Sveikos
Gal galit parašyti į az, kas neseniai pas šią daktarę gimdėt? Kiek jai mokėjot, kai buvo jos pamaina ir kiek, jei ji atvažiavo ne savo budėjimo metu?
Būsiu labai dėkinga už info.
QUOTE(Baukidė @ 2009 03 07, 14:57)
Ši gydytoja - nuostabus žmogus: labai šilta, miela moteris, profesionali, stipri gydytoja ačiū jai, sėkmės gyvenime ir darbe
tikrai labai dziaugiuosi, kad Jums ji patiko ir kad galite taip graziai apie ja atsiliepti..

As pati, deja, turiu priesinga nuomone - kad gydytoja tokia buna tik tada, kai jai sumoki uz jos darba ir jei ji is anksto zino, kad jai mokesi..

o man tai nepriimtina..

QUOTE(RitaRazi @ 2009 04 07, 14:52)
tikrai labai dziaugiuosi, kad Jums ji patiko ir kad galite taip graziai apie ja atsiliepti..
As pati, deja, turiu priesinga nuomone - kad gydytoja tokia buna tik tada, kai jai sumoki uz jos darba ir jei ji is anksto zino, kad jai mokesi..
o man tai nepriimtina..

o man tai nepriimtina..

Deja dristu papriestarauti, bet siai gydytojai nera svarbiausia pinigai. Pirmiausiai ji profesionaliai atlieka savo darba, o jei uz tai paskui atsidekoji, tai ji tik apsidziaugia, kaip ir kiekvienas kitas zmogus. Bet tai nera privaloma.
Gal tiesiog teko su ja bendrauti tada, kai buvo pavargusi, ar turejo kokiu problemu. Gi ji taip pat zmogus, kuris gali buti kazkuo nepatenkintas ar pavarges. Siaip ji tikrai profesionali gydytoja.
Labai noriu padėkoti šiai daktarei už savo aukselį, kurį turiu tik JOS dėka. Tokiai daktarei reikia rankas kojas išbučiuoti už tai kaip ji atlieka savo darbą. O dėl atsiskaitymo, tai kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas mokėti ar ne? Tačiau šiai daktarei ne pinigai svarbiausi teko įsitikinti ne kartą: tiek gimdymo metu, tiek dabar po gimdymo gulint ligoninėje, ji užeina į palatą, domisi ne tik mano, bet ir vaikelio sveikata.
Dar kartą noriu tarti didelį AČIŪ už dukrą ir palinkėti stiprybės ir sveikatos.
Dar kartą noriu tarti didelį AČIŪ už dukrą ir palinkėti stiprybės ir sveikatos.

Ir as gimdziau pas R.Povilaitiene dar 2007m. ir likau labai patenkinta
lankiausi ir visa nestuma pas ja, tai pat man patiko. Tikrai profesonali, paprasta, supratinga. Dabar vel esu
, ir vel lankysiuosi pas ja viso nestumo metu ir tarsiuosi del gimdymo
Uz gimdyma pas ja mokejau, bet pasakykit pas ka nereikia moketi jeigu tariesi is anksto? Jeigu vien tik buciau gimdziusi pas ja galbut butu gaila tu pinigeliu, bet kadangi ji mane priziurejo viso nestumo metu, tad manau ji verta tu pinigu.

Sveikos
Gal galit parašyti į az, kas neseniai pas šią daktarę lankėtės nėštumo metu ir per patį gimdymą? Kas ir kaip vyksta ? Nes tai mano pirmas nėštumas ir esu visai pasimetusi
Gal galit parašyti į az, kas neseniai pas šią daktarę lankėtės nėštumo metu ir per patį gimdymą? Kas ir kaip vyksta ? Nes tai mano pirmas nėštumas ir esu visai pasimetusi

