Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Louhi, labai šauniai įsirengėt wink.gif
Tas žurnalų stovas ant sienos tai superinis wub.gif reik ir mum apie tokį pamąstyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 07 10, 20:59)
Louhi, labai šauniai įsirengėt wink.gif
Tas žurnalų stovas ant sienos tai superinis wub.gif reik ir mum apie tokį pamąstyti ax.gif

Ačiū blush2.gif O stovas tai tikrai labai smagus thumbup.gif
http://www.ikea.com/...oducts/20118174
Atsakyti
tas stovas ir vaikų kambaryje pvz. labai praverčia, visokiems piešinukams,knygutėms plonoms sudėt. ir vaikai patys lengvai pasiimt gali jei tinkamam aukštyje pakabinta rolleyes.gif
aš pas save dabar neturiu, bet realiai mačiau kitur...
Atsakyti
gaila, kad tik baltas ir sidabrinis stovai yra - nelabai ta spalva mūsų svetainėje įsipaišytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 07 10, 20:56)
Mes patys susikomplektavom  biggrin.gif Pradžioje įsigijome kėdes GILBERT, o po to ir stalą priderinome. Pas mus svetainė su virtuve kartu, tai prie stalo ir valgom ir švenčiam  mirksiukas.gif Va mūsiškis:
user posted image
P.S. man dar labai patinka ikėjinis žurnalų stovas ant sienos  rolleyes.gif

man tai kazkaip berysio, svetainej stovas kaip kokiam mcdonalde. schmoll.gif Cia aisku skonio reikalas, neisizeiskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 07 11, 08:14)
man tai kazkaip berysio, svetainej stovas kaip kokiam mcdonalde.  schmoll.gif Cia aisku skonio reikalas, neisizeiskit  4u.gif

Neįsižeidžiau mirksiukas.gif Kiekvienas turim savo skonį ir grožio supratimą smile.gif Mums tas stovas labai funkcionalus ir tinkamoje vietoje. Žinau kam mūsų interjeras apskritai nepatinka, nes nėra prabangos, ąžuolo ir raižinių bei "pustų" sofų biggrin.gif Kiekvienam savo... rolleyes.gif
Atsakyti
Mes patys susikomplektavom  biggrin.gif Pradžioje įsigijome kėdes GILBERT, o po to ir stalą priderinome. Pas mus svetainė su virtuve kartu, tai prie stalo ir valgom ir švenčiam  mirksiukas.gif Va mūsiškis:
user posted image

oi kaip gražu, super drinks_cheers.gif laaabai patinka toks šiuolaikiškas, jaukus stiliukas. Pas mus panašiai. Virtuvė su valgomuoju irgi taip pat kartu.
Ačiū už foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2011 07 11, 00:00)
tas stovas ir vaikų kambaryje pvz. labai praverčia, visokiems piešinukams,knygutėms plonoms sudėt. ir vaikai patys lengvai pasiimt gali jei tinkamam aukštyje pakabinta  rolleyes.gif
aš pas save dabar neturiu, bet realiai mačiau kitur...

liux įdėja, būtinai irgi įsigysim 4u.gif Dėkui smile.gif
Atsakyti
user posted image

super, miela, ramu, grazu, stilinga ir funkcionalu:)
drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaites, gal zinot katras vezejas dabar greiciausiai vaziuos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 11 liepos 2011 - 11:17
QUOTE(Forgete @ 2011 07 11, 08:14)
man tai kazkaip berysio, svetainej stovas kaip kokiam mcdonalde.  schmoll.gif Cia aisku skonio reikalas, neisizeiskit  4u.gif

Viskas gerai su tuom stovu. Antraip yra du dalykai, arba jus spaudos neskaitote arba visi tie zurnalai voliojasi ant sofos, stalu ir visur kitur
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 11, 12:16)
mergaites, gal zinot katras vezejas dabar greiciausiai vaziuos g.gif

Renaldas. Kiekvieną šeštadienį.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 07 11, 16:28)
Viskas gerai su tuom stovu. Antraip yra du dalykai, arba jus spaudos neskaitote arba visi tie zurnalai voliojasi ant sofos, stalu ir visur kitur

o kodėl neapsvarstai galimybės, kad yra ir kitokių stovš ar laikiklių apart šito mirksiukas.gif
pas mane yra labai minimaliai žurnalų, nes jų neperku ir nekaupiu šiaip.
apart kulinarinius, ar kas labai sudomina ir jie visi sudėti krūvoj lentynoj...
Žinoma, kad skonio reikalas kur ir ką laikysi, man tas stovas patinka, bet kaip minėjau, naudočiau tik tuo atveju, jei vaikus turėčiau, piešinukams ir pan.
žurnalams man taip ir nelabai...
Atsakyti