Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

QUOTE(Veja Feja @ 2011 08 23, 16:51)
na mes taupėm ant salės ir auto papuošimų, dariau juos pati, kvietimus, puokštę, stalo kortelės, taip pat viską pati. nėjom į šokių pamokas, ir taip išmokom šokti, atsisakėm limuzino, kuris būtų kainavęs 1200lt ir nusisamdėm 17 vietos autobusiuką už kurį sumokėjom viso labo 400lt. atsisakėm bažnyčios papuošimų, ji ir taip mum graži pasirodė na ir t.t. ir atsisakius tokių smulkmenų šventė nei kiek nenukentėjo, visvien buvo nerealu  wub.gif

Tas tai taip, pati irgi šiuos darbus planuoju darytis drinks_cheers.gif mane labiausiai domina sodybų nuoma + maistas arba kas darėte furšetų kainos ax.gif nes man atrodo, kad šitai daugiausia pinigų suryja. dėl filmuotojo, tai net ir neplanuoju jo samdyti, nes tikrai atgyvenęs reikalas (čia tik mano nuomonė). Fotografą planuoju samdyt maždaug 3 valandoms, domėjausi viena man patinkančia fotografe, tai sakė, valanda 250 lt plius kuras. Neįsivaizduoju, daug čia ar mažai, nes kitų kainų dar nesiklausinėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 08 23, 21:06)
atsisakykit filmuotojo,juk irasu niekas nebeziuri,max pora kartu ir guli poto sau lentyno verysad.gif ir prof. fotografo jei turit gera fotika  uztenka to ir jei turit pazystam kuris moka puikiai redaguot foto,tai geriau jau vietoj fotografo sutaupot kelis tukstacius,o foto gaunas nuostabios wub.gif  thumbup.gif

dėl operatoriaus sutinku- kiek kartų težiūrima, bet dėl fotografo tikrai nepritariu. Nebūtina samdyti profesionalaus už pora tūkstančių. Yra gerų pradedančiųjų, kurie foto padaro su įdomias ir gražias, ko draugai tikrai nepadarys g.gif . Per daug taupant po to gali gailėtis. Nesigailiu, kad samdėm pradedančią fotografe ir neatsidžiaugiu foto thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aš irgi nemanau kad reikėtų taip taupyti ant fotografo, kad leisti pažįstamui fotografuoti, nes nuotraukos, tai kas išliks ilgai, ir norėtusi kad jos būtų bent kiek profesionalesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite.maja @ 2011 08 23, 18:42)
Kaip jūs merginos mane pradžiuginot, pasirodo įmanoma išleisti na, max iki 6 tūkst ir turėt šventę  thumbup.gif Tos, kurios tiek išleido, būtų įdomu, kad pasidalintų, kas kiek kainavo, kur pataupė, kam netaupė  4u.gif  nes aš labai planuoju išleist iki 5 tūkst. kad kelionei liktų porą tūkst bent.  doh.gif

Apranga: 1337 Lt
Suknelę pirkau parduotuvėje vakarinę, o ne vestuvinę.
Grožis: 185 Lt
Mažas miestas, tai ir kaina atitinkama.
Žiedai: 200 Lt
Savas auksas.
Ceremonija: 176 Lt
Į sumą įtrauktas CMB mokestis, svečių vaišinimas, žiedlapiai
Gėlės: 31 Lt
Puokštę darė anyta (floristė), tik rožes pirkom iš ūkininko, kuriomis taip pat ir auto puošėm. Tai va tiek jos ir tekainavo. Kiekio nepamenu, bet išėjo auto kapotą V forma papuošti ir puokštė rožių.
Furšetas: 2028 Lt
Įskaičiuotas alkoholis (pirkom tik vyną), tortas, vaisiai, maistas, gaivieji...30 žm. Vėl, mažas miestas. 3 val. trukmės furšetas. Muzikantos atstojo Winamp, nes pavedė sutartieji likus porai mėnesių, o už tokią kainą nebegavom doh.gif Na, ką padarysi...O kaimo muzikantų nenorėjom...
Pirtis: 616 Lt
Pirtis MV bendradarbio, tai užteko butelio. Buvo 8 žmonės.
Foto: 200 Lt
fotografai pradedantieji. Likom labai patenkinti. Kainavo jų kuro išlaidos 200 Lt.
filmavo dėdė, bet žiūrėjom tik 1 kartą, daugiau - gal po kažkiek tai metų...
Auto nuoma: 100 Lt
7 kl BMW MV draugo pažįstamas pavežiojo, tai sakė, kad ir tai per daug duodam blush2.gif
Kitos išlaidos: 104 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 24 rugpjūčio 2011 - 11:54
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 24, 09:54)
aš irgi nemanau kad reikėtų taip taupyti ant fotografo, kad leisti pažįstamui fotografuoti, nes nuotraukos, tai kas išliks ilgai, ir norėtusi kad jos būtų bent kiek profesionalesnės smile.gif

