Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Dryžuota bitė @ 2011 12 14, 10:58)

Kambarys. Šaltas. Plastikiniai langai,bet pučia kiaurai,uždėjau dekį kuris buvo kambaryje.

Del sito tai itariu neuzsidaret fortkytes ,kuri yra virs vidurinio lango g.gif
Daug mamu jos nepastebi,as ir pati atvaziavus issigandau,kad susalsim,kol jos neatradau doh.gif Beje gyvenam renovuotam
Papildyta:
QUOTE(editaja @ 2011 12 14, 15:41)
O gal kas galit pasidalinti ar šiuo metu renovuoti kambariai nėra šalti? Iš anksto ačiū  4u.gif

Na mes nesalam,as pati po trumpom rankovem smile.gif
Bet gal as cia karsta motera esu g.gif biggrin.gif

Atsakyti
Zuze,užsidariau tą fortkytę,nes kitos mamkos paprotino mane iškart blush2.gif Bet vistiek pro kažkur traukė,nes kai ant palangės uždėjau tą storą dekį,buvo jau normaliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2011 12 14, 21:41)
Na mes nesalam,as pati po trumpom rankovem smile.gif
Bet gal as cia karsta motera esu g.gif  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Buvom geguzes - birzelio menesiais uzpernai, pavasari vel vaziuosim, siemet nevaziavom del seimos pagausejimo. Bet kai pasiskaiciau kelis postus atgal, tai uzjauciu mama kuriai su tokiu maziuku reikejo taip kankintis. Gal tiesiog taip ispuole, tie buteliai per balkonus ir kitokie nemalonumai. Mes gyvenom 2korp.renovuotam. Proceduru gavom tiek kiek norejom, masazus turejau ir pati blush2.gif vien tik geriausi prisiminimai. Nepatiko tik kai ramybes metu, pietu nemiegantys vaikai, buvo isleidziami i koridoriu palakstyt. o ten mamom nepaaiskinsi, kad yra mieganciu. Vienas berniukas pamenu toks nesuvaldomas buvo, kol galiausiai per laiptu turekla iskrito, siaubas buvo tikrai. Maistas l.normaliai, aisku del skonio nesigincyjama, bet mano mergina niekad nebuvo kad nevalgytu. As maisto sau nesipirkau, nes sriubos bliudas pastatytas, pilk kiek nori, tai pavalgydavau ir pati jos, porcijos normalios, juk amzius vaiku nuo 1 iki 18, taip kad neskirstydavo, o mazai kruopai kiek tereikia i ta skranduka imest, likdavo. Is tu su kuriom bendravom, buvo viena issipirkus, tai pasigailejo, nes nesuvalgydavo. Atsinesdavo dezute ir susidedavo. Ir mes taip darydavom kai likdavo. Koki batona visad pasiimdavom nuo stalo, pauzkandziaut su kokiu sureliu budavo pats tas.
Kas liecia labai mazus vaikucius tai proceduru jiem neskiria. tik kokia mankstele ir masazas, nes teko bendraut su keliom gyd.kurios zino ta visa tvarka. Mano maziausiai geguze 1metukai bus, prasiau kad ir jai kelialapi rasytu, tai sake kad nieko nepadarys, masazus su mankstelem mes ir taip jau lankom.
Va! beda su vandens procedurom, kiek pamenu reikia eiti per lauka ir chaosas bibliotekoj, darbuotoja ne is maloniuju buvo. Daugiau mielai ten vaziuosiu. Tarakono nemaciau nei vieno
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 12 14, 09:34)
Tai jūs ir neskubėkit, tvarkykitės dokumentus  tada, kad jau po švenčių išeitų  mirksiukas.gif  Prieš pat naujus į kasas nueikit, nes susitvarkius ligonių kasose reikia per 10 d. būtinai išvažiuoti. Kadangi ten dabar patekt, manau, bėdos nėra, tai ir po naujų jus laisvai priims  mirksiukas.gif

na, mumns iki pamelynavimo aiskina, kad tik per 3 dienas

QUOTE(jeliva @ 2011 12 14, 12:06)
Na nieko panasaus musm nebuvo. Ir gydytojas malonus, ir visas personalas, ir proceduros. Ir juokiu sampano buteliu per langa. Ir tarakonu nemaciau, nors irgi keldavaus prie vaiko nakti. O kokiam korpuse jus buvot?

