Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Betukas @ 2012 01 09, 15:26)
Labukas,

Susimokėti reikia iškart, bet jei išvykstat ankščiau - gražina pinigėlius  mirksiukas.gif
Aš pernai skambinausi vasario vidurtje tik ir gavau stebuklingai...Tik paskambinau, iškart sako - vasarai vietų nėr  schmoll.gif  Tai aš sugudravau, sakau, tai man pavasario pabaigai - ir gavom gegužės 30 d.  thumbup.gif  O tai reiškia, kad puse birželio buvom sanatorijoje.
Mielos mamytės, iš patirties sakau, jei tik galite važiuot ne vasarą - pirmyn  mirksiukas.gif Ir spūsties tokios nėra, ir oras geresnis...Pvz. aš dėl  darbo mokykloje neturiu pasirinkimo, tik vasara doh.gif Aišku, ir gerai ir nelabai, nes galiu palyginti kai buvom birželį, ir kai rugsėjį. Rugsėjis mums buvo  wub.gif

Skambinkitės dar ir dar, zyzkit  biggrin.gif

vat as irgi mastau siemet geguze nuvaziuoti,kada ramu butu
o vasaros menesius pasilikti kokiai Turkijai ax.gif
Atsakyti
nu geras, jau nėra vietų tik kovo ir spalio mėnesiais. doh.gif Tai ką dabar daryt, nejaugi kovui registruotis... po to ir tam nebeliks blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jupi @ 2012 01 10, 14:54)
nu geras, jau nėra vietų tik kovo ir spalio mėnesiais.  doh.gif  Tai ką dabar daryt, nejaugi kovui registruotis... po to ir tam nebeliks  blink.gif .

blink.gif oho
Atsakyti
Nu man tai isvis mistika tokie dalykai. Manau kad velaiu dar turetu atsirasti vietu. Na nesamone realiai kad per 5 dienas (net ne per 5 greiciau) visoje sanatorijoje nelieka vietos 10 menesiu i prieki. doh.gif . Tai cia mes tipo tarp laiminguju kad taip isejo ir spejome uzsirezervuoti geguzes pabaigai
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2012 01 10, 18:55)
Nu man tai isvis mistika tokie dalykai. Manau kad velaiu dar turetu atsirasti vietu. Na nesamone realiai kad per 5 dienas (net ne per 5 greiciau) visoje sanatorijoje nelieka vietos 10 menesiu i prieki.  doh.gif .  Tai cia mes tipo tarp laiminguju kad taip isejo ir spejome uzsirezervuoti geguzes pabaigai

drinks_cheers.gif man taip pat mistika unsure.gif , skambinau pries naujus metus, sake vasarai registruos nuo nauju metu, pasiskambinau sausio2 d (siaip ne taip po 2 val istisinio numerio rinkimo doh.gif ), man pasako, kad nemokamu nera, tik rugsejis ir lyg tai geguze, o renovuotuose galiu rinktis data. Pasirinkom liepos viduryje renovuota rolleyes.gif , nors mielai buciau emus ir nerenovuota. Nors dabar pasiskaicius jusu atsiliepimus, dziaugiuosi, kad dar toki gavom. Taip ir likau nesupratus, jei registruoja nuo nauju metu, tai kaip per 2 val gali rezervuoti visus nemokamus kambarius vasarai blink.gif . Nors da

Mergaites, kai jus registravotes, jusu neklause, su kokiu kelialapiu vaziuojat ir kiek laiko busit. Manes tik mergaites pavardes paklause ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2012 01 11, 08:10)
Mergaites, kai jus registravotes, jusu neklause, su kokiu kelialapiu vaziuojat ir kiek laiko busit. Manes tik mergaites pavardes paklause ir viskas g.gif

Manes paklause dukrytes vardo pavardes ir is kurio miesto. daugiau jie nieko neklausia.
Atsakyti
musu irgi tik miesta,varda ir pavarde
Bet as manau pas juos ten kompiuteryje viskas yra ir matosi,kas ne pirma karta vaziuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 11, 09:41)
musu irgi tik miesta,varda ir pavarde
Bet as manau pas juos ten kompiuteryje viskas yra ir matosi,kas ne pirma karta vaziuoja ax.gif

Mes vaziuojam pirma karta ir dar net neturim jokio lapo, tik kad uzsiregistravom, tai nemanau kad mato. Na kas nepirma kart vaziuoja tai gal ir kazkokie duomenys yra.
Atsakyti
QUOTE(pucukas @ 2012 01 11, 08:44)
Mes vaziuojam pirma karta ir dar net neturim jokio lapo, tik kad uzsiregistravom, tai nemanau kad mato. Na kas nepirma kart vaziuoja tai gal ir kazkokie duomenys yra.

Mes irgi pirmą kartą, bet nieko neklausė. O man vaikams ir skiriasi laikas: vienam 22 dienos, kitam 16. Reabilotologė mūsų pasižymėjo, kad reikės tą mėnesį vietų, nes sakė labai mažina skiriamų kelialapių skaičių. doh.gif
Atsakyti
Mes važiuosim pirmą kartą, tai registravaus pavasariui, paklausė vaiko vardo pavardės, kiek metų, kokio kambario norėsiu ir kokia diagnozė smile.gif
Atsakyti
Butent del to dienu skirtumo paskui gaunasi nesusipratimai. Buna kad atsilaisvina vietu ir vasara, buna kad atvaziuoji ir negauni renovuoto (kuri buvai rezervavus), tenka imt nerenovuota.

ernoja - man rodos minimaliausia trukme yra 18 dienu g.gif
Atsakyti
Taip dar miesto klause ir ar mazas vaikas, bet metu kiek tai neklause g.gif , bet kaip suprantu, tai kambariai ir yra tik mamai su vaiku? Mes irgi nezinom kiek busim, nes dar neturim kelialapio. Ai, dar kai skambinau pries naujus metus ir paklausiau ar galiu kita vaika veztis be kelialapio sake galima tik susimoketi reikia, o dabar kai registravausi, sake negalima, nes vasara vietu nera, galima tik pavasari arba rudeni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g-a-b-r-i-e-l-e: 11 sausio 2012 - 11:39