Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 07 12, 22:43)

Atnešu portretuką mergaitės

Jazauuuu... kokia ji graži. wub.gif wub.gif Nuotrauka irgi. wub.gif
Atsakyti
matėt bajerį? http://skundai.lt/?id=22457

eina sau kaip žiauru.. žmogus be atlygio varginasi ir dar taip apdergiamas po to...

paprasta portretukas wow!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 12 liepos 2011 - 21:56
Sveikutės.

Ateinu su klausimėliu,kažką prisireguliavau fotike blush2.gif
Vakar dariau paskutinį ND dirbtiniam apšvietime,viską pagal taisykles paveikslavau baltą lapą rankiniam WB.Nu lygtai viskas gerai(vėliau parodysiu).
Šiandien išsinešiau į lauką fotiką,tai man ant to rankinio WB viskas gaunasi mėlynai doh.gif Ką pridirbau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 12, 23:08)
Šiandien išsinešiau į lauką fotiką,tai man ant to rankinio WB viskas gaunasi mėlynai doh.gif  Ką pridirbau? ax.gif

Lauke iš naujo nusistatinėjame custom WB.
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 12, 21:08)
Sveikutės.

Ateinu su klausimėliu,kažką prisireguliavau fotike blush2.gif
Vakar dariau paskutinį ND dirbtiniam apšvietime,viską pagal taisykles paveikslavau baltą lapą rankiniam WB.Nu lygtai viskas gerai(vėliau parodysiu).
Šiandien išsinešiau į lauką fotiką,tai man ant to rankinio WB viskas gaunasi mėlynai doh.gif  Ką pridirbau? ax.gif

Nesupratai ka tas WB duoda mirksiukas.gif Kai iseini i lauke,reikia lauke nustatyti is naujo,nes juk apsvietimas visai kitoks.Ar paaiskinau?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 12, 22:56)

eina sau kaip žiauru.. žmogus be atlygio varginasi ir dar taip apdergiamas po to...

skundas biggrin.gif juokas net sueme ,pasipiktinus mat biggrin.gif ziauru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 12, 20:56)

Nu bet tikrai......Kazin kokio baisumo turejo buti tos foto,kad taip apie zmogu parasytu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 12 liepos 2011 - 22:14
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 12, 22:56)

Nerealus skundas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Ka @ 2011 07 12, 23:10)

Arba nusitatome ant normalaus pusiau automatinio ar automatinio... Gali buti, kad spalvinguma nureguliavai jei Canonas arba jei nikonas, tai gal pagalkelvinus reguliavai?
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 07 12, 23:13)
Nu bet tikrai......Kazin kokio baisumo turejo buti tos foto,kad taip apie zmogu parasytu unsure.gif

Cia labiau tiktu klausimas, kokio baisumo to rasancio zmogaus sazine, kad taip vadinama seimos drauga sudirbti... Man gaila tokiu nesssusiprateliu...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 12, 23:10)

QUOTE(fox. @ 2011 07 12, 23:11)
Nesupratai ka tas WB duoda mirksiukas.gif Kai iseini i lauke,reikia lauke nustatyti is naujo,nes juk apsvietimas visai kitoks.Ar paaiskinau?

Pamėginau ir kambarį fotkint,tai vistiek mėlynuoja,perstačiau tą WB,nu bet vistiek mėlynuoja doh.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 23:17)

Arba nusitatome ant normalaus pusiau automatinio ar automatinio... Gali buti, kad spalvinguma nureguliavai jei Canonas arba jei nikonas, tai gal pagalkelvinus reguliavai?
Papildyta:

taip mano canon,nu bet lygtai nereguliavau.Nu vienu žodžiu prisidibau doh.gif
Atsakyti
liuks smile.gif tuomet tesiu toliau su 3ND

55mm
user posted image

34mm
user posted image

18mm
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras. Gal priimsit? biggrin.gif Tikiuosi nebūsiu išsiūsta daryti ND iš naujo biggrin.gif
Kažkoks štilis buvo... Absoliutus. Bet susigriebiau. MAno vaikai šią vasarą neturi nei vienos normalios fotkės. Pavasarį, žiemą sugebėjau fotografuot, o vasarą nebesugebu.
Atnešu buitiaką. (Tiesą pasakius baisu ir dėt biggrin.gif )

user posted image *** user posted image

Jaučiuosi nemokša, čia nuoširdžiai sakau.....
Poryt išskrendam pas mamą į UK dviem savaitėm paatostogauti, tikiuosi grįžusi turėsiu ką parodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 12 liepos 2011 - 22:30
QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 21:17)

Cia labiau tiktu klausimas, kokio baisumo to rasancio zmogaus sazine, kad taip vadinama seimos drauga sudirbti... Man gaila tokiu nesssusiprateliu...

Kazkaip sveiku protu nesuvokiama..
Atsakyti