Žvynelinės tepalui dar daug ko neturiu - vienų laukiu atkeliaujant, kiti gaminasi (fitolis), tai bursiu po mėnesiuko maždaug. Daug kur yra parašyta, kurie aliejai, EA tinka šitai bėdai, sudėsiu pirktinius, pasidarytus ir kažkas gausis. Dar tam tikslui darysiu vakarinės tujos fitolį ir hidrolatą, derinsiu su hamamelio, ramunėlų, rozmarino hidrolatais, būtinai taukmedžio sviestu, tamanų, aviečių sėklų, kviečių gemalų, agurklių aliejais, alaviju, alantoinu, bisabololiu, edelveisų ir marrubiam (sakyčiau tai piliarožė) ekstraktais, morkų fitoliu, su keliais EA - benzoino, santalmedžio, nardų, čiobrelių, pelargonijų, arbatmedžio. Tikrai laabai daug yra tinkamų priemonių... Kaip ir sudėt viską reiks. Kai padarysiu ir panaudosim, pasipasakosiu, dabar nėr ko plėstis. Tokiai odai reikia visko - drėgmės, nuraminimo, paminkštinimo, gerint odos imunitetą, uždėt apsauginį sluoksnį kad geriau išliktų drėgmė, kad veiktų priešuždegimiškai. Nuo tokių priemonių paieškų ir atkeliavau į šitą temą. Ketinu daryt lengvesnį galvos odai ir riebesnį kūnui. Toje makingkosmetic pard. mačiau yra urea ( šlapalo), jis labai gerai drėkina, dedamas į vaistus, tepalus odoms ligoms, bet pirktinės priemonės su juo neapžavėjo, tai bandysiu dar nepirkt, ir taip jau nebesuskaičiuoju kiek ingredientų prisisakiau iš visur. Galvos odai - dar Lupine protein( lubinų proteinai).
Bet aš tik naujokė, dar tik ketvirtą temutę kremtu...
Klausimuks: svarstykles tai turiu, bet jos tik 1 gramo tikslumu tesveria, dabar mąstau, gal tikslesnių reiktų? Tos iš Love-eko tikslesnės būtų kažin?

Kol kas viskas ir su senom gaunasi, tai man pirmenybę norisi skirti aliejukų pirkimuisi...
"Bet nieko gero nesigavo, skystaliukas, ištirpo ir susimaišė viskas puikiai, bet tokia kaip pienelio konsistencija." - ale kaip faina, jau galiu kažką atsakyti. Galėjo gautis skysta jei vien skysti aliejai, man irgi su emulsiniu gavosi skystokas, o su Olivem pats tas, abiejų dėjau po 3 gramus į 50ml. produkto, o konsistencija visai skirtinga gavosi, nors kietų aliejų buvo beveik vienodai.
Bet gi ir pienelis gerai! Jei noris vistiek tirštesnio, emulsiklio galima pridėt daugiau... Gal net kitokio, jei turit. Bandykit, gaminkit, gausis