QUOTE(balla @ 2011 11 01, 17:42)
Aš dar su klausimais - koks turėtų būti aprišamų vystyklų virvučių ilgis?
Ir dar - kažkur buvo diskutuota kaip gražiai surinkti akis mezgamoms prilaikančioms kelnytėms, apie klešnes?
Dar vienas, kaip kitaip galima gumą pritvirtinti? Padarau tuneliuką ir gumos galus prisiuvu. Ar taip būtų patogu? Nes man tas gumos prisiuvimas sudėtingai kolkas atrodo.
Pirmieji badymai - baisiai nesijuokit. Snapiai frotą kabina? Gavosi labai mažiukai, gal tokių pradžiai ir reikia
vystyklu virvuciu ilgis turetu buti ~vaiko juosmens apimties ilgio (kiekvienas), nes nuo sono iki priekio per nugara reikia ilgio plius kaspineliui. Bent as taip mastau.
na kazkaip sitas klausimas jeigu ir buvo liestas tai menkai...kazkaip savaime aisku turbut mezgancioms pasirode, bet kad jusu kelnyciu puikiausiai surinkta
as bent vaseliu susirenku o paskui 5 virbalais mezgu. Kad nukelimas butu grazus nuimineti akis reikia lygiai taip kaip megzta arba viena bloga kita gera arba 2 geros 2 blogos, tada bent man buna isbaigta
Bandymai tikrai pavyke
del gumos prisiuvimo:
1) budas - toliau nuo krasto per viena sluoksni, paskui abu sluoksniai susiuvami, gumeles lieka isoriniame sluoksnyje, gaunam raukinukus aplink kojytes, pats greiciausias
2) budas irgi raukinukai, bet guma siuvama kiaurai per 2 sluoksnius
3) budas taip kaip siuvote jus, man asmeniskai taip graziausiai iseina, pradzioje nusiuvu siules isvirkscioje puseje, paskui geroje,tada iveriu guma ir tik tada ja prisiuvu
4) budas yra pirmame temos psl, bet man jis sunkus, kad nekabinciau gumos reikia labai stengtis, o rezultatas kazkodel nezavi...

nes arba kabina guma siule,arba ji per toli arba ji kreiva...zodziu as priekabi
5) budas galima guma prisiuti isvirkscioje puseje uz siules kuri laiko duaudinio sluoksnius ir paskui isvertus pakartoti palei krasta, bet ji nebus iverta tik atrodys panasiai
6) budas kaip penktas, tik nereikia isvertus siuti papildomos siules, bet man labiau patinka kai guma isiuvama tarp 2sauskelnes sluoksniu, o ne ant ju abieju
7) budas darant isiuvus su gumytemis arba kantuojant guma visa sauskelne
na jeigu kas nors aisku