bus- bet tie jau cia pirklauso pire sales nuomos. nuomuojiesi ir gauni fejerverkus... nezinau as su tuo scenarijum uzsikasus, dar visko i vietas nesudelioju.... tai jei 12 val fejerverkai, tai kada skaityti 12 val palinkejimus????
Atsakyti
QUOTE(adddi @ 2011 07 15, 19:52)
Sveikos svociutes. <atau kad kai kurias ikvepimas pagaves labai. Saunuoles 4u.gif  o mano ikvepimas pabego kazkur- sugedo masina ir nras dingo ruostis, nes nieko negaliu pirktis ir namie tupiu... o cia kazkuri klause, del tos staigmenos jauniesiems vietoj fejerverku ir dangaus zibintu, tai as darau tokia sirdi is gyvu geliu, kuria leisim i vandeni. o kiekviena pora uzdegs po zvakute, pasakys vieno zodzio palinkejima sudesim viksa ant tos sirdies ir leisim i vandeni. dar galvoju, apie jaunuju priesaikas... nezinau kur pritaikyti. o paskui ir fejerverkai bus- bet tie jau cia pirklauso pire sales nuomos. nuomuojiesi ir gauni fejerverkus... nezinau as su tuo scenarijum uzsikasus, dar visko i vietas nesudelioju.... tai jei 12 val fejerverkai, tai kada skaityti 12 val palinkejimus????

pries dvylia palinkejimai, o dvylikta fejerverkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adddi @ 2011 07 15, 19:52)
Sveikos svociutes. <atau kad kai kurias ikvepimas pagaves labai. Saunuoles 4u.gif  o mano ikvepimas pabego kazkur- sugedo masina ir nras dingo ruostis, nes nieko negaliu pirktis ir namie tupiu... o cia kazkuri klause, del tos staigmenos jauniesiems vietoj fejerverku ir dangaus zibintu, tai as darau tokia sirdi is gyvu geliu, kuria leisim i vandeni. o kiekviena pora uzdegs po zvakute, pasakys vieno zodzio palinkejima sudesim viksa ant tos sirdies ir leisim i vandeni. dar galvoju, apie jaunuju priesaikas... nezinau kur pritaikyti. o paskui ir fejerverkai bus- bet tie jau cia pirklauso pire sales nuomos. nuomuojiesi ir gauni fejerverkus... nezinau as su tuo scenarijum uzsikasus, dar visko i vietas nesudelioju.... tai jei 12 val fejerverkai, tai kada skaityti 12 val palinkejimus????

As klausiau apie tas staigmenas..bet kokia grazi ideja su ta sirdim.. wub.gif wub.gif wub.gif o liesit i ezera ar kokia upe? idomu kaip ezere ar plauktu toks daiktas, nes mintis tai super grazi! thumbup.gif
Atsakyti
Visom savaitgalio svociutem noriu palinketi sekmes: kad balseliai nevirpetu, rankytes nedrebetu, kantrybes uztektu ir liezuviai lankstus butu mirksiukas.gif
Kad ir kas ka besakytu, tai visos jus grazios, saunios ir kurybingos, sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos turėjau svecių tai tik siandien prisedau, perskaiciau viska ką prirašėt, patiko idėja su musgaudžiais ir pelėkautais biggrin.gif

Visoms ryt startuojančioms sekmės.

