QUOTE(«gėlytė» @ 2009 09 13, 23:38)
Tos, kur tarėtės su šia gydytoja iš anksto, kiek mokėjot? Ir ar teisingai supratau, jog jei gimdyt išpuola ne jos budėjimo metu, dar [b]reikia ir į kasą 700 Lt. sumokėt? [/B]Tada tokia nemaža sumelė gaunasi 

teisingai supratai

Žinau,kad anksčiau ši gydytoja dirbo privačioj poliklinikoj
Gal žinote kur ji dabar dirba?
Gal žinote kur ji dabar dirba?

Pas R. Povilaitienę gimdžiau prieš 11 metų ir prieš 3 mėnesius. Atsiliepimai mano kuo geriausi. Pirmą kartą tariausi, antrą važiavau nesitarusi ir pataikiau kaip tik pas ją.
Taip pat girdėjau, kad ji dirba privačiame kabinete. Nepamenu, kaip vadinasi tas centras, tik žinau jog Neries sustojime reikia išlipti (Antakalnyje).
Taip pat girdėjau, kad ji dirba privačiame kabinete. Nepamenu, kaip vadinasi tas centras, tik žinau jog Neries sustojime reikia išlipti (Antakalnyje).
QUOTE(Edma @ 2009 09 29, 10:12)
Pas R. Povilaitienę gimdžiau prieš 11 metų ir prieš 3 mėnesius. Atsiliepimai mano kuo geriausi. Pirmą kartą tariausi, antrą važiavau nesitarusi ir pataikiau kaip tik pas ją.
Ji dirba tam kabinete ir Antakalnio ligoninėj?
o antakalnio poliklinoj?ne?
Perskaiciau visus komentarus ir nudziugau, kad daugelis Jusu ir antra gimdet ar gimdysit pas Rasa...
Apie ja - patys silciausi ir geriausi atsiminimai:
2007m. spali as -budama smulkute moteryte- pati pagimdziau 4900g ir 57cm mergyte - tai kad apgar 10 ir 10, kad nesuplysau!!!! ir tiklsliai pildziau visus gyd.Rasos nurodymus esu dekinga tik profesionalumui.
Si gydytoja - nesicackina kai i pasauli ateina zmogus, ji zino kas gali atsitikti kai emocijos ir skausmo pagautos nestukes pradeda sklaidytis ir taskytis - del to nenuostabu, kad gyd.grieztai kalba, komanduoja ar pan.
dabar laukiuosi antro - ir net nesuabejosiu del gyd. kuris pasitiks mano mazyli
o pinigai - cia tik paskatinimas arba padeka - su jais ar be ju - vistiek reikes gimdyti
Sekmes mamuliukai.
P.S. beja gal kuri i AZ galetmet Rasos tel.nr. atsiusti ir kokios ten kainos siais laikais
, gal viskas pasikeite jau.
Is anksto dekoju..

Apie ja - patys silciausi ir geriausi atsiminimai:
2007m. spali as -budama smulkute moteryte- pati pagimdziau 4900g ir 57cm mergyte - tai kad apgar 10 ir 10, kad nesuplysau!!!! ir tiklsliai pildziau visus gyd.Rasos nurodymus esu dekinga tik profesionalumui.
Si gydytoja - nesicackina kai i pasauli ateina zmogus, ji zino kas gali atsitikti kai emocijos ir skausmo pagautos nestukes pradeda sklaidytis ir taskytis - del to nenuostabu, kad gyd.grieztai kalba, komanduoja ar pan.
dabar laukiuosi antro - ir net nesuabejosiu del gyd. kuris pasitiks mano mazyli

o pinigai - cia tik paskatinimas arba padeka - su jais ar be ju - vistiek reikes gimdyti

Sekmes mamuliukai.
P.S. beja gal kuri i AZ galetmet Rasos tel.nr. atsiusti ir kokios ten kainos siais laikais

Is anksto dekoju..
QUOTE(figa @ 2009 09 30, 12:50)
Labai sutinku su gyd.Rasos kompetencija..
tačiau šios poliklinikos nerekomenduočiau
Oho, po nemazo neigiamu komentaru ,,lietaus'' sast ir tik teigiami
Turiu vilti,kad gal paskaitineja cia ir padaro isvadas.Nes kiek kalbejau su kitais gydytojais, visi sutiko, kad issilieti del blogo gyvenimo,mazu algu,ar kad per daug gimdyviu,kai moteris gimdo,ar po to ja siuva, yra tikrai NEPROFESONALU!!!!!!
Labai nuosirdziai linkiu siai gydytojai didziausios sekmes!!!!Ir dar linkiu,kad nebutu neigiamu komentaru

Labai nuosirdziai linkiu siai gydytojai didziausios sekmes!!!!Ir dar linkiu,kad nebutu neigiamu komentaru

As vaikstau pas gyd.Povilaitiene i Sauletekio klinika Antakalnyje. Man viskas gerai.
QUOTE(Afrodidele @ 2009 10 09, 12:18)
Oho, po nemazo neigiamu komentaru ,,lietaus'' sast ir tik teigiami
Turiu vilti,kad gal paskaitineja cia ir padaro isvadas.Nes kiek kalbejau su kitais gydytojais, visi sutiko, kad issilieti del blogo gyvenimo,mazu algu,ar kad per daug gimdyviu,kai moteris gimdo,ar po to ja siuva, yra tikrai NEPROFESONALU!!!!!!

apie ką jūs čia?