Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

tokia vat teisybe....ò kai nuvaziavom pernai rugpjuty tai puse kambariu tusciu buvo doh.gif
Atsakyti
Mielos mamos,argi jums dar nesuprantama,kad už kyšelius ir pinigelius vietos rezervuojamos vasarai etatiniams lankytojams. Mano drauge su mergyte gulejo,tai girdejo sakant,kad kas metai tie patys vaikai atvažiuoja...
Mes jei gausim reabilitologės palaiminima,nes kyšelio neduodam,tai važiuosim dabar,žiemą,skaičiau,kad dabar žmoniu mažai,paslaugos kokybiškiau atliekamos,niekas niekur neskuba.
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(coliukeeeee @ 2012 01 09, 13:48)
man taip pat sakė,kad neregistruoja iki sausio 1. Aš kai skambinau,pasakė,yra vietų rugsėjo gale ar balandį,sakau,tai kokiu čia metų laiku registruotis,kad vasarą gautum??? nusišiepė,neturėdama ką pasakyt, ir tiek.

sveikos, mamytes. pasakykite man kas cia per pokstai su tuo registravimusi i sanatorija? gruodi man pasake, kad rugpjuciui uzsiregistruoti galiu tik sausio pradzioje - siandien skambinu, o vietos likusios arba balandi arba rugsejo vidury. tai kokia teisybe - kada reik bandyt registruotis?
esu pasipi\yktinus ir nusivylus, nes buvau tikra kad savo mazuliuke nuvesiu ten vasara sad.gif

Taip ir yra, registruoja nuo sausio, as be jokiu kysiu uzsiregistravau sausio 2 diena, liepos 18 d. thumbup.gif Nereikia snausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkelė:): 09 sausio 2012 - 13:09
QUOTE(Berry22 @ 2012 01 06, 20:40)
Na šiaip balandis yra neblogas laikas, mes pernai labai patenkinti likome, dieną su maikutėmis vaikštinėjom, o vakare jau striukų reikėdavo  smile.gif  bet gero oro tikrai pakako, tik va pabijojau kad šiais metais balandį gali būti dar šalta , nes žiema gali užtrukti , kiek teko girdėti .... Bet bus gerai , važiuosim ir Balandį  4u.gif Beje manau vasarą ten labai sunku, sakė daug žmonių , visi nori iš ryto viską atlikti,skuba ir viskas vyksta nekokybiškai . Tai geriau tada anksti pavasarį važiuoti, bet pvz žiemą nenorėčiau ten važiuoti.

kaip tik girdejau,kad siemet labai naksti pavasari atkeliaus thumbup.gif

QUOTE(vilmux x @ 2012 01 09, 12:58)
Mielos mamos,argi jums dar nesuprantama,kad už kyšelius ir pinigelius vietos rezervuojamos vasarai etatiniams lankytojams. Mano drauge su mergyte gulejo,tai girdejo sakant,kad kas metai tie patys vaikai atvažiuoja...
Mes jei gausim reabilitologės palaiminima,nes kyšelio neduodam,tai važiuosim dabar,žiemą,skaičiau,kad dabar žmoniu mažai,paslaugos kokybiškiau atliekamos,niekas niekur neskuba.

netiesa schmoll.gif
as nesu davusi jokiu kysiu ir visada atostogavome liepos menesi thumbup.gif thumbup.gif
tik kas tiesa,tai daug tu paciu veidu sutinkame thumbup.gif ,bet smagu buna
Atsakyti
smile.gif+2012 01 09, 13:08-->
QUOTE(Šarkelėsmile.gif @ 2012 01 09, 13:08)
Laba smile.gif

Taip ir yra, registruoja nuo sausio, as be jokiu kysiu uzsiregistravau sausio 2 diena, liepos 18 d. thumbup.gif Nereikia snausti mirksiukas.gif