pastebėjau, kad labai daug kas sako, jog ant fotografų geriau netaupyti, bet kad šiuolaikiniai fotografai profai užsiprašo tokias sumas, kad žandikaulis išnyra išgirdus doh.gif sutinku, kad norisi vestuvinių foto gražesnių nei paprastos, buitinės, bet tai įmanoma padaryti ir be profo rankos tongue.gif mus fotografavo giminaitis, aišku yra ir visai paprastų foto, bet ir laabai nerealių, o kadangi vyras dirba su fotošopu, tai tas nuotraukytes dar gražesnes padarė wub.gif
filmavo mus taip pat giminaičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 08 24, 14:41)
pastebėjau, kad labai daug kas sako, jog ant fotografų geriau netaupyti, bet kad šiuolaikiniai fotografai profai užsiprašo tokias sumas, kad žandikaulis išnyra išgirdus  doh.gif sutinku, kad norisi vestuvinių foto gražesnių nei paprastos, buitinės, bet tai įmanoma padaryti ir be profo rankos  tongue.gif mus fotografavo giminaitis, aišku yra ir visai paprastų foto, bet ir laabai nerealių, o kadangi vyras dirba su fotošopu, tai tas nuotraukytes dar gražesnes padarė  wub.gif
filmavo mus taip pat giminaičiai  mirksiukas.gif

bet tas pazystamas irgi turi "tureti aki", pamatyti grazius kampus ir t.t. mes pasisamdem fotografa su asistente uz 1400lt 6 valandom. Pagal ju nuotrauku kokybe man tai atrodo labai nedidele suma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 24, 14:45)
bet tas pazystamas irgi turi "tureti aki", pamatyti grazius kampus ir t.t. mes pasisamdem fotografa su asistente uz 1400lt 6 valandom. Pagal ju nuotrauku kokybe man tai atrodo labai nedidele suma smile.gif

o kiek nuotraukų gavote už šią sumą?
sutinku, kad turi turėti šiokį tokį supratimą apie tai kaip gražiau nufotografuoti, kuriuo kampu pagauti gražų momentą ir t.t. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 08 24, 14:50)
o kiek nuotraukų gavote už šią sumą?
sutinku, kad turi turėti šiokį tokį supratimą apie tai kaip gražiau nufotografuoti, kuriuo kampu pagauti gražų momentą ir t.t. drinks_cheers.gif

na gausim apie 200-300 foto, arba daugiau, priklausomai kokios iseis smile.gif i sia kaina iejo priesvestuvine fotosesija ir makiazas smile.gif taigi papildomai nereikes moketi uz makiaza smile.gif musu svente dar bus, bet jie fotografavo keliu pazistamu vestuves ir jokiu nusikundimu nebuvo, tik teigiami atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 24, 15:06)
na gausim apie 200-300 foto, arba daugiau, priklausomai kokios iseis smile.gif i sia kaina iejo priesvestuvine fotosesija ir makiazas smile.gif taigi papildomai nereikes moketi uz makiaza smile.gif musu svente dar bus, bet jie fotografavo keliu pazistamu vestuves ir jokiu nusikundimu nebuvo, tik teigiami atsiliepimai smile.gif

na kaip už tokią kainą tai tikrai daug foto gausit, o jei dar ir gražios bus, kaip sakot, tai tikrai šaunu mirksiukas.gif o dar ir makiažas į šią kainą įeina - super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 24, 13:45)

Būtent, fotošopu tik daromos spalvinės, kontrasto ir pan. korekcijos. Jei nufotografuota pvz. nukirstom galūnėm ar netikusiu kampu nepaklijuosi ir nepasuksi. Nebent kam gražu pasidaro vien nuo priklijuotų nesąmoningų rėmėlių, drugelių, širdučių... Iš nevykusios nuotraukos nieko gero su fotošopu nepadarysi. Išmetimui ir yra išmetimui, o koreguojamos tik tinkamos. Na normaliu atveju. :] Nereikia jei neišeina imti profo, bet žmogus turi turėti bent elementarų supratimą apie kompoziciją, nustatymus ir t.t. Na arba kažkokią unikalią intuiciją, bet paprastai mokomasi domintis. Yra ir sm besimokančių, tik paieškot reikia, jei finansai neleidžia tam skirti daug. O savaime geras nuotraukas darančio fotiko dar niekas neišrado...
Dėl filmo, turim paprastą, mėgėjišką, kažkiek žiūrėjom, bet taip kad būt labai reikėję nėra. Bet neseniai po vienų vestuvių pažiūrėjau prostudijos filmų treileriukus. Visai patiko ir būčiau nieko prieš kažką tokio turėt. Tikiu, kad tokius žiūri. :]. Tik kaina nesidomėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 24 rugpjūčio 2011 - 23:32
pati jau esu atsokosi vestuves tai fotografui proto ribose tikrai patariu netaupyti, nuotraukas vartome nuolat ax.gif bet jokiais budais neatsisakykit ir filmavimo, filma per metus ziurejom 3 ar 4 kartus ivairiom progom, bet tikrai gerai, kad jis yra. kitaip aibes vestuviu smulkmenu neatsimintume (juk vestuviu diena kaip per sapna praeina), be to, yra is ko pasijuokti ir pan. smile.gif gali gi ir draugai pafilmuoti ir pan., bet tikrai verta
Atsakyti
Musu vestuves kainavo 27.000Lt,dalyvavo 49 zmones.Nesakau,kad netaupem, bet ir nesismulkinom tiek,kad imti viska kas pigiausia.Zinoma sventes gerumas ir linksmumas ne nuo isleistos sumos priklauso, o nuo paciu nuotaiku,noro dziaugtis.
Nesvarbu kaina,svarbu,kad butumet laimingi!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti