Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį aliejų naudojate košėms?

šalto spaudimo, nerafinuotą alyvuogių aliejų smile.gif
Atsakyti
Daržovių košytėms naudoju alyvuogių aliejų. Kažkaip apie kitokį net nepagalvojau g.gif O pienuko niekada nepyliau į košytes schmoll.gif
Atsakyti
Daržovienes su mėsa gardinam alyvuogių aliejum, kartais keletu lašų graikinių riešutų aliejumi, o grūdines košes sviestuku. smile.gif
Atsakyti
Sviestukas, alyvuogiu aliejus.
Atsakyti
Alyvuogių aliejum - jis naudingiausias. Taip pat saulėgrąžų. Berods Holle gamina specialų aliejų kūdikiams. SudėtTik jis brangokas, o atidarius trumpai galioja - pusę teko išmest.
Atsakyti
o nuo keliu menesiu naudojat alieju kosese? ir kodel? blush2.gif man tas sviestukas tai labai baisiai skamba,nes ir pati mazai sviesto naudoju. nors nesiginciju,nes nedaug apie tai zinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rexe: 30 kovo 2015 - 13:10
QUOTE(Rexe @ 2015 03 30, 15:09)
o nuo keliu menesiu naudojat alieju kosese? ir kodel?  blush2.gif man tas sviestukas tai labai baisiai skamba,nes ir pati mazai sviesto naudoju. nors nesiginciju,nes nedaug apie tai zinau

Aš įlašindavau lašelį kartais į daržovių košę. Jeigu košė su mėsa, tuomet aišku jau jokio aliejaus nedėdavau. Į grūdines košes niekad nedėjau nei sviesto nei aliejaus.
Paparastai aliejus arba sviestas rekomenduojamas kaip papildomų riebalų šaltinis mažyliui, nes mažiukams jų reikia daugiau nei mums suaugusiems. Tačiau kiek domėjausi tai krūtimi maitinamas mažylis riebalų gauna pkankamai su pienu, todėl nėra būtinybės naudoti nieko papildomai.
O šiaip naudingiausiu pripažįstamas nerafinuotas šalto spaudimo kokoso aliejus.
Atsakyti
mus seselė kas mėnesį supažindinadavo su meniu. Tai reikėjo pradėt nuo trupučio aliejaus ir didint iki arbatinio šaukštelio. Aš pildavau mažiau. Sviestas skanu, kai košė su bulvėm ax.gif
Atsakyti
Alyvuogių
Atsakyti
Sviestą.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 22, 16:20)
šalto spaudimo, nerafinuotą alyvuogių aliejų  smile.gif

drinks_cheers.gif
Beje, mums gydytoja sakė, kad nuo aliejaus ne taip kietėja viduriai.
Sviestą kartais dedu į grūdines košes.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 03 30, 14:59)
mus seselė kas mėnesį supažindinadavo su meniu. Tai reikėjo pradėt nuo trupučio aliejaus ir didint iki arbatinio šaukštelio. Aš pildavau mažiau. Sviestas skanu, kai košė su bulvėm ax.gif

Mum ir sake naudot alieju iki siol niekur jo nepilu.
Atsakyti