Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas Sudervės darželis

QUOTE(maruša @ 2011 08 10, 10:35)
O geras, Sudervėj bus darželis? bigsmile.gif Reiks užsirašyt į eilę.

anikita, labai pritariu susipažinimo idėjai drinks_cheers.gif Mes Rastinėnuose gyvenam.

Beje, šiuo metu ieškau auklės, kaip ir turiu vieną variantą, bet gal yra mamyčių, kurios samdėt, kiek mokėjot, nes man visgi norėtųsi, kad auklė būtų pas mus namie, o ne vežt vaiką į Vilnių, visgi svetima vieta ir pan. Kokia jūsų patirtis?

sveiki,

mes pro Pilaite kiekviena ryta vazinejam ir savo abi dukras vežu į privatų darželį prie Pilatės. Nusukti praktiškai nereikia, o ir kaina padori ne 1500 doh.gif
Atsakyti
sveikutes, na man irgi sakie seis metais, tai spalio laukiu.
susitikt ir susipazint irgi nieko pries:)
Atsakyti
Sveikos,

vyras skambinosi dėl daržiuko, tai sakė kad gruodžio pabaigoj atidarys g.gif
tai ir mes užsirašysim ax.gif
Atsakyti
sake sake.. laukiam laukiam...pradzioje sake spalio pradzioje..o dabar jau gruodzio galas ax.gif idomu idomu..ar nesulauksim joniniu balaukiant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bebras @ 2011 08 14, 22:33)
mes pro Pilaite kiekviena ryta vazinejam ir savo abi dukras vežu į privatų darželį prie Pilatės. Nusukti praktiškai nereikia, o ir kaina padori ne 1500

Kas per darželis? Kokia kaina? Na šiuo metu mums ir 1000 daugoka, nebūtų paskolos, būtų kitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 08 16, 15:58)
Kas per darželis? Kokia kaina? Na šiuo metu mums ir 1000 daugoka, nebūtų paskolos, būtų kitaip unsure.gif

Darželis randasi Varniu 77, jei domins telefoną duosiu.
Ten kaina už darželį 800lt. Bet būna užsiėmimų papildomų(muzikos mokytoja ateina) tai reikia primokėti.
Bet jei nenorit gal galima neiti g.gif . Niu čia derybų klausimas su auklėm. Mes ten lankom be perstojo jau 4 metai.
Super auklėtojos. Daug žaislų ir užsiėmimų su vaikais. Teritorija aptverta. Mokoma savarankiškumo, dailės, tvarkos. Daug gyvūnų: katinai, šunys, žuvytės, papūga. Niu žodžiu reikia patiems pamatyti ir įsitikinti kaip ten faina thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif del darzelio,reikes ir man pasiskambinti blush2.gif nes esam is suderves patys,tai butu liuks,nereiketu i miesta veziot vaiko.reikes pasiskambint,bet nepatinka jog vien lt grupe,sudervei pagrinde lenkai gyvena.maz ir lenku kokia bus bent viena. ax.gif a ten kazkada ir buvo darzelis,mano sesuo ji lanke dar wub.gif a kai kolukio neliko,neliko ir darzelio..
Atsakyti
QUOTE(anzela83 @ 2011 11 25, 17:33)
4u.gif  del darzelio,reikes ir man pasiskambinti blush2.gif  nes esam is suderves patys,tai butu liuks,nereiketu i miesta veziot vaiko.reikes pasiskambint,bet nepatinka jog vien lt grupe,sudervei pagrinde lenkai gyvena.maz ir lenku kokia bus bent viena. ax.gif    a ten kazkada ir buvo darzelis,mano sesuo ji lanke dar wub.gif  a kai kolukio neliko,neliko ir darzelio..

lenku darzeliukas avizienese yra, lietuvei baisei nuskriausti, todel darzeliukas lietuviu bus, nors bent sakie kad tik lietuviu smile.gif
skatins vilniaus raj lietuvejima lotuliukas.gif
Papildyta:
gal kas ka girdiejo irturi svezesniu ziniu?
Atsakyti
Tai kada tas darziukas atsidaro? Gal kas kokiu svieziu naujenu turi?
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Vakar skambinau, nes prasyma perdaviau per viena zmogu ir norejau pasiteirauti kurie pagal eile esam, tai buvau informuota,kad musu eijele nera, nes kazkur dingo mano prasymas, galministerijoj gal dar kazkur. o apie atidaryma tai kazka minejo lyd sausio pradzioje atsidaro. o grupes formuos iki gruodzio pabaigos ir visi teveliai bus informuoti ar priims vaikucius ar nea, nes nezino kiek ir koki finansavima gaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elinor.m @ 2011 11 25, 17:43)
skatins vilniaus raj lietuvejima lotuliukas.gif

Nieko juokingo tame nematau schmoll.gif Seniai jau laikas tam.Nes zmogus susimastai kur gyveni Lietuvoje ar Lenkijoje(gatves su lenkiskais uzrasais,Dukstuose pamaldos tik lenku kalba blink.gif ) g.gif Nemazai vilnieciu kraustosi i uzmiesti gyventi ivertine ramesni ir sveikesni gyvenima.Manau,kad su laiku tas lenkisku vadinamas krastas prades keistis mirksiukas.gif O kalbant apie darzeli tai irgi girdejau ,kad atsidaryti turetu sausi.Jiems buvo problemu iskraustyti pries tai buvusi sporto kluba,kuris buvo isikures darzelio patalpose ir nenorejo is ju issikelti.Todel uztruko visi remontai.Bet sake sausi tikrai jau atidarys,bet neaisku kiek bus grupiu.Pagal pareiskimu skaiciu tai ir visos keturios grupes susidaro.Neaisku koki gaus finansavima.Bet jau greit bus aisku kaip jiems ten sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2011 12 20, 22:33)
Nieko juokingo tame nematau schmoll.gif Seniai jau laikas tam.Nes zmogus susimastai kur gyveni Lietuvoje ar Lenkijoje(gatves su lenkiskais uzrasais,Dukstuose pamaldos tik lenku kalba blink.gif ) g.gif Nemazai vilnieciu kraustosi i uzmiesti gyventi ivertine ramesni ir sveikesni gyvenima.Manau,kad su laiku tas lenkisku vadinamas krastas prades keistis mirksiukas.gif O kalbant apie darzeli tai irgi girdejau ,kad atsidaryti turetu sausi.Jiems buvo problemu iskraustyti pries tai buvusi sporto kluba,kuris buvo isikures darzelio patalpose ir nenorejo is ju issikelti.Todel uztruko visi remontai.Bet sake sausi tikrai jau atidarys,bet neaisku kiek bus grupiu.Pagal pareiskimu skaiciu tai ir visos keturios grupes susidaro.Neaisku koki gaus finansavima.Bet jau greit bus aisku kaip jiems ten sekasi smile.gif

tas jokas per asaras, as visiskai tam pritariu, ir labai d ziaugios to lt darziuku mirksiukas.gif mes irgi ne senbuvei ax.gif
man jau skambino, kad jie nuo s ausio atsidaro, nes vir dukra turiejau jau leist, bet neleisiu nes mes jau einam i parengiamaja grupe vln. problema buvo, nes savivaldibe nedave ilgai leidimo, zodziu pagalius kaisiojo ax.gif grupe kol kas bus viena nuo 3 iki 6 metu, bet ateiti kurs daugiau grupiu, sunkei skina kelia sau unsure.gif
Atsakyti