Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Sveikos 4u.gif mums pripazino bronchine astma doh.gif sake laukt metuku ir ciuozt i sanatorija ax.gif tai galvoju kita vasara vaziuot i Gintara ax.gif Ar galima uzsirezervuot vieta is anksto? ar reikia pirma gaut "visus popierius"? ax.gif
Atsakyti
gal kas buvote ziema sanatorijoje, koki vasario-balndzio men? kaip ten nesalta ir pan. nes zadu koki vasari vezti dukra, bet gal salta labai jau g.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes gavome rekomendacija dėl sanatorijos iš reabilitacijos gydytojo, vakar nunešėme savo pediatrei,sakė paskambinti ketvirtadienį dėl kelialapio.Gal žinote per kiek dienų mums reikės išvažiuoti, labai nesinori per šventes važiuoti? Ir kaip ten žiemą, gal kas buvote?
Atsakyti
QUOTE(Breila @ 2011 12 13, 17:29)
Sveikos,
mes gavome rekomendacija dėl sanatorijos iš reabilitacijos gydytojo, vakar nunešėme savo pediatrei,sakė paskambinti ketvirtadienį dėl kelialapio.Gal žinote per kiek dienų mums reikės išvažiuoti, labai nesinori per šventes važiuoti? Ir kaip ten žiemą, gal kas buvote?

Tai jūs ir neskubėkit, tvarkykitės dokumentus tada, kad jau po švenčių išeitų mirksiukas.gif Prieš pat naujus į kasas nueikit, nes susitvarkius ligonių kasose reikia per 10 d. būtinai išvažiuoti. Kadangi ten dabar patekt, manau, bėdos nėra, tai ir po naujų jus laisvai priims mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš nebevažiuočiau į Gintarą gyvenime doh.gif Nei vasarą nei dar kokiu metų laiku. Baisu ir tiek. Dabar emocijos jau aprimusios,bet kai grįžom dar savaitės atsigaut reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2011 12 14, 10:40)
Sveikos  4u.gif

Aš nebevažiuočiau į Gintarą gyvenime  doh.gif  Nei vasarą nei dar kokiu metų laiku. Baisu ir tiek. Dabar emocijos jau aprimusios,bet kai grįžom dar savaitės atsigaut reikėjo.

Pasidalinkite, kas tokio blogo nutiko, kad tiek emociju g.gif
Atsakyti
Gal pradėsiu nuo apsilankymo pas sanatorijos gyditoją. Tik įėjus į kabinetą buvau sutikta priešiškai. Kam tokį mažą čia atsitempiau,ar noriu ligų prisigaudyt,kas čia mus siuntė,ar aš pati čia taip sumąsčiau,ir išvis su mano sūnaus diagnoze ji susidurianti pirmą kartą,ir net nežinanti kokias procedūras mums skirti doh.gif (aišku pasikonsultuoti su kitais medikais,susižinoti daugiau apie ligą,tai čia neįdomu ). Skyre mankštą ir masažą. Ir davė namioką,kad važiuokit namo.

Kambarys. Šaltas. Plastikiniai langai,bet pučia kiaurai,uždėjau dekį kuris buvo kambaryje. Gyvatukas vonioj tokio ''karštumo'',kad per naktį vaiko pėdkelnės neišdžiūdavo. Pasakiau sakė sutvarkys-''sutvarkė''. Kambario durys užsiskirsdavo,vieną rytą užsitrenkė,gavau šaukti kol kuri mamytė išgirs ir pasakys sesutei. Pakvietė stalių,kad sutvarkytų-''sutvarkė''. Prėję iš procedūrų į kambarį neiėjom. Naktį keldamasi maitinti vaiko,sutikdavau ''draugų''-tarakonų.

Maistas. Sūrus,aštrus. Neįsivaizduoju kaip būčiau maitinusi vienų metų amžiaus vaiką jei nebūtume atsivežę savų košių.

Paaugliai doh.gif Iš trečio aukšto kasvakar mėtydavo šampano butelius,naisto produktus-niekam neįdomu.

