Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(meile_G @ 2011 07 08, 23:26)

Verta. Manau mamos turetu vargti su kokiu chicco ' griozdu'. Nei panesi nei apsusksi nei isplausi. Medines kedutes dar kebliau, o ir dirzeliu neturi.
Ikea paminkstinimas yra pirkti atskirai bet tik is sonu. Galvos lygyje tik reiktu pasiuti. As buvau tiesiog minksta ranksluosti uzdejus.

turiu aš medinę kėdutę, jokių man keblumų su ja unsure.gif
Ir graži ir kompaktiška ir diržai joje yra.
O dėl tų paminkštinimų, tai čia labiau mamoms jų reikia. Maniškiai nuo savo peg perego viską nuplėšė ir sėdi sau ant plastmaskių ir nesiskundžia, kad kieta.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 07 08, 23:26)
Aciu uz nauja tema.  bigsmile.gif
Jei ieisi i parduotuve, tai nusiteik, kad isleisi trigubai daugiau nei planavai biggrin.gif

Tai gal nieko biggrin.gif kai paskaiciavau, akd suma iseina apie 7000lt o uz atvezima reikia moketi tada apie 1400lt blink.gif (20 proc) tai geriau jau dalis pinigu masiniuko nuomai ir kita IKEJOJE, nei sumoketi uz atvezima..juolab, jei ko nebus, bent jau nuspresiu vietoje, ka vietoj to imti unsure.gif o gal dar ir su draugu masina issisuksim rolleyes.gif o mazus daiktus tai apsimoka siustis per tarpininkus, nieko nesakau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 07 09, 00:10)
turiu aš medinę kėdutę, jokių man keblumų su ja  unsure.gif
Ir graži ir kompaktiška ir diržai joje yra.
Kiek as esu macius, tai labai sunkios ir trumpam teko naudoti, tai visas maistas isigeria i medi, labai sunku buvo valyti. Ir galiausiai neissirenka tiek daug, kad po visko butu kur padeti.

QUOTE(Alchemie @ 2011 07 09, 08:33)
Tai gal nieko biggrin.gif kai paskaiciavau, akd suma iseina apie 7000lt o uz atvezima reikia moketi tada apie 1400lt blink.gif (20 proc)

O kodel 20 proc o ne 10? g.gif Kai parasai suma 1400, tai tikrai nemazai susidaro.
Atsakyti
Nu vieno vezejo puslapyje parasyta, kad 20-25 proc. (Baldų pristatymo kaina skaičiuojama nuo užsakymo vertės. Principas paprastas, kuo daugiau užsakote, tuo pigesnis atvežimas. Vidutiniškai įkainis yra 20-25%, (nuo didesnės nei 10'000 litų sumos, % derinamas atskirai).)nuo sumos pirkiniu, tii virs 10000lt jau atskiras tarimasis..arba velai skaiciau ir ne taip supratau blush2.gif kita vezejas raso,kad jei kaina pln yra 5000lt tai tiek pat kainuoja ir litais, tipo cia kaina su atvezimu..tai aisku, uz tokia suma Lt virtuves nelabai pasidarysi doh.gif bet vis tiek, jei perku uz 5000lt ir isvertus pln iseina kazkur 4500lt tai norisi tuos 500lt sutaupyti blush2.gif (lietuviskas skaiciavimas blush2.gif ) zodziu kol kas braizomes projektus, nes spinteles sudeliotos, ale sudelioti visokius skirsnelius, dalykelius, tai uzima daaaaaaaaug laiko..malonumas thumbup.gif
gal kas turite stalciuje dekla peiliams? kokio jis aukscio, ar ten atitinka stalciaus aukstis tam deklui? Ar pasiteisino 4u.gif
http://www.ikea.com/...oducts/60185524
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 09 liepos 2011 - 08:16
Oho, 20% komisiniai??? Kur čia taip užmatėt?
Atsakyti
Aha, man irgi keista, kodel 20 proc. g.gif siaip tai po 10 proc. ima.
Atsakyti
http://www.ikeabalda...saky/index.html
viename is pirmoje zinuteje idetu vezeju tinklapiu.
Pirmas kaip suprantu jei vercia pln i lt, t.y. kaina pln su atvezinu =kaina litais...tai irgi brangoka, nu gal tik ne taip baisiai, kaip tas 20 proc. variantas, nes nu pvz 5000pln yra kazkur 4300lt tai iseina atvezimas apie 700lt kainuotu..tai aisku, kai pagalvoji, jog pvz. kuras, kiekis, surinkimas daug laiko ir siiap energijos sueda, tai dar dar g.gif ale as jau degu pati vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai kam jus uzsakote is tu, kurie veza uz 20% jei yra, kas veza uz 10%?

Tuomet perkant uz kokius 4000 zlotu, sumoki 400 Lt uz atvezima. Sakyciau, benzinas ir masinos nuoma iseitu brangiau... Ar as klystu?
Atsakyti
Nu pirma vaziavima darysime patys, o paskui jau supirkinesime po 10 proc. dabar kai nama irenginejame, kazkaip visi lt svarbus unsure.gif ir norisi didelius daiktus paciupineti, nes paskui kas diena jie bus po akiu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 07 09, 17:20)
Nu pirma vaziavima darysime patys, o paskui jau supirkinesime po 10 proc. dabar kai nama irenginejame, kazkaip visi lt svarbus unsure.gif ir norisi didelius daiktus paciupineti, nes paskui kas diena jie bus po akiu

vat dėl to tai sutinku, bet kad pačiam važiuot su nuomota mašina, tai bais didelio kiekio reikia, kad apsimokėtų.
Atsakyti
Nu jei masiniukas ale minivenas ar vienaturis, tai kaina uz nuoma nedidele, o pasikrauti turetu uztekti ilgio ir vietos visai virtuvei unsure.gif siiap greiciausiai bandysim is draugu skolintis autobusiuka, tai tik dyzelis kainuos

Gal kas galit imesti nuoroda, kur yra komplektuojamu spintu detalese kabyklos kelnems? Norime kambari spinta sudelioti, ale nerandu tu kabyklu kelnems specialiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 09 liepos 2011 - 16:48
tai aisku jei jau tukstanciais perkat, verta pagalvot apie paciu vaziavima. Bet siaip tai nemanau kad procentai dideli, ypac kai prisirenki sudniekiu uz menka suma. Poziciju daug, o uzdarbis tikrai juokingas.
Atsakyti