Aš irgi užsiregistravau, bet logiškai, kaip gali būti, kad jau sausio 2 dieną apie 13 val vietų buvo labai mažai. Aš tokiu laiku prisiskambinau tik ir liepos mėn buvo tik nuo 25 ir 31. Dar siūlė rugpjūčio viduryje. Aišku, kažkiek vietų paliekama tiems, kas važiuos po ligų, bet vis tiek labai jau greitai užsipildė.
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2012 01 04, 22:37)
aš tik mažajam kelialapį turėsiu, o vyresnėlį noriu veštis papildomai susimokėjus už dieneles, gal todėl nerezervavo g.gif  ir aplamai, man taip keista, šiand skambinau rezervuotis, metų pradžia, o vietų laisvų jau nėra blink.gif  pasiūlė rugpjūčio pab arba birželio pradžiai ax.gif

neleidzia nieko issipirkti, negalima papildomu vaiku ir viskas mirksiukas.gif
nebent abu su kelelapiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2012 01 02, 14:58)
As kambari rugpjuciui uzsakiau dar pries Kaledas,kadangi kaip tik sanatorijoj buvom.Tai man sekretore aiskino ,kad vasarai nerenovuotu laisvu tipo nera ir kad nuo siu metu ju isvis nerezervuos,bet kadangi as norejau renovuoto tai rezervavo be problemu ir laika galejau rinktis koki noriu.Paaugliams su vietom problemu ,sake,nera.
Bet irgi ta rezervacija tokia netikra ,man pasirode g.gif ,aisku susivede i kompa laikotarpi kada busim, vaiko varda,pavarde.Na tikekimes viskas bus ok smile.gif

Sveiki, jungiuos ir aš 4u.gif
O aš kai skambinau prieš Kalėdas, tai liepė skambint po Naujų g.gif Bet tada atsiliepė vyr.gydytojas greičiausiai, o po Naujų jau moteris...
Dar norėjau paklausti, ar už renovuotą kambarį iškart už 18 dienų reikia susimokėti? Ar galima dalimis? O jei taip atsitinka, kad tenka anksčiau išvažiuoti ar grąžina pinigus už neprabūtas dienas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2012 01 09, 14:05)
Sveiki, jungiuos ir aš  4u.gif
O aš kai skambinau prieš Kalėdas, tai liepė skambint po Naujų  g.gif  Bet tada atsiliepė vyr.gydytojas greičiausiai, o po Naujų jau moteris...
Dar norėjau paklausti, ar už renovuotą kambarį iškart už 18 dienų reikia susimokėti? Ar galima dalimis? O jei taip atsitinka, kad tenka anksčiau išvažiuoti ar grąžina pinigus už neprabūtas dienas?  ax.gif

mum liepe iskart susimokekti viska g.gif
Atsakyti
Ar visuose renovuotuose kambariuose yra TV?
Atsakyti
taip, yra
Atsakyti
Labukas,

Susimokėti reikia iškart, bet jei išvykstat ankščiau - gražina pinigėlius mirksiukas.gif
Aš pernai skambinausi vasario vidurtje tik ir gavau stebuklingai...Tik paskambinau, iškart sako - vasarai vietų nėr schmoll.gif Tai aš sugudravau, sakau, tai man pavasario pabaigai - ir gavom gegužės 30 d. thumbup.gif O tai reiškia, kad puse birželio buvom sanatorijoje.
Mielos mamytės, iš patirties sakau, jei tik galite važiuot ne vasarą - pirmyn mirksiukas.gif Ir spūsties tokios nėra, ir oras geresnis...Pvz. aš dėl darbo mokykloje neturiu pasirinkimo, tik vasara doh.gif Aišku, ir gerai ir nelabai, nes galiu palyginti kai buvom birželį, ir kai rugsėjį. Rugsėjis mums buvo wub.gif

Skambinkitės dar ir dar, zyzkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 09, 15:26)
Labukas,

Mielos mamytės, iš patirties sakau, jei tik galite važiuot ne vasarą - pirmyn  mirksiukas.gif Ir spūsties tokios nėra, ir oras geresnis...Pvz. aš dėl  darbo mokykloje neturiu pasirinkimo, tik vasara doh.gif Aišku, ir gerai ir nelabai, nes galiu palyginti kai buvom birželį, ir kai rugsėjį. Rugsėjis mums buvo  wub.gif

Skambinkitės dar ir dar, zyzkit  biggrin.gif

Va man irgi tas pats, o dar vis baigiamosios klasės- dvyliktokai. doh.gif
Atsakyti