Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(SSDD @ 2011 09 15, 10:16)
aš absoliučiai rami. iš tavo postų panašu, kad būtent tau TRUKDO, manai turinti teisę nuspręsti apie tai, ar vaikas serga ar ne (bet juk tam yra gydytojai?) ir kaip jo tėvai turi leisti laisvą nuo procedūrų laiką ir pan. visur visokių žmonių yra, kiekvienoje sistemoje yra spragų ir kiekvienoje panašioje įstaigoje sava korupcija. supermamoje to neišspręsi  smile.gif

Ar gali pasakyti, kad visi gydytojai sąžiningi ir teisingi? O gal per mažai pas juos lankaisi arba lankaisi tik pas sąžiningus.
p.s. Mano poste parašyta apie procedūrų laiką, o ne apie vakarą ar laiką po procedūrų smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ilcė @ 2011 09 15, 10:25)
Ar gali pasakyti, kad visi gydytojai sąžiningi ir teisingi? O gal per mažai pas juos lankaisi arba lankaisi tik pas sąžiningus.
p.s. Mano poste parašyta apie procedūrų laiką, o ne apie vakarą ar laiką po procedūrų smile.gif .

ne, negaliu, kaip ir negaliu užtikrinti, kad sąžiningi visi seimo nariai, pedagogai, Sodros, Mokesčių inspekcijos ar kitų įstaigų vadovai/darbuotojai ir pan. visur visko yra, bet atėjus supermamoje bilsnoti į mamų, atvežančių gydyti savo vaikus, sąžinę dėl to nereikia pultis.
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 09 15, 11:00)
ne, negaliu, kaip ir negaliu užtikrinti, kad sąžiningi visi seimo nariai, pedagogai, Sodros, Mokesčių inspekcijos ar kitų įstaigų vadovai/darbuotojai ir pan. visur visko yra, bet atėjus supermamoje bilsnoti į mamų, atvežančių gydyti savo vaikus, sąžinę dėl to nereikia pultis.

Tai gal tu ir būsi iš tų mamų, kuri visais, net ir pačiais nagliausiais būdais imi tą sanatoriją, kad tiek nusisneki.
O mamų, kurios veža savo angeliukus tikrai GYDYTI aš ne bilsnoju, kaip tu rašai. Duok Dieve jiems sveikatos ir pasiimti tą kelialapį, kuris jam priklauso. O neužleisti jo tam kuriam visko visada maža.
Atsakyti
ilce tai jei vaikas serga, jei jam priklauso sanatorija tai jis ja ir gauna. Tuo zinoma pirmiausia turi pasirupinti mama. Ir nereik cia kaltinti gydytoju kad nepasiule (o turetu?), kitu mamu kad uzeme vieta, sanatoriju kad klesti korupcija. Jei zinau kad turi skirti sanatorija tai ja ir gaunu. Susirandu vieta, informuoju gydytoja (jei kyla klausimu i lig.kasas pasiskambint visada galima). Ir nereik tada nieko kaltinti kad uzeme tavo vieta. Zinoma uzeme, ar geriau tegu stovi tuscios sanatorijos kol jus tingit pasirupinti savo vaiku sveikata?
Atsakyti
Mamytes,esancios dabar su vaikuciais sanatorijoje, parasykite ar tikrai ten dabar daug laisvu vietu? registraturoj pasake yra, bet truputi baugu vaziuoti be isankstynes rezervacijos. Pagal registracija mums nuo spalio 1, bet jau sustivarkeme visus dokumentus.
Atsakyti
Mes rytoj į ligonių kasas važiuojham ,o pirmadienį į sanatoriją 4u.gif Skambinom sakė vietų yra....nesirezervavom.Imsim renovuotą kambarį.
Atsakyti
ir mes pirmadieni zadame vaziuoti ax.gif
Atsakyti
ir mes pirmadieni vaziuojam bigsmile.gif o kokia kaina renovuoto kambario? man sake kainos nuo 30 iki 50lt. gal zinote kuo skiriasi kambariai uz 30 ir 50?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirena7: 15 rugsėjo 2011 - 15:14
QUOTE(Sirena7 @ 2011 09 15, 17:13)
ir mes pirmadieni vaziuojam  bigsmile.gif o kokia kaina renovuoto? man sake kainos nuo 30 iki 50lt. gal zinote kuo skiriasi uz 30 ir 50?

Tokiu kainu as negirdejau. mes vaziuojame uz 10 lt. parai.
Atsakyti
kainos tokios, nes mano vaikui virs 8metu, man niekas nekompensuoja ax.gif
Atsakyti
Mes siandien atvykome, renovuotu kambariu nei kvapo schmoll.gif as pati buvau rezervavusi renovuota kambari, pirmadieni skambinausi pasiklausti ar viskas tvarkoje, pasake, taip laukiame .Registraturoje atvaziavus pasake, kad neturi blink.gif Kaip supratau nerenovuotu yra, bet kiek ir koks uzimtumas nezinau .Pas juos ten is vis mistikas su tais kambariais. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ennga: 15 rugsėjo 2011 - 15:39
QUOTE(ennga @ 2011 09 15, 17:38)
Mes siandien atvykome, renovuotu kambariu nei kvapo  schmoll.gif  as pati buvau rezervavusi renovuota kambari, pirmadieni skambinausi pasiklausti ar viskas tvarkoje, pasake, taip laukiame .Registraturoje atvaziavus pasake, kad neturi  blink.gif  Kaip supratau nerenovuotu yra, bet kiek ir koks uzimtumas nezinau .Pas juos ten is vis mistikas su tais kambariais.  doh.gif

Dabar jau visai neramu paliko. O kaip jums tas nerenovuotas kambaris?
Atsakyti