QUOTE(Horo @ 2011 09 22, 15:01)
Sveikos
Man taip patinka skrebuko idėja, bet aš esu žalesnė nei žalia šiame reikale

Būtų labai smagu prisijungti

Norėčiau sukurti po skrebuko knygą savo sūnums. Dabar galvoju, kad tai galėčiau padaryti darydama tą digital skrebuką, t.y. neblogai moku dirbti photoshopu, tačiau man iškilo toks klausimas... Kur laikote skrebukus? Ar jie būna, kaip palaidi lapai ar kažkur sudėti? Kaip suprantu, skrebuko matmenys 30x30cm? Ar darote A4 formato? Tiesiog aš dabar galvoju, kaip padarius darbelį, jį atspausdinti...
yra spec. skrebinimo albumai 30x30cm kuri perkant albume jau yra 10 imauciu (girdziu kad LT sie albumai yra kosmiskai brangus, nors merginos suorganizuoja uzsakymus is uzsienio). Man niekad nepakanka tik 10 imauciu, tai perku ju papildomai ir dadedu i albuma. Imautes apsaugo nuotraukas nuo pirstu antspaudu, riebalu ir pan.
Jei nori pameginti skreba su namudinem priemonem gali pati pasigaminti mini albuma vartojant kartona pagrindui (virseliui ir puslapiams). Kartono lapus padengti audiniu ar rastuotu ar vienspalviu popierium...tada klijuoji nuotraukas ir visus kitus priedus: juosteles, sagas, ir t.t. Tokiu budu nereikia tu plastikiniu imauciu, o ir atskirus kartono puslapius gali suristi juostele, ar padarius skylutes sone sumauni ant atsiverenciu ziedeliu(-io).
Jei yra noro, belieka ijungti fantazija ir paciai pasigaminti be spec. priemoniu. Internete yra begalybe pavyz.
Sekmes