Turiu keleta naujienu padarytu skrebinimo susitikime, taigi uzsukit i svecius

QUOTE(Sanrita @ 2011 08 06, 20:04)
Laukiam demonstracijos

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 08, 10:46)
As irgi tikrinu jau antra diena

Irma, neblogaja prasme aš tai sakiau! Tiesiog...'issivalai' ir kažkam dar gera suteiki/si!
supratau ...(is taves niekad nesitikeciau blogaja prasme kadangi esi be galo draugiska

O siandien pasiskusiu kad esu visapusiska silpnavale

Nu ka, nuo siol Archiver's zinutes eis i spam'a
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 08, 19:41)
O siandien pasiskusiu kad esu visapusiska silpnavale
jau ilgam laikiausi nieko naujo (skrebisko) nepirkus. Tik siai dienai, Archiver's parduotuve paskelbe akcija - 40% nuolaida visos parduotuves stampukam. Tai nuslaviau kaip reikiant: Prisirinkau Tim Holtz, Stampers Ananymous (jo ir dar man ju reikejo
, Ali Edwards, Hero Arts stampu. Nors stampai mano silpnybe- net labiau negu rastuotas popierius. Manau lengvai galeciau skrebinti tik su vienspalviu cardstock ir stampais - paciai juk tada imanoma pasigaminti ivairiu rastu popieriu.

O sakes

o gal o gal... jie pardavineja ir internete??... ir gal net i LT siuncia? lekiu ziuret

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 08, 17:46)
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 08, 18:41)
Tai konkursiniai darbai ... o aš juos priduodu beveik paskutinę dieną ...
Antrąjam pasirodė per maža nuotrauka ... pridaviau perdaryt ... atvažiavau pasiimt

O sakes Ne, tikrai gerai, kad pas mus nera tos Archivers.... nes irgi neatsilaikyciau Bet tai kaip pavyyydziu.... As tai nelabai moku su stampukais skrebinti, bet nepaisant to, galeciau tureti visa spinta vien stampuku silpnybe....
jo, gal ir geriau kad LT nera Archiver's... sunku laikytis nepirkus, todel sakau kad nuo siol ju visas el.zinutes apie akcijas ir spec. nuolaidas pazenklinu siusti tiesiai i spam'a

Tai konkursiniai darbai ... o aš juos priduodu beveik paskutinę dieną ...
Speju kad cia scrapping.lt konkursinis ar ne?

QUOTE(Sanrita @ 2011 08 08, 20:45)
Antrąjam pasirodė per maža nuotrauka ... pridaviau perdaryt ... atvažiavau pasiimt
jų kompas sugedo ... Kažkokia nesekmė su tuo antru konkursiniu ... bet aš nepasiduosiu 

kas cia paskutiniu metu su tom fotolaboratorijom... tai Irmai, tai dabar tau.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 08, 21:00)
Bet...MB prasosi kad paskrebinciau apie jo maratonus- sportiska skrebuka (jo nuomone apie ji ir jo pasiekimus skrebuku deficitas).
tikra teisybe - su TB veik nera skrebuku

sveikos gyvos. po truputi atsigaunu po nuostabaus savaitgalio, praleisto puikioje draugijoje. pripildziau bloga daugybe nuotrauku ir su darbais ir su susitikimo akimirkomis, kvieciu i svecius pasmalsauti

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 08, 20:00)
Nu taip

Šiandien baigiau ir OUAS

Beliks tik Irmos ... ale dar daug laiko ... tai ramu ...
Ryt parodysiu

QUOTE(Sanrita @ 2011 08 09, 20:11)
Nu taip
scrapping. lt konkursiniui viskas padaryta.
Šiandien baigiau ir OUAS
Rezultatu patenkinta
Ryt parodysiu

Šiandien baigiau ir OUAS

Ryt parodysiu

Kaip sauniai darbuojies