QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 02, 16:07)
Marikana: lauksim pamatyt ka ten patobulinai.
Tavo skrebinimo stilius labiau link 'meniniu dienorasciu'...ten jokiu taisykliu nesilaikoma. Jau kelis men gilinuosi i sia nauja zanra ir man labai

. Isigyjau knyga:
1000 Artist Journal Pages ir negaliu padeti nors namu ruosa ir vaikai bando atitraukti

Vakar taip pat nusipirkau pirma dienorasti ir bandysiu ka nors nesuvarzyto ir netradicinio sulipdyti. Ne taip lengva kaip atrodo, kadangi mano visi igudziai bando valdyti galutini rezultata ir "tvarkingai" pateikti
ai, biskiuka dar pasiuvinejau (idejau ir nuorodas auksciau)
as rimtai jauciu, kad man priimtiniau mano ivairialype, daugiasluoksne, "netaisykline" tvarka skrebukyje - arba tada man reik visisko minimalizmo... gal jei atrasciau savo stiliu ir skrebinciau juo, jausciausi labiau pilnaverte skrebintoja... dabar vis jauciu, kad man kazkas "nesigauna" iki galo....

o gi nesu visiska naujoke... ir nesu visiskai "nemeniska"

tik dar neatradau tos savo skrebuko "formos"...
Irmut, manau, del konkurso viskas aisku - Puskis tikrai 100kart vertesne laimeti
as labai laukiu kokios kitos temos, tada jauciuosi priversta skrebinti, o man tai labai patinka

kitaip - niekaip tam nerandu laiko
Papildyta:
Alikante, man iskart irgi uzkliuvo ta juostele

bet cia ne esme... mano akimis, nuotraukyte tiesiog prasosi, kad metra pratestum

man labai patinka spalvos - tokios siltos... ar jau sugalvojai aprasyma ir pavadinima? medelis labai grazus - ar jis turi kokia simbolika?
justess22, oho! labai grazus atvirukas
eglu, labai grazi ir mergaitiska knygele
As sol, labai grazu - viskas taip dera... kiekviena detale apgalvota... o kokia simpatiska bitute desiniam kampe
Papildyta:
dimming, man ir stampukai kartais nelabai patinka, nes man neiseina ryskiai pastampuoti (o kartais norisi)... gal cia rasalas kaltas ar popieriaus pavirsius...