Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

mes buvom sanatorijoj vasarą, kolkas (neskaitant vieno viruso) laikom frontą nesirgę thumbup.gif kas yra visiška mistika mums. paprastai ruduo būna "derlingas", serga kuris nors iš vaikų būtinai, praktiškai visiškai sveiko laiko nebūna...
tfu tfu tfu, bet sanatorija veikia, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 18, 23:30)
sveikos, mamytes, kol nesirgom, tai net bijojau listi i tema pasisakyti, akd ligos neprisaukti, bet ..tikra tiesa, jog vaikas po sanatorijos neserga puse metu..o bunan ten, netikejau tuo. 4u.gif

Pamenu pamenu jūsų dejones biggrin.gif Netikėjot tada, kai sakėm - palaukti mirksiukas.gif

QUOTE(jeliva @ 2011 11 19, 14:02)
Mes susirgome po 2 dienu po sanatorijos. Ir taip stipriai, kad siunte i ligonine verysad.gif

Tai imuniteto per dieną tikrai neįgausi unsure.gif Tikėkitės, kad vėliau bus geriau mirksiukas.gif Jei jau taip pagalvojus, tai pirmą kartą kai buvome sanatorijoje , net nesibaigus laikui sugrįžome sirgdamos. ...Bet va paskui, kurį laiką atsilaikėme. Po šių metų sanattorijos dar laikomės irgi rolleyes.gif Bijau ir džiaugtis, tfu tfu tfu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 11 19, 15:18)
..Bet va paskui, kurį laiką atsilaikėme. Po šių metų sanattorijos dar laikomės irgi  rolleyes.gif  Bijau ir džiaugtis, tfu tfu tfu  cool.gif

maniškės kol kas irgi (tfu tfu), sakau gal nebevežti šiemet į sanatoriją, šiaip savaitę pajūry praleist.. smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas šiemet po sanatorijos jau kitą dieną susirgo, ir taip iki šiol, tai jis, tai aš, vis sergam, nesuprantu, kas darosi... O dar į darželį pradėjo eiti, tai kaip čia toliau bus... g.gif Bet aišku, tikiuosi, kad žiemą bus geriau, o pradėjom sirgti tikriausiai dėl susiplnėjusio imuniteto, vaikas dėl nuolatinio nevalgymo, o aš nuo pervargimo greičiausiai. Sanatorijos poveikis eigoje pasimatys, juk, kaip ir minėjot, ne per dieną organizmas sustiprėja. Pernai po sanatorijos tai viskas puikiai, ir visą žiemą nesirgom, pas mus ligos vasarą daugiau, anginos ir pan. Tad tikiuosi, kad ir šiemet žiema ramiai praeis.
Atsakyti
visgi reikia labai labai tiketi, kad tikrai naudos yra, nes kitokiu atveju, neverta net vaziuoti, jei skeptiskai galvojama, as pradejau taip mastyti mamyciu pagalba, man labai daug kalbejo ir padejo mamos sanatorijoje, grizau pilna minciu apie stiprybe ir tt. man tai pasiteisino su abiems vaikiukais, abi nesirgo po tiek laiko..uztada dabar abi su virusu baisiu..bet kai nesergo 6 menesius, man pirmom dienom buvo naugu, bet dabar galvoju, juk vaikai visai nesirgti negali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 20, 11:56)
visgi reikia labai labai tiketi, kad tikrai naudos yra, nes kitokiu atveju, neverta net vaziuoti, jei skeptiskai galvojama, as pradejau taip mastyti mamyciu pagalba, man labai daug kalbejo ir padejo mamos sanatorijoje, grizau pilna minciu apie stiprybe ir tt. man tai pasiteisino su abiems vaikiukais, abi nesirgo po tiek laiko..uztada dabar abi su virusu baisiu..bet kai nesergo 6 menesius, man pirmom dienom buvo naugu, bet dabar galvoju, juk vaikai visai nesirgti negali ax.gif

4u.gif su lygiai tokiais pat išgyvenimais susidūriau ir aš, nors mes važiavome dėl neurologinių bėdelių, bet sveikatai bendros procedūros tikrai padėjo. Nesirgom ir mes apie 6 mėn, tik prieš savaitę roto virusas užpuolė, tai dabar dar sloguojam, matyt susilpnėjo vis tik imunitetas nuo tų ,,baisių išsivalymų'' verysad.gif
Atsakyti
Na ka mes ir prabuve 4 men va dabar vel susirgome. Del sanatorijos labai dziaugiuosi kad buvo galimybe nuvykti.
Po pulmonologo konsultacijos parase diagnoze bronchine astma. Tai dabar tikiuosi kad bus galimybe vel i sanatorija pakliuti. nes pagerejimai zymus buvo. ( gal zinote kas kaip dabar yra ar su tokia diagnoze priklauso sanatorija mums? Ir koksai principas rezevacijos pavasariui?) 4u.gif
Atsakyti
Mes susirgom tik nuvaziave i sanatorija, paumejo astma, ir stai jau 2 men kaip sedim namie ir neinam i darzeli, kosulys apmazejo bet temeratura laikesi... Bijosiu daugiau vaziuoti unsure.gif
Atsakyti
Mes pries kelias dieneles gryzom is sanatorijos, tai galime pasidalinti ispudziais.Apsigyvenome nerenovuotame kambarelyje,kambarelis aisku strasnas,balkonas be rankenu,neprasivedinsi,aciu kai kuriom mamoms kurios cia patare pasimti grindu skudurelius,grindis plaudavom kasdien tai toks jausmas lyg armija darbininku butu praejusi,net skudura teko lauk ismesti neimanoma jo isplaut buvo,pasiseke kad kambarelis siltas,nakciai siluma budavo atjungiama.O siaip gyvent buvo galima,aisku su tv butu buve geriau.Gavom nemazai proceduru,labai dekingi esam kineziterapeutui Viktorui(pavardes nepamenu)118kab. dirbo manksta labai stipri ir rimta,netaip kaip mes klaipedos lornoj mankstinomes kur su vaiku praktiskai nieko nedare.Valgykloj maistas neipatingai skanus,porcijos normalios uztenka privalgyti.
Kas del ligu tai aciu dievui nesusirgom nors daug ten kosinciu sloguojanciu,buvo gerklyte paraudus bet po kvarco ir drusku praejo.Siaip stengemes nevaikscioti koridoriuose kiek galejom vengem but prie serganciu vaiku
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O kaip dėl šaldytuvo? Kiekvienam kambary yra? Sekmadienį išvažiuojam,tai nežinau kas kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2011 11 24, 22:20)
Sveikos  4u.gif

O kaip dėl šaldytuvo? Kiekvienam kambary yra? Sekmadienį išvažiuojam,tai nežinau kas kaip  blush2.gif

ne, šaldytuvas yra tik poilsio kambariuose
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2011 11 24, 22:38)
ne, šaldytuvas yra tik poilsio kambariuose

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti