Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(ledelis @ 2011 07 16, 16:34)
Sveikos svociutes  smile.gif , jungiuos ir as prie jusu smile.gif senai skaitineju tik vis nieko nerasiau. Noriu jusu paklausti gal kuri  naudosit kaspinus per jaunuju valsa? Skaiciau kazkur senesnese temose apie tai, bet nelabai supratau kaip viskas vyksta.

Sveika prisijungusi 4u.gif
Kol kas randu tik tiek:

ŠTAI SUKASI JAUNUOJI, VISA BALTA LYG GULBĖ.

BALTA SPALVA – TAI TAIKOS BALANDIS. LINKIME TAIKOS JŪSŲ ŠEIMOJE.

MĖLYNA SPALVA – MĖLYNAS DANGUS VIRŠ JŪSŲ, MĖLYNA JŪRA, TAI ŽYDRAS ŠALTINIO VANDUO. LINKIME NEIŠSENKANČIO TYRUMO JŪSŲ ŠIRDIMS.

GELTONA SPALVA – TAI SAULĖ AUKŠTAI DANGUJE, ŽIEDAS LANKOJE, ŽIDINIO ŠILUMA. LAI NEIŠTIRPSTA JŪSŲ ŠIRDYSE.

ŽALIA SPALVA – TAI PAVASARIS, RAMYBĖ IR JĖGA, TAI GYVYBĖS PRADŽIA. LAI NESTINGA ŠIOS SPALVOS JŪSŲ NAMUOSE.

RAUDONA SPALVA – ROŽĖS ŽIEDAS, KRAUJO LAŠAS, ŽIDINIO LIEPSNA. ŠIOS SPALVOS JŪSŲ MEILĖ LAI BUS PILNA.

Bet tikrai žinau, kad turiu visą tą reikalą išsisaugojusi, tik taip staigiai nerandu blush2.gif Jei tau nėra skubu, aš po kokios savaitės - dviejų nuodugniau paieškosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 16, 17:57)
Sveika prisijungusi 4u.gif
Kol kas randu tik tiek:

ŠTAI SUKASI JAUNUOJI, VISA BALTA LYG GULBĖ.

BALTA SPALVA – TAI TAIKOS BALANDIS. LINKIME TAIKOS JŪSŲ ŠEIMOJE.

MĖLYNA SPALVA – MĖLYNAS DANGUS VIRŠ JŪSŲ, MĖLYNA JŪRA, TAI ŽYDRAS ŠALTINIO VANDUO. LINKIME NEIŠSENKANČIO TYRUMO JŪSŲ ŠIRDIMS.

GELTONA SPALVA – TAI SAULĖ AUKŠTAI DANGUJE, ŽIEDAS LANKOJE, ŽIDINIO ŠILUMA. LAI NEIŠTIRPSTA JŪSŲ ŠIRDYSE.

ŽALIA SPALVA – TAI PAVASARIS, RAMYBĖ IR JĖGA, TAI GYVYBĖS PRADŽIA. LAI NESTINGA ŠIOS SPALVOS JŪSŲ NAMUOSE.

RAUDONA SPALVA – ROŽĖS ŽIEDAS, KRAUJO LAŠAS, ŽIDINIO LIEPSNA. ŠIOS SPALVOS JŪSŲ MEILĖ LAI BUS PILNA.

Bet tikrai žinau, kad turiu visą tą reikalą išsisaugojusi, tik taip staigiai nerandu blush2.gif Jei tau nėra skubu, aš po kokios savaitės - dviejų nuodugniau paieškosiu 4u.gif

Šituos žodžius aš irgi turiu, bet nelabai suprantu patį procesą, kaip viskas vyksta, ar šokio pradžioj, ar po truputį per visą šokį tas juostas kabinti, bijau, kad nesugadinčiau jų pasiruošto valsiuko biggrin.gif Kadangi mano startas liepos 30 d. tai to laiko nekažkas verysad.gif
Atsakyti
laba vakara 4u.gif

nu sauniai jus cia judat biggrin.gif thumbup.gif

as kazkada rasiau, kad vardo rinkimui turiu korteles, tai jas ikeliau i bendra pasta 4u.gif
o sakykit, Meiles simfonija visos darot pagal ta pvz kur paste ivardintas kamasutre? gal turit kas koki kitoki varianta ir galetumet pasidalinti?? 4u.gif

va, ka dar radau pati 4u.gif
http://radikal.ru/F/...90dff6.jpg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 16 liepos 2011 - 20:56
QUOTE(Jurgitux29 @ 2011 07 16, 15:54)
gal dar galite kas nors parasyti savo vestuviu eiga atvykus i sventimo vieta?