Aš lankausi pas šią gydytoją jau ne pirmus metus, dabar laukiuosi pirmo vaikelio ir vaikštau pas ją. Esu patenkinta.
O man si gydytoja labai nepatiko...
Gimdziau pas ja, nesitariau,buvo jos pamaina. Pribloske jos arogancija, bande kakleli rankom atidaryt, man labai skaudejo, tai ji prie visu zmoniu morala atskaite(piktai),kad nepagimdysius, nes bijau skausmo, ir kad dar lauksiu kelias dienas.Kai po 10 min.nubego vandenys,nepatenkinta veido israiska liepe eiti i gimdykla,paprasiau,kad leistu i dusa,tai tik akis varte.Blogiausia,kad visa laika neziurejo net i akis, vis suko i sona,tooookiu nepatenkintu balseliu kalbejo,kad ji daro man didziausia paslauga.
Gimdymas praejo gan lengvai ir greitai,tik teko kirpti, o ji siudama dar burnojo,kad atlyginimai baisiai mazi, ner kam dirbti,gimdymu milijonas.Sugebejo man dar morala pasakyt,kad tik nebuciau paranojike,ir jei bus bedu su maitinimu, netrukdyciau personalo
Tai jus man sakykit,uz ka jai moketi?
Buvau pasiruosus atlygi,su salyga, jei bent pagarbiai elgsis.Nenorejau jokiu sypsenu,ar svelnumo, tik siek tiek pagarbos...Todel nemokejau ne cento, ir dziaugiuosi.
Siaip pacios Antakalnio klinikos labai patiko, emem mokama palata,tai vyras daug padejo.Ir akuseres superines,joms negailo ne kiek pinigeliu
Tai tokia mano patirtis ir nuomone
Gimdziau pas ja, nesitariau,buvo jos pamaina. Pribloske jos arogancija, bande kakleli rankom atidaryt, man labai skaudejo, tai ji prie visu zmoniu morala atskaite(piktai),kad nepagimdysius, nes bijau skausmo, ir kad dar lauksiu kelias dienas.Kai po 10 min.nubego vandenys,nepatenkinta veido israiska liepe eiti i gimdykla,paprasiau,kad leistu i dusa,tai tik akis varte.Blogiausia,kad visa laika neziurejo net i akis, vis suko i sona,tooookiu nepatenkintu balseliu kalbejo,kad ji daro man didziausia paslauga.
Gimdymas praejo gan lengvai ir greitai,tik teko kirpti, o ji siudama dar burnojo,kad atlyginimai baisiai mazi, ner kam dirbti,gimdymu milijonas.Sugebejo man dar morala pasakyt,kad tik nebuciau paranojike,ir jei bus bedu su maitinimu, netrukdyciau personalo

Buvau pasiruosus atlygi,su salyga, jei bent pagarbiai elgsis.Nenorejau jokiu sypsenu,ar svelnumo, tik siek tiek pagarbos...Todel nemokejau ne cento, ir dziaugiuosi.
Siaip pacios Antakalnio klinikos labai patiko, emem mokama palata,tai vyras daug padejo.Ir akuseres superines,joms negailo ne kiek pinigeliu

Tai tokia mano patirtis ir nuomone

Kokios skirtingos nuomones apie sia gydytoja...Ji man atlko CP operacija. Tariausi gimdyti pas gydytoja Jursena, taciau jis isvazinejo i komandiruote, ir dave man sios gydytojos telefona, jei gimdyciau anksciau nei jis gris. Pasiskambinau, paaiskinau situacija (pradejo begti vandenys) Atvaziavom, ji mus pasitiko ir stebejo kol ruose operacijai. CP atliko puikiai, jokiu komplikaciju nebuvo. Mano ginekologe labai isgyre jos darba mane apziurejusi 

Daktare Povilaitiene visada pavaduoja vedėją Juršėną, t.y globoja jo gimdyves, kai jo pačio nebūna, o kai jos nebūna- daktaras Juršėnas perima jos gimdyves

Pas sia daktare gimdziau pirmaji savo sunu-likau labai labai patenkinta ir prieziura nestumo metu,ir gimdymo metu, ir po jo. Dabar vel laukiuosi ir jau zinojau kad eisiu tik pas ja,ir kad vel gimdysiu pas ja. Matysim kaip seksis si karta
bet siaip galiu pasakyti - Sauni daktare

As liepos pabaigoje irgi gimdziau pas gyd. Povilaitiene, likau laaabai patenkinta.
Manyciau, kas del neigiamu pasisakymu, tai tiesiog buna jautresniu zmoniu, kuriems reikia, kad aplink jas sokinetu, svelniai kalbetu ir t.t. bet gi sutikim, kad gimdyme svarbiausia ne gydytojo sypsenos, o tai, kad jis tinkamai atliktu savo darba- butu savo srities profesionalas. O si gydytoja tokia ir yra.
Kita karta gimdyciau irgi tik pas ja
Manyciau, kas del neigiamu pasisakymu, tai tiesiog buna jautresniu zmoniu, kuriems reikia, kad aplink jas sokinetu, svelniai kalbetu ir t.t. bet gi sutikim, kad gimdyme svarbiausia ne gydytojo sypsenos, o tai, kad jis tinkamai atliktu savo darba- butu savo srities profesionalas. O si gydytoja tokia ir yra.

Kita karta gimdyciau irgi tik pas ja