Čia tik abstrakčiai. Nesiplėsiu,tik tiek ,kad iš 22 dienų ,prabuvom 6 doh.gif

Žinojau,kad ne į penkių žv viešbutį važiuojam,bet kad ten sanatorija-manęs niekas neįtikins.
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2011 12 14, 10:40)
Sveikos  4u.gif

Aš nebevažiuočiau į Gintarą gyvenime  doh.gif  Nei vasarą nei dar kokiu metų laiku. Baisu ir tiek. Dabar emocijos jau aprimusios,bet kai grįžom dar savaitės atsigaut reikėjo.

labai noreiu isgirsti priezasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2011 12 14, 10:58)
Gal pradėsiu nuo apsilankymo pas sanatorijos gyditoją. Tik įėjus į kabinetą buvau sutikta priešiškai. Kam tokį mažą čia atsitempiau,ar noriu ligų prisigaudyt,kas čia mus siuntė,ar aš pati čia taip sumąsčiau,ir išvis su mano sūnaus diagnoze ji susidurianti pirmą kartą,ir net nežinanti kokias procedūras mums skirti  doh.gif  (aišku pasikonsultuoti su kitais medikais,susižinoti daugiau apie ligą,tai čia neįdomu ). Skyre mankštą ir masažą. Ir davė namioką,kad važiuokit namo.

Kambarys. Šaltas. Plastikiniai langai,bet pučia kiaurai,uždėjau dekį kuris buvo kambaryje. Gyvatukas vonioj tokio ''karštumo'',kad per naktį vaiko pėdkelnės neišdžiūdavo. Pasakiau sakė sutvarkys-''sutvarkė''. Kambario durys užsiskirsdavo,vieną rytą užsitrenkė,gavau šaukti kol kuri mamytė išgirs ir pasakys sesutei. Pakvietė stalių,kad sutvarkytų-''sutvarkė''. Prėję iš procedūrų į kambarį neiėjom. Naktį keldamasi maitinti vaiko,sutikdavau ''draugų''-tarakonų.

Maistas. Sūrus,aštrus. Neįsivaizduoju kaip būčiau maitinusi vienų metų amžiaus vaiką jei nebūtume atsivežę savų košių.

Paaugliai  doh.gif  Iš trečio aukšto kasvakar mėtydavo šampano butelius,naisto produktus-niekam neįdomu.

Čia tik abstrakčiai. Nesiplėsiu,tik tiek ,kad iš 22 dienų ,prabuvom 6  doh.gif

Žinojau,kad ne į penkių žv viešbutį važiuojam,bet kad ten sanatorija-manęs niekas neįtikins.

Na nieko panasaus musm nebuvo. Ir gydytojas malonus, ir visas personalas, ir proceduros. Ir juokiu sampano buteliu per langa. Ir tarakonu nemaciau, nors irgi keldavaus prie vaiko nakti. O kokiam korpuse jus buvot?
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2011 12 14, 11:06)
Na nieko panasaus musm nebuvo. Ir gydytojas malonus, ir visas personalas, ir proceduros. Ir juokiu sampano buteliu per langa. Ir tarakonu nemaciau, nors irgi keldavaus prie vaiko nakti. O kokiam korpuse jus buvot?

Trečiam korpuse,antram aukšte.
Atsakyti
Oho kaip cia viskas baisiai nuskambejo g.gif . Mes pavasari buvome nieko panasaus nepatikome ir nesutikome. Tad labai tikiuosi kad pavyks dar karta pakliuti ateinanti pavasari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2011 12 14, 11:06)

drinks_cheers.gif

mes antram korpuse buvom, nebuvo tikrai jokiu tarakonu, be to valydavo kasdien tai buvo gana svaru. Gyvatukas ne verdantis bet uzteko.
Del maisto viska priesingai galeciau pasakyti. Be to mes galejom rinktis patiekalus, pasakiau kam vaikas alergiskas tai kasdien derindavo meniu su manim.

Arba mamyte labai susireiksminus ir linkusi dramatizuoti, arba per pora men sanatorija pasikeite 100proc. Speju kad buvot nemokamuose kambariuose, tai nereik tiketis nauju irengimu, turejot galimybe pasirinkt kambari su naujom durim ir santechnika nauja...nuvaziuokit i Druskininkus ir tada papasakosit kas yra siaubingos salygos biggrin.gif
Atsakyti