Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas Sudervės darželis

aiskutis.nes maniskai 2.5 metuku geguzi 3 sukaks,idomu ar priimtu dabar?
Atsakyti
buvau buivydiskiese,tai sake kad pirma grupe suformuota vaikuciai nuo 3 metu.surinko 20 vaiku,prades grupe veik vasario 1d.o antra planuojama atidaryt rudeni,bet dar negavo leidima is savyvaldybes.tai va taip mamytes dar reikes pakariaut del atros grupes... verysad.gif verysad.gif sake kad dar karta gal reikes vaziot i buivydiskes,rasyt prasyma ir t.t. bet cia nesamone... tiek vaiku ir del darzelio ispradziu reikejo kariaut su seniune,o dabar dar su savyvaldybe,kad vaikas galetu eiti i darzeli...
Atsakyti
QUOTE(nadia87 @ 2012 01 11, 15:47)
buvau buivydiskiese,tai sake kad pirma grupe suformuota vaikuciai nuo 3 metu.surinko 20 vaiku,prades grupe veik vasario 1d.o antra planuojama atidaryt rudeni,bet dar negavo leidima is savyvaldybes.tai va taip mamytes dar reikes pakariaut del atros grupes... verysad.gif  verysad.gif  sake kad dar karta gal reikes vaziot i buivydiskes,rasyt prasyma ir t.t. bet cia nesamone...  tiek vaiku ir del darzelio ispradziu reikejo kariaut su seniune,o dabar dar su savyvaldybe,kad vaikas galetu eiti i darzeli...

absurdas....
Atsakyti
as apie ta pati... mano manimu jei taip ir toliau tai antra grupe atsidarys tik tada kai dauguma vaikuciu nueis i mokykla.
Atsakyti
QUOTE(nadia87 @ 2012 01 12, 16:17)
as apie ta pati... mano manimu jei taip ir toliau tai antra grupe atsidarys tik tada kai dauguma vaikuciu nueis i mokykla.

idomu, o jai surinkus parasus kad leistu, ar padetu g.gif
Atsakyti
nezinau tikslai bet gal ir padetu... nes sake kad reikia dar rasyt prasyma del antros grupes.ir klausymas ar susirinks apie 20 vaiku,kad ta grupe atsidarytu...
Atsakyti
Siandien ir mes turejome garbes apsilankyti del darzelio. Zodziu kaip ir planuoja - pirma grupe startuoja vasario 1 diena. Lauksim ziniu is mamyciu, kurios jau prades vesti savo atzaleles.
O del antros grupes - nuo dvieju metuku - mums nuo rudens labai aktualu, zodziu sake bandys kovot kol kas patys, o jei matys, kad nieko neiseina - tada sake prasys teveliu pagalbos, kad mes padarytume koki tai spaudima savivaldbej: su prasymais, parasais ir pan. Todel kol kas visiems kantrybes.
Atsakyti
laba vakara 4u.gif

QUOTE(nadia87 @ 2012 01 12, 22:50)
nezinau tikslai bet gal ir padetu... nes sake kad reikia dar rasyt prasyma del antros grupes.ir klausymas ar susirinks apie 20 vaiku,kad ta grupe atsidarytu...

tai kad jau dabar eileje virs 60, manau, antra grupe susidarytu.

buvom ir mes pries pora sav uzsiregistruoti. pasake, kad eile netrumpa, tad uzsirasem nuo kitu metu sausio. minejo, kad siais metais nuo vasario 1 formuos 1 grupe, o nuo kito rugsejo dar 1 arba 2 pagal poreiki. Jei butu galimybe, mes tikrai eitume nuo kito rugsejo. taciau kaip supratau, nebus.

idomu, kokio ilgio dabar eile? mes pries dvi sav registravomes, buvom 60.

QUOTE(nadia87 @ 2012 01 11, 12:12)
aiskutis.nes maniskai 2.5 metuku geguzi 3 sukaks,idomu ar priimtu dabar?

manyciau, turetu. man direktore sake, kad dauguma uzrasytu vaiku yra dvimetukai, nors formaliai tai darzelis (t.y. nuo 3 metu), o ne lopselis-darzelis (iki 3 metu). Jei vaikui be keliu men 3 metai, manau, tikrai turetu priimt. ypac kai darzo poreikis toks zveriskas tarp dvimetuku. juk dauguma trimeciu jau surade sau vietas, vistiek kazka lanko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _pavasare_: 13 sausio 2012 - 17:15
QUOTE(nadia87 @ 2012 01 11, 14:47)
buvau buivydiskiese,tai sake kad pirma grupe suformuota vaikuciai nuo 3 metu.surinko 20 vaiku,prades grupe veik vasario 1d.o antra planuojama atidaryt rudeni,bet dar negavo leidima is savyvaldybes.tai va taip mamytes dar reikes pakariaut del atros grupes... verysad.gif  verysad.gif  sake kad dar karta gal reikes vaziot i buivydiskes,rasyt prasyma ir t.t. bet cia nesamone...  tiek vaiku ir del darzelio ispradziu reikejo kariaut su seniune,o dabar dar su savyvaldybe,kad vaikas galetu eiti i darzeli...

visiška nesamonė
Atsakyti
na ka mes siandien buvom uzsirasem, eileje esam 70, na faktiskai67 nes triju vaiku teveliai jau atsisake, tai ar papulsim dar neaisku.....
Atsakyti
Sveikos,

kodel nepasisako nei viena mama kurios mazius jau papuole i si darzeli. Rytoj kaip ir turetu buti jusu pirmoji diena? Turbut jau lanketes darzelio patalpose? Koks ten vaizdelis?
Beja, man iskilo klausimas - kaip su mumis uzsiregistravusiais, bet kol kas nepatekusiais bus, juk nuo kovo vel keiciasi priemimo tvarka - viska valdys savivaldybe. Ir kaip del tos maziuku - nuo 2ju metu grupes?

Gal kas ka girdejot?

Atsakyti
QUOTE(i.e.v.a.m. @ 2012 01 31, 14:35)
Sveikos,

kodel nepasisako nei viena mama kurios mazius jau papuole i si darzeli. Rytoj  kaip ir turetu buti jusu pirmoji diena? Turbut jau lanketes darzelio patalpose? Koks ten vaizdelis?
Beja, man iskilo klausimas - kaip su mumis uzsiregistravusiais, bet kol kas nepatekusiais bus, juk nuo kovo vel keiciasi priemimo tvarka - viska valdys savivaldybe. Ir kaip del tos maziuku - nuo 2ju metu grupes?

Gal kas ka girdejot?

laba diena 4u.gif
ir man būtų labai įdomu sužinoti kaip sekasi Sudervės darželiui?
ar apskritai atsidarė?
kokie Mamyčių įspūdžiai?

pasidalinkit savo įspūdžiais, prašom smile.gif
Atsakyti