Įkraunama...
Įkraunama...

Labas , gal nori susipažinti ?

QUOTE(mylimuke @ 2011 07 14, 15:18)
Svarbu, kad būtų pakrypęs į tinkamą pusę  tongue.gif
Bet gal jau reikia keltis mums į miegamąjį....  cool.gif

o kuri puse netinkama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 14, 17:56)
o kuri puse netinkama? g.gif

Priklauso nuo to, kokią pozą mėgsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 07 15, 00:01)
tikrai taip. jei minimaliai naudoji kosmetika, nesilankai soliariumuose, bet nepaisant to patinki vyrams-tai yra perejimas i aukstesni lygi.

QUOTE(mylimuke @ 2011 07 15, 00:02)
Priklauso nuo to, kokią pozą mėgsti  biggrin.gif

Oraliniam kryptys nebaisios .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 07 10, 11:22)
" labas , gal nori susipažinti ?" " labas " Labas , ko čia ieškote ? " " Labas ką čia veikiate ? " Ir kaip bendrauti su tokių " informatyvių "žinučių kūrėjais ? Arba iš vis šypsenėlių siuntinėtojais ?

Vasara. Stoviu eileje. Mano mini sijonukas vis "lipa" i virsu.... As ji traukiu traukiu zemyn... blush-anim-cl.gif Uz manes stovintis vyrukas sako: "Panele, gal jums palaikyti sijona..?" hi.gif
Atsakyti
QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 15, 01:06)
Vasara. Stoviu eileje. Mano mini sijonukas vis "lipa" i virsu.... As ji traukiu traukiu zemyn... blush-anim-cl.gif Uz manes stovintis vyrukas sako: "Panele, gal jums palaikyti sijona..?"    hi.gif

siaubas doh.gif Čia tipo suvokėt kaip komplimentą????
Atsakyti
QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 15, 00:06)
Vasara. Stoviu eileje. Mano mini sijonukas vis "lipa" i virsu.... As ji traukiu traukiu zemyn... blush-anim-cl.gif Uz manes stovintis vyrukas sako: "Panele, gal jums palaikyti sijona..?"    hi.gif

panele nusiima sijona:
-Palaikyk.
-Panele..panele,- pasipila balsai is visos eiles,-gal jum triusikus palaikyt?
Eile...Kas laiko sijona, kas triusikus, kas papinyka ar kojines.
O prie ko ta eile?
Eile, kiek pamenu, buvo prie metalo lauzo supirkimo punkto...bomzai skardines nuo alaus pridavinejo.
Atsakyti

ir ką?
Atsakyti

lotuliukas.gif Nereikia tiek esti, kad sijonai siauri pasidarytu ...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 15, 09:46)
lotuliukas.gif Nereikia tiek esti, kad sijonai siauri pasidarytu ...

Jetau kokios jus piktos, na kas cia blogo, pasmaikstavo vyrukas, nebutina buti nusiedusiai kad sijonukas liptu i virsu, nuo medziagos ir pasiuvimo dar priklauso blink.gif Ale is kur tiek pesimizmo blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 07 15, 07:24)
siaubas doh.gif Čia tipo suvokėt kaip komplimentą????

O ar butina suvokti kaip izeidima ir susigadinti nuotaika vakartui ar visai dienai blink.gif Gal nieko pikta nenoredamas pasmaikstavo, na ir kas cia tokio baisaus doh.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
jis tai gal nieko, bet ar ji nesuvokia, kad sijonas per trumpas/per anklštas???Gėda gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2011 07 15, 10:10)
Jetau kokios jus piktos, na kas cia blogo, pasmaikstavo vyrukas, nebutina buti nusiedusiai kad sijonukas liptu i virsu, nuo medziagos ir pasiuvimo dar priklauso  blink.gif  Ale is kur tiek pesimizmo  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
O ar butina suvokti kaip izeidima ir susigadinti nuotaika vakartui ar visai dienai  blink.gif  Gal nieko pikta nenoredamas pasmaikstavo, na ir kas cia tokio baisaus  doh.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kas piktos, mes?Baik tu ,mes tik zinom etiketa ir estetika biggrin.gif
Pati pagalvok, jei jau neapsikentes vyras pasmaikstavo , nes mergina neturi supratimo kokio ilgio sijona detis ,kad nereiketu istisai jo tempti zemyn, tai tada jau reikia susimastyti kodel ji uzsidejo toki sijona -norejo didelio demesio is vyru?
O siaurumas..cia ir durnam aisku, kad per ankstas ,karoju -PER ankstas sijonas visada lipa i virsu .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 15, 10:25)
Kas piktos, mes?Baik tu ,mes tik zinom etiketa ir estetika  biggrin.gif
Pati pagalvok, jei jau neapsikentes vyras pasmaikstavo , nes mergina neturi supratimo kokio ilgio sijona detis ,kad nereiketu istisai jo tempti zemyn, tai tada jau reikia susimastyti kodel ji uzsidejo toki sijona -norejo didelio demesio is vyru?
O siaurumas..cia ir durnam aisku, kad per ankstas ,karoju -PER  ankstas sijonas visada lipa i virsu .

Nu gal, nezinau, gal ir lipa kai per ankstas rolleyes.gif
o kas to vyru demiasio nenori blink.gif Tik kiekviena ji gauna skirtigais budais. 4u.gif Kam cia taip jau pilavoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 07 15, 10:11)
jis tai gal nieko, bet ar ji nesuvokia, kad sijonas per trumpas/per anklštas???Gėda gi biggrin.gif

Na, matai tau butu geda, o jai grazu, visi mes skirtingai suvokiam aplinka ax.gif

Suknute juod, trumpa man ir lipa i virsu, tai ka, ji man per maza? Kazkaip nesijaucia kad ankstoka butu, su timpem uzsidadu kartais, smagi tokia, patodi... Tai ka db nenesiot, per maza? blink.gif unsure.gif
Atsakyti