Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 09 27, 11:24)

Kaip jum skonis?

Man ne itin patiko, nors visi aplink gyrė  g.gif


Skanumo gal ir skanus, bet man nelabai patinka, kad tas pyragas nelabai tvirtas, is nuotraukytes matos toks sukrites, kaip kose ax.gif
Atsakyti
CIA receptas obuoliu pyrago
Atsakyti
vaisinės tartaletes(receptas kaip ir daugelis imtas iš skanus gyvenimas blogo) ax.gif
user posted image
Reikia :

Krepšeliams :

100 gr. sviesto
kiaušinis
200 gr. miltų
100 gr. cukraus
vanilinio cukraus

Sviestą išsukti su cukrum, įmušti kiaušinį, suberti miltus, užminkyti tešlą ir padėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą.

Įdarui:
1 kiaušinis
200 gr. varškės
citrinos žievelė
šaukštas cukraus pudros

Papuošimui:

vaisiai, uogos pagal norą

Eiga

Tešlą išformuoti per formeles 0.5-1 cm. storiu. Subadyti šakute ir dėti į įkaitintą 200 C orkaitę 10 min. Į kiekvieną formelę dėti po šaukštą varškės masės ir dar kepti 10-15 min.
Išimti tartaletes ir gerai atvėsinti. Papuošti norimomis uogomis, vaisiais.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 08 30, 02:55)
Pyragas "5 obuoliai" bigsmile.gif

...

Kepiau siandien si nuostabu pyraga,visi likom suzaveti,labai skanus thumbup.gif Kepsiu ji dar ne karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 rugsėjo 2011 - 20:33
Varškės apkepas

Man jis žiauriai skanus pasirodė lotuliukas.gif

500 gr.varškės
100 gr.cukraus
100 gr.manų kruopų
50gr.lydyto sviesto
50gr.grietinėles
2 kiaušiniai
razinų pagal skonį


Razinas užpilame virintu vandeniu ir paliekame pastovėti.

Visus produktus skirtus apkepui gerai išmaišome.
Jei norite kad apkepas gautųsi švelnesnis tada viską sutriname blenderyje.
Įmaišome išmirkytas razinas.
Imame kepimo formą (maždaug 22 cm skersmens),išklojame ją su kepimo popieriumi ir sudedame masę.
Kepame orkaitėje 180 C maždaug 40 min.

Padažui avietės pertryniau su cukrumi.

user posted image

user posted image

user posted image


Atsakyti
šįrytinis ,,šedevras" , dar garuoja unt stalalio 4u.gif
APVERSTINIS SPANGUOLIŲ PYRAGAS
user posted image

riebalų formai sutepti
1 valg. š. miltų
2 stiklinės šviežių spanguolių ( jei turite šaldytas, neatitirpinkite jų )
1/4 stiklinės smulkintų graikinių riešutų
1 apelsino žievelė
115 g sviesto
1/2 stiklinės rudojo cukraus
2 valg. š. apelsinų sulčių
1/4 arb. š. cinamono
1 1/2 stiklinės miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
1/2 arb. š. druskos
1 stiklinė cukraus
1 arb. š. vanilės ekstrakto
1 didelis kiaušinis
1/2 stiklinės kefyro/pasukų

Glajui :
1 stiklinė cukraus pudros
1 arb. š. tirpinto sviesto
2 valg. š. apelsinų sulčių

Orkaitė – 180C.
23 cm skersmens formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
Dubenėlyje sumaišyti spanguoles, graikinius riešutus ir apelsino žievelę.
Ant vidutinės ugnies ištirpinti 2 valg. š. sviesto ( iš tų 115 g ). Jam ištirpus sudėti rudąjį cukrų, supilti apelsino sultis ir suberti cinamoną. Maišant kaitinti maždaug 3 min. Nuimti nuo ugnies. Supilti masę į formą ir ant jos suberti spanguoles.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
Sudėti likusius 6 valg. š. sviesto į dubenį ir ištrinti su cukrumi. Supilti vanilės ekstraktą, įmušti kiaušinį ir gerai išplakti. Plakant mažu greičiu pakaitomis dėti miltus ir pilti kefyrą, pradedant ir baigiant miltais. Masę gerai išmaišyti. Tešlą atsargiai sukrėsti ant spanguolių, tolygiai paskirstyti ir paviršių išlyginti.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
5-10 min. pyragą aušinti ant grotelių.
Peiliu apipjauti kraštus ir atsargiai iškrėsti pyragą į lėkštę. Galutinai ataušinti.
Glajui visus ingredientus sumaišyti ir apšlakstyti ataušusį pyragą.

Receptas paimtas iš čia 4u.gif Gal tai net kokios forumietės blog`as g.gif aš tiesiog per google paiešką radau receptuką ir nutariau išbandyti. Tik visur pamažinau cukraus, nes mėgstu rūgščiau ir viskas gavosi puikiai ir skaniai 4u.gif taip pat neturėjau rudo cukraus- pakeičiau paprastu, baltu ax.gif naudojau kefyrą (2,5 proc.) cool.gif

SKANAUS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 28 rugsėjo 2011 - 12:29
Elena, o ką būtų galima vietoj grietinėlės panaudoti, nes dėl tokio mažo kiekio nepasimoka ir pirkti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2011 09 28, 16:01)
Elena, o ką būtų galima vietoj grietinėlės panaudoti, nes dėl tokio mažo kiekio nepasimoka ir pirkti biggrin.gif  4u.gif



Pieną 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti tobulu šokoladinio pyrago receptu thumbup.gif thumbup.gif
Kadangi užderėjo daug cukinijų, ieškojau receptų, kur ją dar galėčiau panaudoti ir radau, pirštus galima apsilaižyti. essen.gif essen.gif
Pyragas drėgnas, sodrus, cukinijų net nesijaučia - jų paskirtis - drėgnumas.

Savo foto neturiu, nes pyragas akyse išnyko, tad keliu nuorodą su receptu ir nuotrauka:
http://blog.mezgalai...kiniju-pyragas/
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2008 01 18, 14:30)
Trupiniuotis

Jums reiks:
3 kiausiniu
200 g grietines
200 g sviesto
miltu
indelio kondensuoto pieno

oj, ir kodel as pries miega cia uzsukti susimaniau blush2.gif Reikia listi dabar i saldytuva thumbup.gif
o vat ryt tikrai darysiu trupiniuoti, jo jau 2 dienas noriu, bet pameciau receptuka. Tad pasipasokosiu, kai sekesi
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 27, 16:47)



Man ir sis obuoliu pyragas - tobulas 4u.gif

Aciu kas ji atrado 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Keksas
user posted image
gavosi toks
http://img196.images...2/dsc0030vc.jpg
Dalinames
http://img823.images...6/dsc0032ca.jpg
1 puodelis cukraus(desiu sekanti karta iki 2 puodeliu cukraus)
3-4 kaišiniai
2 puodekiai tarkuotos cukinijos
1 puodelis aliejaus
1 puodelis maltų riešutų arba razinų
3 puodeliai miltų
30gr kepimo miltelių
Kepti apie 180 laipsnių apie 40 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stonjur1: 29 rugsėjo 2011 - 10:46