Na va aptarem reikalus su jaunaja kibsiu ir as jau i darbus, tiesa galvoju dabar kokia spalva sukneles nuomotis nes pamerges bus oranzines, juodos nelabai noriu kas dar derėtų g.gif
Atsakyti
aciu uz palinkejimus, ziuriu kitos mano koleges matyt smarkiai ruosiasi nes as tik viena siandien prisedau biggrin.gif na ka ir as einu salin, viskas jau paruosta, tik nezinau kaip nakti reiks miegot, nes kotai neramu ant sirdeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 15, 21:19)
aciu uz palinkejimus, ziuriu kitos mano koleges matyt smarkiai ruosiasi nes as tik viena siandien prisedau biggrin.gif na ka ir as einu salin, viskas jau paruosta, tik nezinau kaip nakti reiks miegot, nes kotai neramu ant sirdeles biggrin.gif

Sėkmės tau, Jūratėl 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linksmo pulko, gražaus oro ir šaunių vestuvių 4u.gif Labai lauksim tavęs pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti

Sekmes ryt svociaujancioms, sklandzios sventes ir grazaus oro 4u.gif
As ir ka tik iskepiau torta, bet ryt dar kai ka pridesiu ir beliks ant pacio galo sumest turinuka ir bus paruostas galutinai thumbup.gif pasidariau jaunuju priesaika, medalius, vokeli pirslio pinigeliams, ale vestuvinis kysis, stalo ispirkimui, ir palinkejimu sirdi, visi darbai i pabaiga, jaudulys daros stipresnis doh.gif o ta savaite net nepajusim kai praeis rolleyes.gif Ryt mausiu iki juros, reik akmenelius pasidaryt ax.gif susivelinau su jais doh.gif Aciu Karamele_21 uz saldainiu virves ideja, pasiskolinau ja is taves, tai ir as pasidariau, tik ne is sokoladiniu saldainiu, o bamboskiu biggrin.gif nors netirps 4u.gif Nuveziau sesei suvyniot saldainius, tai veliau pasirodysiu savus darbelius, ka ir as jusu visu pagalba prikepiau tongue.gif Na tai labos mielosios, laikysim kumscius uz rytojaus starta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2011 07 15, 08:33)
rAktyvi - ir aš noriu pasigrožėti tavo foto ax.gif  smile.gif

Merginos, ir aš šį savaitgalį startuoju ax.gif Tik labai nespėju visko fotinti - ir taip iki 2h kiekvieną vakarą pratupiu prie dėžių doh.gif  - vis dėlioju, skaičiuoju, tikrinu pagal scenarijų, kad ko nepamiršus smile.gif
Papildyta:
Truputį pasirodau:
user posted image
user posted image

Saunuole, labai grazios taures thumbup.gif
O saldainiu popierelius pati darei?

Papildyta:
[quote=vakare-tyla,2011 07 15, 14:58]
Na, jau tikrai, wub.gif Raktyvi, pavydas bambą užgriauš lotuliukas.gif Lieknumas, dailumas...ech, man toli gražu iki tavęs blush2.gif Bet mano suknia taip pat nebus ilga blush2.gif
Youste thumbup.gif wub.gif

O man taurių negraviruoja doh.gif Krištolas... Taip pat teks puošti pačiai. Jau daug maž žinau kaip, tik reikia susipirkti priemones.

O kaip cia suprasti, kad krstolo negraviruoja??? doh.gif mano (vestuvines) taures irgi kristolines, bet be jokiu problemu isgraviravo bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=just-me,2011 07 15, 17:59]
As klausiau apie tas staigmenas..bet kokia grazi ideja su ta sirdim.. wub.gif wub.gif wub.gif o liesit i ezera ar kokia upe? idomu kaip ezere ar plauktu toks daiktas, nes mintis tai super grazi! thumbup.gif
[/quo

Nu ten yra upe, bet buvau nuvaziavus paziureti, tai jau toookia uzelus, kad vargiai ar ten plauks... jau kaip iseis taip.....
Atsakyti
Sveikos svociutes smile.gif , jungiuos ir as prie jusu smile.gif senai skaitineju tik vis nieko nerasiau. Noriu jusu paklausti gal kuri naudosit kaspinus per jaunuju valsa? Skaiciau kazkur senesnese temose apie tai, bet nelabai supratau kaip viskas vyksta.
Atsakyti
gal dar galite kas nors parasyti savo vestuviu eiga atvykus i sventimo vieta?
Atsakyti