Įkraunama...
Įkraunama...

Labas , gal nori susipažinti ?

QUOTE(senmerge @ 2011 07 15, 11:44)
Mandagumo ir etiketo pas zmogu nerasta .  smile.gif

Nu ,tai cia toks vienas is daugelio ,kurie susitinka su mergina kaip su mesos gabalu ,o kas juos tokiais padare -pacios merginos .Faktas kaip blynas.
Atsakyti
jei nori dzentelmenu tai statykis laiko masina ir keliauk i praeities anglija smile.gif

kitu atveju tokie "davai, duok"normalu,banalu, neidomu.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 15, 10:00)
Pries kelias dienas maciau tokia lietuve  besislaistancia Anglijos kaime .Visi pastere ziurejo -sijonas vos  zandus dengia ,kablai auksciausi, plaukai suriskti aukstai ..nu kaip as nesiojau savo jaunysteje pries koki desimtmeti  biggrin.gif Pasiziuriu i tuos kablus -visi nuvaryti ,sudralinti ,baisu net ziureti ...kaimas kryzkeleje,vienu zodziu. Ko noreti is tokiu šavalų?Del tokiu uzsienieciai visas lietuves vadina ******.

oi Uk tokiu "grazuoliu" norma, girtos parslubuoja basos, kablai rankose lotuliukas.gif sijonas prie papu doh.gif lotuliukas.gif

senmerge, davai tu ji pasiusk kur karaliai pesti vaiksto biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir temelė.. Labai įdomu paskaityti buvo, o Senmerge, kiek Jums metų? Nes arba čia visiška patirties stoka, arba Jums metų visai nedaug. Arba dar gali būti taip vadinamas "Princesės sindromas"- kai visi vyrai kiaulės, visiems tik vienas galvoj, jie nesistengia, savanaudiški ir t.t. kai tuo metu pati nieko nepadarėte, kad būtų kitaip.. Jei nerodote jokios iniciatyvos, niekuo nesudominate vaikino, o tik laukiate kol jis jums atskleis visas savo gerąsias savybes- tai gali būti, kad laukia ateitis tokia, koks ir Jūsų slapyvardis. Nes norint gauti, reikia kažką ir duoti. Nebe riterių ir princesių laikai, kad Jūs tik savo pily sėdit, plaukus šukuojat ir laukiat savo balto žirgo. Manau pradžioj reikia pradėti keistis pačiai, o tik paskui kaltinti vyrišką giminę. Visada buvo tokių vyrų ir bus, kurie nemoka bendrauti, užkalbinti ir t.t. Pažinčių portaluose turiu nemažai patirties, ir pasimatymų buvo nemažai, ir tikrai galiu pasakyti, kad meilė ateina tada, kai jau mažiausiai jos tikiesi, ir savo sužadėtinį aš radau būtent internetiniam pažinčių puslapyje. O prasidėjo irgi būtent taip pokalbis, paprastai, be jokių originalumų ir "pričiundasų".. Todėl linkiu Jums atskleisti savo geriausias savybes ir jomis suvilioti puikų vyrą, kuris norėtų su Jumis pasenti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 07 15, 11:58)
Todėl linkiu Jums atskleisti savo geriausias savybes ir jomis suvilioti puikų vyrą, kuris norėtų su Jumis pasenti  smile.gif  4u.gif

Tu pabandyk suvilioti toki vuyra ,kuris yra islepintas merginu/ moteru kabinimusi jam ant kaklo .Gi kitos pacios vyrams kelnes numauna ir ant saves uzsivercia per pati pirma pasimatyma.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 15, 12:02)
kitos pacios  vyrams kelnes numauna ir ant saves uzsivercia per pati pirma pasimatyma.

Nabagai. Be teisės pasirinkti. Man gaila tokių vyrų.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2011 07 15, 12:36)
Nabagai. Be teisės pasirinkti. Man gaila tokių vyrų.

ir net pasiskusti,kad juos isprievartavo negali,gi juoksis visi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 15, 11:02)
Tu pabandyk suvilioti toki vuyra ,kuris yra islepintas merginu/ moteru kabinimusi jam ant kaklo .Gi  kitos pacios  vyrams kelnes numauna ir ant saves uzsivercia per pati pirma pasimatyma.

Tai kiekvienas renkasi pagal savo galimybes, yra tų vyrų neišlepintų, paprastų , nėra čia ko verkti, esmė tame, kad ne TIK vyrai šitoj situacijoj kalti.
Atsakyti
Kazkodel paneles jauciasi ipareigotos gultis su vyrais vos ne per pirma pasimatyma, gal is baimes, kad kitaip jis su ja neprasides. Bet juk jei jam tik to tereikia, tegul sau zygiuoja ieskoti toliau! Visai nenoriu moralizuoti, bet kai pazintis prasideda nuo lovos, romantikos lieka nedaug. Zinoma, buna atveju, kai zaibas trenkia is pirmo zvilgsnio, bet tik ne po skambucio is pazinciu portalo.
Kai vyras, uz kurio veliau istekejau, pirma karta atvaziavo pas mane i Lietuva, as saltu veidu uzsakiau jam viesbuti, nors turejau savo buta, ir pasakiau, kad sekso nesitiketu. Jis atsake, kad jei jam reiketu sekso, rastu arciau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos. smile.gif as ir pirma buvau ne kokios nomones apie grazesnius,ir isvis apie visus vyrus,bet dabar tikrai zinau kd jie ne visi tokie. mano vyras tikrai saunus,grazus,mandagus ir t.t jis taip graziai sieke manes kd po men pazinties sutikau uz jo teketi smile.gif gal jis tks nes jau atsilakstes,nebe piemuo,man 28 jam 43. o seksas buvo tik po vedybu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dymka: 15 liepos 2011 - 13:01
QUOTE(Montekrista @ 2011 07 15, 10:11)
jis tai gal nieko, bet ar ji nesuvokia, kad sijonas per trumpas/per anklštas???Gėda gi biggrin.gif

Kaip gerai, kad Jus visos tokios protingos ir informuojat mane, kad esu nutukusi, persiedusi su per mazu sijonu ir vaikstau beveik nuogu uzpakaliu thumbup.gif O tai pati kazkaip nesusivokiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 07 10, 11:22)
" labas , gal nori susipažinti ?" " labas " Labas , ko čia ieškote ? " " Labas ką čia veikiate ? " Ir kaip bendrauti su tokių " informatyvių "žinučių kūrėjais ? Arba iš vis šypsenėlių siuntinėtojais ?

Juokais pametejau alternatyva nusibodusioms zinutems - ir stai atsirado kiek "liudytoju", maciusiu mane metalo lauzo supirktuves eileje su ankstu sijonu plojancia rankom is dziaugsmo, gavus komplimenta! Prajuokinot rimtai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo protinga_blondine: 15 liepos 2011 - 13:14
QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 15, 14:12)
Kaip gerai, kad Jus visos tokios protingos ir informuojat mane, kad esu nutukusi, persiedusi su per mazu sijonu ir vaikstau beveik nuogu uzpakaliu thumbup.gif  O tai pati kazkaip nesusivokiau thumbup.gif
Papildyta:
Juokais pametejau alternatyva nusibodusioms zinutems - ir stai atsirado kiek "liudytoju", maciusiu mane metalo lauzo supirktuves eileje su ankstu sijonu plojancia rankom is dziaugsmo, gavus komplimenta!  Prajuokinot rimtai thumbup.gif

ne. jūsų figūra gali būti topinė, bet jei sijonas vyras meta užuominą, kad sijonas per trumpas-nu nafik biggrin.gif
Atsakyti