Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

QUOTE(INirJAN @ 2011 08 14, 19:12)
gal galite pasipasakoti kur vyko vakariene?  4u.gif

Vakarienė vyko pas mus namuose. Maistas, šampanas ir alus mums kainavo iki 300 litų, šeimininkavo mano tėvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2011 08 14, 22:19)
Vakarienė vyko pas mus namuose. Maistas, šampanas ir alus mums kainavo iki 300 litų, šeimininkavo mano tėvai  4u.gif

DidŽiausi sveikinimai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2011 08 14, 21:19)
Vakarienė vyko pas mus namuose. Maistas, šampanas ir alus mums kainavo iki 300 litų, šeimininkavo mano tėvai  4u.gif

aš savo gimtadienio vakreli rengdama maistui ir alkoholiui daugiau isleidziu lotuliukas.gif gerai prasisukot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2011 08 14, 21:19)

Na ir labai sauniai smile.gif protingai padaret thumbup.gif

o kaip aprangos, ziedai, auka baznyciai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INirJAN: 15 rugpjūčio 2011 - 14:11
QUOTE(INirJAN @ 2011 08 15, 15:09)
o kaip aprangos, ziedai, auka baznyciai?  g.gif

Bažnyčios pas mus nebuvo, tik CMB. Vyras kostiumą ir batus turėjo, o aš pirkau suknelę, su pataisymu sumokėjau 410 Lt. Žiedams auksą taip pat savo nešėm, kainavo 200 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2011 08 16, 09:24)
Bažnyčios pas mus nebuvo, tik CMB. Vyras kostiumą ir batus turėjo, o aš pirkau suknelę, su pataisymu sumokėjau 410 Lt. Žiedams auksą taip pat savo nešėm, kainavo 200 Lt 4u.gif

na ir labai puikiai ir taupiai viska padaret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(INirJAN @ 2011 08 16, 11:29)
na ir labai puikiai ir taupiai viska padaret  thumbup.gif

pritariu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei kuriai reikia nuometo rasykit i AZ, turiu keletos rusiu, pieno baltumo blush2.gif
Atsakyti
Mes apsisukom pakankamai taupiai smile.gif tik 10 000 Lt, buvo 22 personos. Deja daug ko reikejo atsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lika84 @ 2011 08 17, 23:31)
Mes apsisukom pakankamai taupiai  smile.gif  tik 10 000 Lt, buvo 22 personos. Deja daug ko reikejo atsisakyti  4u.gif

Sveikinimai... mirksiukas.gif Būtent ko?
Atsakyti
Prieš 11 metų mes išleidom kažkur 5000 lt, Suknrlr pati pirkausi ir už ta pačia suma pardaviau . Žiedam aukso ir turejom tik aki norejom tkiu kampuotu ir ne taip padare tai teko vel perdarinet. O šiaip gailiuosi kad klausiau visu aplinkiniu ir dariau kaip jie nori , detis nuometa ir t.t. . Dabar planuojame atnaujinti įžadus ir kur nors ne toj šalyje o ant kranto , su gražia foto sesija . Pažiurejus kiek yra siuloma agenturu susituokti užsienyje , labai vilioja.
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 08 18, 14:06)
Prieš 11 metų mes išleidom kažkur 5000 lt, Suknrlr pati pirkausi ir už ta pačia suma pardaviau . Žiedam aukso ir turejom tik aki norejom tkiu kampuotu ir ne taip padare tai teko vel perdarinet. O šiaip gailiuosi kad klausiau visu aplinkiniu ir dariau kaip jie nori , detis nuometa ir t.t. . Dabar planuojame atnaujinti įžadus ir kur nors ne toj šalyje o ant kranto , su gražia foto sesija . Pažiurejus kiek yra siuloma agenturu susituokti užsienyje , labai vilioja.

Aš tik už tai, kad šventė jauniesiems ir būtų šventė, tiesiogine ta žodžio prasme wink.gif
Juk visiems visko pasitaiko, neverta gailėtis mirksiukas.gif
Atsakyti