Įkraunama...
Įkraunama...

Labas , gal nori susipažinti ?

QUOTE(Teta Danute @ 2011 07 15, 16:25)
Vyriškos paramos... tokio dalyko nėra. Jei gausit vyrą - gausit traną. Visi jie ieško sau antros motinos, tam kad dar kartelį prie "papo" priglusti.. kaip nerūpestingoje vaikysteje...Ir neduok die ką ne taip padarysi, kaip mama kad darytų.. iškart užputos: tu manęs nemyyyyyyyliii... Jau trečią vyrą nugyvenau :-o  Arba čia man taip sekasi...

Isvada kokia ,kad jie visi mamyciukai? Oi ne ,yra nuostabiu vyru ,oi yra...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 07 15, 15:39)
Tai kodėl kalbi apie tai, ko nežinai - su kuo ir kodėl gulasi, koks iš to malonumas ir kam nauda?

Turetum klausti prostituciu, jos geriausiai paaiskintu apie nauda.
O kodel tu guleisi su savo vyru?
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 15, 16:33)

Prostitutes gauna nustatyta mokesti, dali atiduoda suteneriui, tad ju klausti manau neverta, jos i vyrus ziuri, kaip i darbo iranki... schmoll.gif
Va barakudu reiktu klausti... mirksiukas.gif
Nors... as tai kartais pamanipuliuoju tuo, kai lb reik, paskelbiu celibata pvz., arba jei lb ko reik, pamurkiu, palepinu, ypac kai pyksta, tai is kart pyktis dingsta... Tai kaip ir manipuliuoju, bet su zmogum su kuriuo ir nemanipuliuodama bunu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2011 07 15, 16:25)
Vyriškos paramos... tokio dalyko nėra. Jei gausit vyrą - gausit traną. Visi jie ieško sau antros motinos, tam kad dar kartelį prie "papo" priglusti.. kaip nerūpestingoje vaikysteje...Ir neduok die ką ne taip padarysi, kaip mama kad darytų.. iškart užputos: tu manęs nemyyyyyyyliii... Jau trečią vyrą nugyvenau :-o  Arba čia man taip sekasi...

na jusu ir skonis...kodel jus mamyciukus i vyrus renkates? gal pasirinkit koki karta normalu? nes dabar toks ispdis,kad jei vyras normalus,jis jusu nedomina,o va jei mamyciukas tai jau isimylit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 15, 16:31)
Isvada kokia ,kad jie visi mamyciukai? Oi ne ,yra nuostabiu vyru ,oi yra...

Ne chia ne mamyciukai... chia narcistines asmenybes...
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2011 07 15, 17:26)
na jusu ir skonis...kodel jus mamyciukus i vyrus renkates? gal pasirinkit koki karta normalu? nes dabar toks ispdis,kad jei vyras normalus,jis jusu nedomina,o va jei mamyciukas tai jau isimylit doh.gif

Neturejau uomeny, jog visi tokie buvo... chia trechias man toks pasitaike... didelis meiles sau reikalaujantis vaikas ...O su isimylejimais tai truputi ne taip buna.. pirma isimyli, o tik paskui, kai isimylejimas praeina ir bandai derintis ir kartu gyventi, pamatai jog narcizas... ir beje labai skausmingas praregejimas buvo... butent del to, jog blaiviu protu negali tuo patiketi, nes tikiesi to normalaus ir nebesupranti, kas pasaulyje darosi...
Atsakyti
tai bln nereik lekti tuoktis,kol uzsidejas rozinius akinius ir nebus bedu.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 07 15, 20:28)
tai bln nereik lekti tuoktis,kol uzsidejas rozinius akinius ir nebus bedu.

drinks_cheers.gif
Ir tikrai ne visi mamyciukai schmoll.gif jei tokius issirenkat, tai cia jau akmuo i jusu darza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 15, 16:33)

Su vyru galima gultis ir iš meilės, ir tik iš aistros. Nė vienas atvejis nėra žeminantis žmogaus. Žemina gulimasis dėl pinigų (tos vadinamos barakudos), iš keršto, pykčio - bendrai paėmus viskas, kas nėra susiję su malonumu ir/ar meilės išraiška.
Atsakyti
QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 15, 14:31)
Is Jusu postu dristu speti, kad pati gyvenime nesat uzsimovusi mini sijonuko lotuliukas.gif 

Esu. Tik tada 18 metelių apturėjau. Kiti prioritetai, kitoks mąstymas. 30 - metės su mini man juokingai atrodo. Kažkoks infantilumas jaučiamas. Žinai, kaip sakoma: iš užpakalio licėjus, iš priekio muziejus.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2011 07 15, 23:35)
Esu. Tik tada 18 metelių apturėjau. Kiti prioritetai, kitoks mąstymas. 30 - metės su mini man  juokingai atrodo. Kažkoks infantilumas jaučiamas. Žinai, kaip sakoma: iš užpakalio licėjus, iš priekio muziejus.

blink.gif Nu nieko sau. Tai kiek jums dabar metų? Ir ką daryti 30-metei jaunatviškai žaviai moteriai, sijonus iki žemės nešiot? Mini - nebūtinai atidengiantis užpakalį, galima ir santūresnis, o 30-metė moteris tikrai dar ne per sena g.gif
Atsakyti
Įdomu kaip turėtų rašyti blink.gif
Juk nepradės nuo pačios pirmos žinutės rašyt biografiją apie save,arba filosofuoti apie Dievą, gyvenimą ir other stuff.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2011 07 16, 00:02)
blink.gif  Nu nieko sau. Tai kiek jums dabar metų? Ir ką daryti 30-metei jaunatviškai žaviai moteriai, sijonus iki žemės nešiot? Mini - nebūtinai atidengiantis užpakalį, galima ir santūresnis, o 30-metė moteris tikrai dar ne per sena  g.gif

Moteris turi rengtis pagal savo metus.Pritariu,kad graudžiai ir labai vulgariai atrodytų,jeigu subrendusi moteris apie 30 metų su miniakais ir plikom bambom lakstytų.
Taip kaip savo vaikų mes neriangiam bobiškai,taip ir pačios nesirengiam per daug iššaukiančiai.
Ilgų sijonų nereikia nešioti,yra ir trumpų,gražių,kur tinka vyresnėms.Kam tų kraštutinumų čia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 16, 00:29)
Moteris turi rengtis pagal savo metus.Pritariu,kad graudžiai ir labai vulgariai atrodytų,jeigu subrendusi moteris apie 30 metų su miniakais ir plikom bambom lakstytų.
Taip kaip savo vaikų mes neriangiam bobiškai,taip ir pačios nesirengiam per daug iššaukiančiai.
Ilgų sijonų nereikia nešioti,yra ir trumpų,gražių,kur tinka vyresnėms.Kam tų kraštutinumų čia... schmoll.gif

Apie plikas bambas čia niekas nekalbėjo. Ne madoj dabar ir jauniklėms jau, kaip ir stringai išlindę biggrin.gif Bet pvz. toks derinukas man visiškai neatrodo vulgarus. Dar ir nuo paties sijono priklauso, o ne tik nuo ilgio, ar tiks moteriai. Bet pagal jus atrodo, kad 30-metė jau link pensininkių, kai dar visa tik žydinti. flirt.gif O "subrendusi moteris" tai jau kokia 40-metė greičiau. Bet gal mes skirtingai suprantam mini sijono sąvoką? biggrin.gif
Atsakyti