Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Povilaitienė

Gyd. Povilaitienes tel. buvo parasytas anksciau, tiesiog reikejo atidziau perziureti sia tema. Jos telefonas: 869829280, arba tiesiog ja galima susirasti Antakalnio klinikose priemime arba gimdykloje, nes ji savaite dirba ten, savaite ten.
Atsakyti
Aciu...as paskui kai pamaciau jos tel.nr tj jau buvau parasiusi ir paklausiusi smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Aš irgi noriu tartis su šia gyd., tad norėčiau kiek maždaug šis malonumas kainuotu? O kaip su kitu personalu atsiskaitymas? ir kada vyksta atsiskaitymas jau po gimdymo ar prieš? Man sausį gimdyti, bet turiu šiokią tokią problemą su inkstais tai užtat noriu susitart iš anksto, kad ramiau laukti.
Laukiu bet kokios informacijos galima į AŽ.
Atsakyti
As taip pat gimdziau pas R.Povilaitiene. Nebuvau susitarusi, tiesiog papuoliau i jos pamaina smile.gif tai is pradziu atrode, kad nuotaikos nera pas gydytoja ir bus labai blogai smile.gif bet paskui - gimdymas pasirode esas komplikuotas, tai ji viska padare profesionaliai. Ir paskui po gimdymo atejo kasdiena paziureti ir apziureti. Jeigu yra galimybe, tai siulau pas ja gimdyti. Jeigu ne gydytojos profesionalumas, tai neaisku kaip butu pasibaige....
Atsakyti
Gyd. Povilaitiene yra profesionali, taciau neduoda 100 proc. kad ji priims gimdyma jeigu ne jos pamaina.
Atsakyti
Lankaus pas šią gydytoją 4u.gif Tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@ngeliukas @ 2008 12 05, 11:16)
Sveikutės smile.gif
Aš irgi noriu tartis su šia gyd., tad norėčiau kiek maždaug šis malonumas kainuotu? O kaip su kitu personalu atsiskaitymas? ir kada vyksta atsiskaitymas jau po gimdymo ar prieš?  Man sausį gimdyti, bet turiu šiokią tokią problemą su inkstais tai užtat noriu susitart iš anksto, kad ramiau laukti.
Laukiu bet kokios informacijos galima į AŽ.

As irgi gimdziau pas sia gydytoja,nes papuoliau i jos pamaina(siaip tariausi su akusere,kuriai daviau 900lt ir ji pasidalino su gyd.Povilaitiene ir anesteziologu,po gimdymo,bet kiek girdejau galima ir pries,nera didelio skirtumo).Labai profesionali gydytoja.Tausoja emocijas,bet ju ir nereikia,svarbiausia zinoti,kad esi gerose rankose.Nors mano gimdymas buvo gana lengvas,ji savo darba atliko puikiai.Taip pat lanke po gimdymo,dave savo numeri,jei man kiltu kokiu klausimu ar problemu.Jei antra karta gimdyciau Lietuvoje,tikrai tarciausi su Povilaitiene thumbup.gif .Sekmes mamytes! smile.gif
Atsakyti
as pries sventes gimdziau pas daktare Povilaitiene. galiu pasakyti tik viena, geresnes daktares negali buti! thumbup.gif tikrai ismananti savo darba, rupestinga.
tikrai super
Atsakyti
Kokie skirtingi atsiliepimai apie sia gydytoja g.gif
Man ja rekomendavo gyd. Jursenas, nes tuo laiku kai man reiks gimdyti jis bus komandiruoteje verysad.gif
Dabar kazkaip kai pasiskaiciau visai pasimeciau, nezinau ka ir galvoti ir kaip cia padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 sausio 2009 - 20:55
QUOTE(pukepuke @ 2009 01 21, 21:26)
Kokie skirtingi atsiliepimai apie sia gydytoja g.gif
Man ja rekomendavo gyd. Jursenas, nes tuo laiku kai man reiks gimdyti jis bus komandiruoteje verysad.gif
Dabar kazkaip kai pasiskaiciau visai pasimeciau, nezinau ka ir galvoti ir kaip cia padaryti g.gif

Ką galiu tau patarti?Jeigu tikiesi lipšnumo ir visokių saldybių, tai tikrai negausi.Bet jeigu tikiesi profesionalios pagalbos, tai kreipsiesi reikiamu adresu.Sėkmės tau
Atsakyti
QUOTE(Super Gaga @ 2009 01 21, 23:14)
Ką galiu tau patarti?Jeigu tikiesi lipšnumo ir visokių saldybių, tai tikrai negausi.Bet jeigu tikiesi profesionalios pagalbos, tai kreipsiesi reikiamu adresu.Sėkmės tau

Aciu tau labai uz atsakyma 4u.gif
Saldybiu as nesitikiu ir nenoriu, tik tiek kad man nusimato planinis CP tad svarbu kad operacija sekmingai praeitu cool.gif

Turiu dar prasyma, gal galetumet parasyti i az kokia suma atsidekojot siai gydytojai is anksto susitarus? 4u.gif
Atsakyti
As spali gimdziau pas sia gydytoja... Papuoliau i jos pamaina... Atsiliepimai labai ir labai geri apie ja!! thumbup.gif Labai profesionali, labai rupestinga ir siaip man labai patiko thumbup.gif Pas mane leliukas sunkiai ejo, tai sesela jau siule vakuma panaudot, o gydytoja neleido, pasake kad ir taip pagimdys ir pagimdziau biggrin.gif Aciu jai uz prieziura ir pagalba ateiti i pasauli mano angeliukui!!
Atsakyti