Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 6 tema

Nu va ir as nieko nenusimanau, moku tik siula ivert ir pedala paspaust lotuliukas.gif Dugna buvau nuemus, ten biski dulkiu pravaliau, is apacios nebesimato siuksliu, o kaip i ta vidu ilyst tai nezinau g.gif Itariu reiks ieskot kokio meistriuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 10 29, 11:39)
Idomu, o kuom jums netinka tai nuomonei isgirst  forume jau esancios maziausiai 3 temos apie daugkartinius vystyklus? Kam reikejo dar vienos, kuom ji kitokia?  g.gif

Merginos, patarkit ka pridirbau masinai - siuvau tampria medziaga ir i trauke ja ten kur apatinis siulas iseina, taip gana per prievarta reikejo islupt ja, o dabar siunant praleidzia dygsnius. Kazka sulauziau reik meistro, ar galiu dar bandyt pati pareguliuot kazka?  doh.gif
Vietoj zigzago dabar panasiai taip gaunasi /\/\_/\/\/\_/ tai yra periodiskai vis kur dygsnis dingsta ir gaunasi ne vien smailios virsuneles o tiesus dygsnys i tarpa  unsure.gif

faktas, yra tema apie sauskelniu naudojima, ten aptariami pliusai minusai, yra sioji tema apie gamyba, dar pirkimo pardavimo temele...o kam dar vienos reikia g.gif

pabandyk nuimti adatine plokstele pasiziureti kaip ten reikalai

user posted image

pabandyk isardyti sotelio laikikli (cia sutepimas parodytas, bet tinka ir isardymui)

user posted image

kazkur jauciu medziagos skiautele liko...
be to isvalyt, pakeist adata, ir persivert siulus niekada nepakenkia mirksiukas.gif

Atsakyti
juraciuxzx, aciu uz patarima, va butent is virsaus kur dedasi rite dar nedrysau ardyt, reikes pabandyt isardyt mirksiukas.gif sakai ir adata gali buti kalta? nepagalvojau, reiks ir ja pasikeist, gal atsigaus mano masina smile.gif
Atsakyti
aciu juraciuxzx uz atsakyma del fliso smile.gif

sakykit, o jus siunat sausaji sluoksni is vieno fliso sluoksnio ar geriau is 2 sluoksniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizziuke @ 2011 10 31, 12:30)
aciu juraciuxzx uz atsakyma del fliso smile.gif

sakykit, o jus siunat sausaji sluoksni is vieno fliso sluoksnio ar geriau is 2 sluoksniu? smile.gif

Man vieno pilnai pakanka
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 10 29, 21:06)
faktas, yra tema apie sauskelniu naudojima, ten aptariami pliusai minusai, yra sioji tema apie gamyba, dar pirkimo pardavimo temele...o kam dar vienos reikia g.gif

juraciuxzx, taip, yra temos apie daugkartinių sauskelnių gamybą, pirkimą-pardavimą bei daugkartinių sauskelnių naudojimą. Bet apie vystyklų pliusus ir minusus, nusivylusių ar nenusivylusių mamų nuomones skyrelyje Motinystė ir tėvystė nuo 0 iki 1 metų nieko nėra...gali būti, kad kai kurie tiesiog pražiūri ir nepagalvoja, kad vystyklystės tema bus prie ekologiško gyvenimo būdo ar rankdarbių temos. Tiesiog norisi padiskutuoti ne gamybos, pirkimo-pardavimo, o pasiruošimo nuo pat pradžių, t.y. nuo gimimo iki metų, tema. O jeigu per ją atras ir jūsų temas (pvz. bus nuorodos) tai tik visiems pagelbės wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 31 spalio 2011 - 21:19
QUOTE(jobukas @ 2011 10 31, 18:00)
Man vieno pilnai pakanka

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 31, 22:18)
juraciuxzx, taip, yra temos apie daugkartinių sauskelnių gamybą, pirkimą-pardavimą bei daugkartinių sauskelnių naudojimą. Bet apie vystyklų pliusus ir minusus, nusivylusių ar nenusivylusių mamų nuomones skyrelyje Motinystė ir tėvystė nuo 0 iki 1 metų nieko nėra...gali būti, kad kai kurie tiesiog pražiūri ir nepagalvoja, kad vystyklystės tema bus prie ekologiško gyvenimo būdo ar rankdarbių temos. Tiesiog norisi padiskutuoti ne gamybos, pirkimo-pardavimo, o pasiruošimo nuo pat pradžių, t.y. nuo gimimo iki metų, tema. O jeigu per ją atras ir jūsų temas (pvz. bus nuorodos) tai tik visiems pagelbės wink.gif  4u.gif

gali buti ta temele, as nieko pries, bet ji dubliuojasi su ekologisko gyvenimo budo tema apie daugkartiniu naudojima, ten kalbama visais klausimais apie pasiteisinima nepasiteisinima ir t.t.
mirksiukas.gif
o del begales nauju entuziastu tik sveikintina, gal sauskelniu gamybos pramone po 10 metu patirs rimtu smugiu del sumazejusiu vartojimo, tai butu puikus pasiekimas visu mamu, kurios atsisako vienkartiniu thumbup.gif
Atsakyti
Aš dar su klausimais - koks turėtų būti aprišamų vystyklų virvučių ilgis?
Ir dar - kažkur buvo diskutuota kaip gražiai surinkti akis mezgamoms prilaikančioms kelnytėms, apie klešnes?

