Labukas , tai jau visi kambariukai renovuoti ar tik dalis jų ?vis dar reikia mokėti už renovuota kambarį 10llt dienai ?
mes pernai buvome tai tik dalis renovuota buvo , labai patiko , važiavome Balandį oras JĖGA

Gydytojas Lizdenis superinis

labai mielas, rūpestingas . Visada mažąjį saldainiu pavaišindavo .Aplamai man ten viskas tiko ,kai važiavau galvojau oi,bus,oi bus ... nes prirašo mamos tokių dalykų , na nežinau kas ten galėtų būti negerai , man ten gerai buvo ir noriu vėl greičiau važiuoti , skambinsiu ,registruotis būtiniausiai .Vaikui labai padėjo , po sanatorijos ilgokai nesirgome jokiais bronchitais ir plaučių uždegimais .
Mes nemažai procedūrų turėjome, tik viena nelabai mums patiko tai kvapų terapija ,kažkaip nelabai mums ji ,neatrodė veiksminga

o daugiau viskas super ...
Ką galiu patarti mamos,tai tik tiek kad pasiimtų vaikams žaidimų,žaisliukų nes ten nėra jokio vaikų kambario ,žaislų , mes ir kamuolį ir mašinų ir žaidimų,knygų ,kibirų ,kastuvų visko turėjom, labai visko reikėjo ,kitaip vaikui būtų bve nuobodoka
Papildyta:
QUOTE(julem @ 2011 10 23, 10:36)
nors mes buvome balandzio men., mums televizorius buvo labai reikalingas, ryte as kavyte geriau maze filmukus ziurejo, vakarais ir pati kazka paziuredavau. Man butu prailge vakarai be teliko
Pritariu ,mes ir Balandį važiavome

tai tv labai reikėjo, aš ir va kavute geriu,mažiukas filmukus pažiūri,einam valgyti į procedūras, koks tarpelis vėl į kambarį tv pažiūrim , vakare beje ir norisi tv pažiūrėti,žinias ir šiaip kokį filmą, nesinori visai atsiriboti nuo visko ,kitais metais be abejonės imsim vėl tokį kambariuką
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2011 10 11, 00:52)
Nu tai kad padarė besmegenišai, koridoriuje atvira lentyna batams, tai dar per koridorių basomis nusiavus...

Ne kartą buvo daugybė batų iš vis suversta vidury koridoriaus, praeiti neįmanoma. Taip ir nesupratau, ar patys vaikai čia taip "susideda" prieš užsiėmimą, ar kažkas vis išverčia...

Tai net nenustebino, kad dingo kažkam...
Kilimų kadangi nėra ten, tai ir nesiurbia. Bet švaros tikrai trūksta. Šiemet vežėmės grindų šluotelę (kur prie semtuvėlio buvo) ir grindų skudurą, labai pravertė kasdien.
O balkonai jau turi būti visur pabaigti. Rugsėjo pradžioje jau visai paskutinius baiginėjo, kai mes išvažiavom, tai iki dabar, manau, jau tikrai bus baigta viskas.
Didesni vaikai tai dėdavosi batus į tas lentynas ,o mamos su mažiais vedasi su batais,aš ir taip dariau ,po suoleliu dėjom ir tiek , ten kolidoriuje palikti nesąmonė ,fui .