Po ilgos pertraukos rodausi ir aš. Su savo seneliu Pavadinimą pavyko padaryti tik iš kelinto karto, todėl teko slėpti klaidas.
Sveika! jau pagalvojau kad visapusiskai iskritai is skrebinimo gretu.
Zinai, patinka man tavo skrebukai

Detales ir visa atribiutika saikingai bei tiksliai parinkta paremti skrebuko tema....Nuotrauka visad islieka centras demesio, ir aprasymas visad buna
cia off-topic: Jauciu kad as pati, kuo ilgiau skrebinu, tuo labiau linkstu link minimalumo ir ilgesniu aprasymu, issamiai papasakoti istorija.
Is bibliotekos pasiskolinau kelias skrebinimo knygas - 'senesnias' 2006-2007m. Akivaizdziai matosi kaip pasikeite tendencijos nuo multi-foto bei ilgesniu aprasymu, link skrebuku su viena nuotrauka ir gausybe produkto 'papuosti' skrebuka. Rodos skrebinimo gamintojams labiau sekasi reklamuoti ir 'stumti' savo prekes

Nežinau, merginos nelabai čia šituos rodo, nors žinau, kad tikrai ne viena prisidėjo ir išradingai papuošė albumus, bet aš pareklamuosiu šią gražią akciją "Susiburkime gražiam tikslui" ir pasirodysiu Nieko ypatinga, bet...
Aga

tikrai grazus tikslas! Maciau ta reklama anam forume bet nelabai gilinausi kas ten do reklama (
aplamai beveik niekad nespaudziu ant reklamu 
).
Labai seniai as relijai buvau uzsiminus apie panasu tiksla ka nors pagaminti vaiku namam, o matosi kad jau kazkas uzsieme tai realizuoti
Nuostabus mini albumas
O sakyk ar siam projektui yra terminas, ar jie visad priima siuos mini albumus? Ir dar...ar tau pameta tik vaiko varda ar dar kokia charakteristika: pomegius, ir t.t.
Ai, gal geriau parasyk az