Dar vienas, kaip kitaip galima gumą pritvirtinti? Padarau tuneliuką ir gumos galus prisiuvu. Ar taip būtų patogu? Nes man tas gumos prisiuvimas sudėtingai kolkas atrodo.

Pirmieji badymai - baisiai nesijuokit. Snapiai frotą kabina? Gavosi labai mažiukai, gal tokių pradžiai ir reikia g.gif

user posted image

Ir prilaikančios, klešnikes tai su 5 virbalais (pirmą kartą mezgiau). Atrodo lyg ir nieko..
user posted image

Atsakyti
Kokios fainos sauskelnės tokios kaip meškutis koks biggrin.gif super. Labai smagios, iš ko jos?
O jau vilnonės tai tokio mikro mikro mažos - labai miela .
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 11 01, 18:40)
Kokios fainos sauskelnės tokios kaip meškutis koks biggrin.gif super. Labai smagios, iš ko jos?
O jau vilnonės tai tokio mikro mikro mažos  - labai miela .

Tai iš seno rankšluočio ir senos flanelės (vidus). Pabandymui siuvau.
Vilnonės tai mažos įtariu bus g.gif Dabar mezgu didesnes. Reik gi nors vienas pataikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 11 01, 17:42)
Aš dar su klausimais - koks turėtų būti aprišamų vystyklų virvučių ilgis?
Ir dar - kažkur buvo diskutuota kaip gražiai surinkti akis mezgamoms prilaikančioms kelnytėms, apie klešnes?

Dar vienas, kaip kitaip galima gumą pritvirtinti? Padarau tuneliuką ir gumos galus prisiuvu. Ar taip būtų patogu? Nes man tas gumos prisiuvimas sudėtingai kolkas atrodo.

Pirmieji badymai - baisiai nesijuokit. Snapiai frotą kabina? Gavosi labai mažiukai, gal tokių pradžiai ir reikia  g.gif

vystyklu virvuciu ilgis turetu buti ~vaiko juosmens apimties ilgio (kiekvienas), nes nuo sono iki priekio per nugara reikia ilgio plius kaspineliui. Bent as taip mastau.

na kazkaip sitas klausimas jeigu ir buvo liestas tai menkai...kazkaip savaime aisku turbut mezgancioms pasirode, bet kad jusu kelnyciu puikiausiai surinkta bigsmile.gif
as bent vaseliu susirenku o paskui 5 virbalais mezgu. Kad nukelimas butu grazus nuimineti akis reikia lygiai taip kaip megzta arba viena bloga kita gera arba 2 geros 2 blogos, tada bent man buna isbaigta

Bandymai tikrai pavyke mirksiukas.gif

del gumos prisiuvimo:
1) budas - toliau nuo krasto per viena sluoksni, paskui abu sluoksniai susiuvami, gumeles lieka isoriniame sluoksnyje, gaunam raukinukus aplink kojytes, pats greiciausias
2) budas irgi raukinukai, bet guma siuvama kiaurai per 2 sluoksnius
3) budas taip kaip siuvote jus, man asmeniskai taip graziausiai iseina, pradzioje nusiuvu siules isvirkscioje puseje, paskui geroje,tada iveriu guma ir tik tada ja prisiuvu
4) budas yra pirmame temos psl, bet man jis sunkus, kad nekabinciau gumos reikia labai stengtis, o rezultatas kazkodel nezavi... doh.gif nes arba kabina guma siule,arba ji per toli arba ji kreiva...zodziu as priekabi
5) budas galima guma prisiuti isvirkscioje puseje uz siules kuri laiko duaudinio sluoksnius ir paskui isvertus pakartoti palei krasta, bet ji nebus iverta tik atrodys panasiai
6) budas kaip penktas, tik nereikia isvertus siuti papildomos siules, bet man labiau patinka kai guma isiuvama tarp 2sauskelnes sluoksniu, o ne ant ju abieju
7) budas darant isiuvus su gumytemis arba kantuojant guma visa sauskelne

na jeigu kas nors aisku doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 01 lapkričio 2011 - 20:42