O aš dabar truputį noriu paklausti dėl fotografavimo...gi pirma mano dukrytės savaitė darželyje. Taip įdomu būtų įamžinti akimirkas, bet kažkaip man nedrąsu, nes nei tėvų, nei vaikų nepažįstu, nesinori neštis fotoaparto ir fotografuot (gi ir kiti vaikai į kadrą paklius, o gal tėvai nenori, kad kažkas juos fotografuotų). Gal turit kokios patirties, kaip įamžinti vaiko laiką, praleistą darželyje?
o ka, tai tikiesi kad tu vienintele busi sui foto aparatu?

Kada savo abu bachurus vedziau i mokyklele, tai visi tevai buvo su aparatais pirma diena...niekas ir nesureiksmino kadangi domisi tik savo vaiko fotografavimu. As tikriausiai labiausiai nekompleksuojanti prasydama nuotrauku, kadangi kiekvienos mokytojos pirma paprasydavau kad nusifotografuotu kartu su sunum...po to ziuriu kad visi kiti tevai irgi prasosi kada mato kad as drisau ir gavau teigiama atsakyma.
Pirma, Irma, norėjau pasakyti apie mūzas: žinok, vakar vakare prieš užmigdama taip aiškiai pamačiau darbelį, kokį norėčiau padaryt tavojo ką tik pasibaigusio konkuro tema (na, ne 100%, bet arti to). Nežinau kaip, bet mane tavieji konkursai įkvepia ta prasme, kad aš pajaučiu, jog noriu skrebint. Kad nespėju su terminais, kol kas visai nesuku galvos, nes man svarbiausia kažkaip perlaužti save ir skrebinti. O va kai jau galvoje atsiranda vaizdas, aš negaliu nurimt, kol jo neišpildau. Tai dėl manęs, tai su kitu random gali neskubėt, aš ir taip nepasiveju
Kaip miela girdeti kad kazka ikvepiu savo mazias konkurseliais
Labai lauksiu pamatyti galutini rezultata.