Oi koks geras klausimas, nes man irgi labai aktualu!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Lukiam laukiam atsakymu rolleyes.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adddi @ 2011 07 16, 22:48)
Oi koks geras klausimas, nes man irgi labai aktualu!!!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Lukiam laukiam atsakymu  rolleyes.gif  bigsmile.gif  ax.gif

Aš tai tiek esu numačiusi ax.gif :
Grįžimas (numatyta 19.30). Broma, užduotys jauniesiems, stalo užsėdimas, duona ir druska, sveikinimai (~ 30-40 min.).
Pertrauka (~20 min.).
I užsėdimas. Piršlių žodis, tylos minutė jaunikio tėveliui, santuokos liudijimo eksponavimas, pirmųjų taurių įteikimas. Karštas. Mergautinės pavardės užkonservavimas, stogo dengimas (simbolinis kriauklių sudėjimas į vazą), svečių prisistatymas (skaitomi pažadai ant muilo burbulų), stalo komendantų rinkimai.
Ilgiausiai gyvenančių rinkimai.
Pertrauka.
Jaunųjų šokis, pamergių kankanas, pabrolių sirtakis, šokiai pokiai, žaidimas „Šokių 10“.
Židinys, ilgiausių metų, šampanas ir fejerverkai.
Jaunųjų portretas
Torto pjovimas, puokštės ir keliaraiščio metimas, pamergių batelių padų šifravimas.
Pabrolių gulbių ežeras, gandro atsakymo skaitymas, jaunųjų išlydėjimas.
Laisva programa.
---------------------------------------------
Merginos, gal kuri turi gatavą piršlio antspaudą? Žinau, paštukyje yra, bet jis tuščias, o aš su wordu be text box'o, niekaip nesugebu įkelt užrašo doh.gif
Atsakyti
Sveikutes svociutes. Pp dveju metuku pertraukos as ir vel cia smile.gif.
priimkit i savo miela bureli.
Esu Jolanta is Vilniaus. ruosiuos mazom, bet man labai svarbiom vestuvem - isteka mano jaunesne sesute :* (rugsejo 10).
Kolkas dar nieko nepasiruoshiau, bet jau pradesiu toi kibt i darbus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleg69: 16 liepos 2011 - 23:47
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2011 07 16, 23:47)
Sveikutes svociutes. Pp dveju metuku pertraukos as ir vel cia smile.gif.

Sveika, Jolantėle 4u.gif Tave puikiai prisimenu iš senesnių temų, kurias čia yra privaloma perskaityti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 17 liepos 2011 - 02:21
Sveikutes 4u.gif

o as vakar sturmavau gariunus biggrin.gif
tai visai nemazai gerio radau, reikia tik atsirinkti tarp visokio s...

beje, jyske vienkartines taures ant kojeliu 5.99 (12 VNT), paemiau i gamta sampanui, graziau atrodo nei tos stiklines

oi ,tiesa, paakykit jus man, ar pacios rupinates ziedlapiais po baznycios? nes as sugalvojau, kad cia pamergiu darbas biggrin.gif
o baznyje, ar galima berti ziedlapius? nes mano mergicka bus "geliu mergaite" su jaunikio broliuku poroj, tai nezinau, ar ji puokstele tegu nesasi, ar galima berti tuos ziedlapius?
Papildyta:
ir vel atsiprasau uz rasybos klaidas, turbut klaviatura kalta blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, vakar tame turguje radau ,kas antpecius komendantamas siuna - ir tik po 5lt. internetineje parduotuveje net 15 lt blink.gif
jei kuriai reikes duosiu kontakta (vilniuje)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Planuoju Jauniesiems zaidima su kopustais.Patarkit ka sakyti jei Jaunieji patys pasakys,kad vaikuciu kopustuose nebuna??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOOONDA: 17 liepos 2011 - 09:55
Sveikutės. Įkvėpimas visiškai apleidęs mane sad.gif Minčių nulis, gal dėl ištisinio lietaus angel_sadangel.gif

Atsakyti
sveikutes, pirma karta cia, pradedu po truputi rinkti medziaga vestuvems savo tetutes su vyru busim liudytojais, taciau noriu paruosti programike, skaiciau kelis scenarijus ir radau toki dalyka "PEDUTES" kai jaunasis atvyksta pas jaunaja i namus, tik nelabai suprantu ka su jom daryti? gal aks is esanciu paaaikskintu smile.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOONA_ @ 2011 07 17, 12:10)
sveikutes, pirma karta cia, pradedu po truputi rinkti medziaga vestuvems savo tetutes su vyru busim liudytojais, taciau noriu paruosti programike, skaiciau kelis scenarijus ir radau toki dalyka "PEDUTES" kai jaunasis atvyksta pas jaunaja i namus, tik nelabai suprantu ka su jom daryti? gal aks is esanciu paaaikskintu smile.gif aciukas  4u.gif

Labas smile.gif
Pedutes isdeliok ant laiptu ar tiesiog grindu, nes jaunikis, ant ju uzlipdamas tures nueiti iki nuotakos. Ant peduciu uzrasyta bus visokie nuotakos apibudinimai, tiek geri, tiek blogi: grazi, protinga, aikstinga ir pan., o jaunikis skaitydamas tokias savybes, kurios atitiktu jo nuotaka, iki jos pedutemis nueina smile.gif

Atsakyti