mums irgi, ir gyvenom geguzes menesi, paaugliu yra, asortimentas ivairus, matosi, bet nei buteliu, nei metymo maisto neteko matyti..buvo keletas incidentu del maitinimo, apsinuodijimai ar kas ten, bet mes valgeme kambaryje, pas teti, kuris salia apsistojes savaitgaliais budavo..gamindavomes gera, namini maista..sveiktaos mums pridave lygiai pusei metu..atsalus oirams, prasidejo, bet kad nesirgtu vaikai 6 menesius, be jokiu vaistu bigsmile.gif cia man prilygo kosmosui, siemet vaziuosime rugpjuti, nes pirmokele mano baigs mokslus tik birzeli, o ten tokiu metu zmoniu pilna..tad vaziuosime rudeniop..
Atsakyti
Sakykite, kurios pernai vasara buvot, pries kiek laiko reikia vieta rezervuoti. Mes vasarai noretume vykti. Ir kaip su tom rezervacijom? pasiskambinti reikia? Ir jei ten telefonu uzsirezervuoji tai jau vieta garantuota?
Atsakyti
sveikutes na mes jau savaite kaip po viso gryze namo , nezinau bet as likau labiau nusivylusi sia visa rebilitacija nei patenkinta mano dukra yra patyrusi sunkias traumas tai mums ten nelabai ka turi pasiulyti tiko tik mankstos ir daugiau nieko , ... beje dabar tai ten siaubingi skersvejai traukia visur ,pasigavom sloga pradejom koseti , ir dauguma vaiku vaiksto apsirge nesuviena mama bendravau kurios net vaikams susirgus isvyko namo , ir labai keista buvo mano gydytojos reakcija kai pasja atejau sako " o tai jus ir tai ilgai atsilaiket nesusirgusios , kiti po poros dienu suserga" aisku pasiemiau renuovuota kambari tai jis buvo puikus net nustebau tiesa sakant ji pamacius , bet va kad ir renuovuoti jie nevisi kokybiski kaimynei per langus kai lydavo begdavo vanduo . Gydytojo nieks net nesiule rinktis mus nevaikstancias nugrudo i 4 auksta ir lifto korteles teko laukti 2 dienas kol kas isvaziuos ir ji atsilaisvins tai visur ant ranku nesiau ....Ir tiesa maistas ten neskanus , turejau bedu nes dukra jo tiesiog nevalgydavo smile.gif
Atsakyti
Betgi pries vaziuojant reikejo kogero pasidometi kur optimaliausias Jusu atvejui proceduras siulo g.gif o vandens proceduru neskyre? mankstu kokiu nors? unsure.gif
Atsakyti
Gydytojo rinktis tai jau tikrai, kad nesiūlys, čia jau patiems reikia žinoti. Aišku, iš kur žinoti pirmą kartą važiuojant, bet jau tokia pas juos politika...

Ir pritariu murmur, kad reikėjo pasidomėti išsamiai, kurioje sanatorijoje kokios procedūros, galima ir pasiskambinti, pasikalbėti, ką jūsų atveju galės pasiūlyti viena ar kita įstaiga...
Beje, kokia gydytoja jūsų buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 22 gruodžio 2011 - 00:02
Sveikos 4u.gif

Na pvz mūsų atveju mums niekas nesiūlė net jokios sanatorijos rinktis,pasakė,kad į Gintarą ir viskas jokios kalbos smile.gif

Kolidoriai taip,ypatingai kai eidavom į valgyklą skersvėjai žiaurūs. Nežinau aš bebijau ką čia ir berašyt,kad vėl nebūčiau išvadinta susireikšminusia ar dar kokia biggrin.gif

Faktas,kad skambinausi prieš važiuodama,nes klausiau dėl laisvų vietų,ir pasakiau vaiko diagnozę ir ligos kodą. Atsakymas ''taip taip,atvažiuokit priimam ir tokius''. Kai gyd mane užsipuolė,bandžiau dar teisintis ,kad man registratorė sakė,jog priima,tokius kaip mano vaikus,o gyd atrėžė''o ką jos ten gali žinoti'' doh.gif Nu ir suprask tu žmogau dabar ,kas iš to kad skambiniesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2011 12 22, 08:30)
Sveikos  4u.gif

Na pvz mūsų atveju mums niekas nesiūlė net jokios sanatorijos rinktis,pasakė,kad į Gintarą ir viskas jokios kalbos  smile.gif

Kolidoriai taip,ypatingai kai eidavom į valgyklą skersvėjai žiaurūs. Nežinau aš bebijau ką čia ir berašyt,kad vėl nebūčiau išvadinta susireikšminusia ar dar kokia  biggrin.gif

Faktas,kad skambinausi prieš važiuodama,nes klausiau dėl laisvų vietų,ir pasakiau vaiko diagnozę ir ligos kodą. Atsakymas ''taip taip,atvažiuokit priimam ir tokius''. Kai gyd mane užsipuolė,bandžiau dar teisintis ,kad man registratorė sakė,jog priima,tokius kaip mano vaikus,o gyd atrėžė''o ką jos ten gali žinoti''  doh.gif  Nu ir suprask tu žmogau dabar ,kas iš to kad skambiniesi  doh.gif

Na, aš tikrai nesakau, kad susireikšminusi, iš tikrųjų nepaprastai netaktiška švaistytis tokiais žodžiais. Kiekvienos patirtis skirtinga. Aš visiškai tikiu, kad, rodos, tose pačiose vietose ir sąlygose gali būti skirtingi patyrimai, pati esu nepaprastai nudegusi baisiausiai išgirtoje įstaigoje, kad negaliu atsigauti net po beveik 4 metų... O ir pačioje sanatorijoje mane taip pat tenkino ne viskas ir ne visi, tačiau, susirinkusi visą įmanomą informaciją apie kitas sanatorijas ir pagal mūsų situaciją važiavome ten, jau du kartus, ir toliau važiuosime... Ne idealu, bet geriau neradau...

Domėkitės, ieškokit, linkiu, kad pavyktų kažkur rasti kokybiškesnes paslaugas jūsų vaikui, nes svarbiausia vaiko sveikata. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2011 12 22, 08:38)
susirinkusi visą įmanomą informaciją apie kitas sanatorijas ir pagal mūsų situaciją važiavome ten, jau du kartus, ir toliau važiuosime... Ne idealu, bet geriau neradau...

as taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti