Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 6 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 11 23, 14:21)
siuta overloku  hihihi.gif  uztvirtinimo negali matyti, nes jis priekio desiniajame kraste, vadinasi foto ji paslepia sauskelnes ausytes.

nesuprantu tada, ką tas "ne overloko darbas" reiškia? overloko gi, tik skirtingų spalvų siūlai paimti g.gif
o overloko užtvirtinimo siūlė - safety stitch yra, matos per visą perimetrą, ne tik už auselių ar ant jų ar dar ten kur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 23 lapkričio 2011 - 15:54
QUOTE(Kvaki @ 2011 11 23, 12:12)
Čia tavo overlokas taip siuva, skirtingais siūlais? Vienas viršuj, kitas apačioj? Ir siūlai žiu dar perreinantys  thumbup.gif Gal dar tie kaproininai?

va ka kvaki parase vos kelis postus atgal. As atrasiau, kad tai ne overloko darbas, neigdama jos parasyta minti (pajuodinta). Tai tiek ir reiskia. O ne tai, kad siuvau ne su overloku doh.gif Kriminalas hihihi.gif

del to safety stich...nezinau, ar taip vadinama, tiesiog ketursiulio overloko krasto apmetymo dygsnis ir tiek

va bent sioje nuorodoje tai nera mano nusiuta siule apibudinama kaip safety stich, turetu butidar viena tiesi siule kiek toliau krasto... g.gif

http://www.husqvarna...09/us/stitches/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 23 lapkričio 2011 - 16:13
QUOTE(Coccinela @ 2011 10 28, 23:38)
user posted image

aš tai taip žinau 4u.gif

Kvaksi overloku, turbūt, nesiuvus ir nežinojo, kad vienas siūlas vienoj pusėj, kitas tik kitoj matos, už tai taip paklausė mirksiukas.gif nu tikrai kriminalas biggrin.gif ale aš gi net prisėdau pažiūrėt, galvojau, koks ten dar stebuklas būna - ne overlokas, o apmėto taip gražiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 11 23, 14:35)
pirma kart matau tokia guma  blush2.gif  gal vilniui kuri kur nors tokia uzmatet?  ax.gif

Tos gumos yra ir audiniuose prie kalvarijų turgaus, ir Danesoj mačiau. Ji platesnė, nei įprastos, ir tokia kaip foto ištepus būna. Tokia įdomi. Nusipirkau pabandymui. Žiūrėsim kas gausis smile.gif Juraciuxzx patirtis kalba, kad bus gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 11 23, 18:08)
Tos gumos yra ir audiniuose prie kalvarijų turgaus, ir Danesoj mačiau. Ji platesnė, nei įprastos, ir tokia kaip foto ištepus būna. Tokia įdomi. Nusipirkau pabandymui. Žiūrėsim kas gausis smile.gif Juraciuxzx patirtis kalba, kad bus gera smile.gif

nebutinai platesne, mano fotografuota tokio pat plocio kaip ir tvirtesne guma, turiu ir platesnes ir visai siaurutes is minkstuju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 23 lapkričio 2011 - 17:14
Oho, koks kriminalas su tais siūlais gavosi lotuliukas.gif

Kaip gerai, kad gumas užkabinot.

Man su jom problema, vis neišsirenku kokia geriausia, o kai išsirenku, pasirodo per mažai nusipirkau doh.gif

Kokio storio gumeles siuvat?

Pas mum tai už vis sunku su jom, tai tokią pusiau nėriniuotą tik minkštesnę gaunu blush2.gif Kai į vidų siuviu, tai nieko, bet va kartais noris ir siauresnės.

Ypač į tas garbanotas, kur paskutinės Jūračiuko.
Buvau įsigudrinus net tokią visai siaurutę siūt, kokių 3mm pločio. Tik ji kietesnė buvo.

Kalvarijų gatvėj irgi ne itin didelis pasirinkimas pločio ir minkštumo prasme ax.gif Arba aš jau tokia išranki, kad nieks nebetinka blush2.gif O kantavimo gumų ten iš vis neradau g.gif

Beje, mergiukai, truputį ne į temą, bet gal žinot kokios yra filco (ne flyso) savybės?
Kiek suprantu tai ale veltinis?
Kaip jis lankstosi? Netrūkinėja jei daug lankstyti? Ar tamposi, veliasi, jei naudoti pzv kaip žaisliuką?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 11 23, 17:08)

aciu prie progos kai lankysiuos reiks uzmest aki smile.gif as guma 0.6 cm paprasta naudoju, man kazkaip gerai, neturiu jokiu nusiskundimu... Priesingai nei su skaidria guma.. Sita man visai nepatiko schmoll.gif arba reikia ismokt su ja dirbt blush2.gif

nu su tuo overloku ir siulu tai tikras kriminalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Sakykit kas galetumet pasiuti atprastukes 2 ir 4 m. vaikams? Su pasiulymais prasau i a.z. mirksiukas.gif

Aciukas
Atsakyti
Sveikos,
gal galetumete pasidalinti info kokius overlokus turite ir kokie ju pliusai, minusai? jau taip noriu overloko, net sapnuoju hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 11 23, 21:01)
aciu prie progos kai lankysiuos reiks uzmest aki  smile.gif as guma 0.6 cm paprasta naudoju, man kazkaip gerai, neturiu jokiu nusiskundimu... Priesingai nei su skaidria guma.. Sita man visai nepatiko  schmoll.gif arba reikia ismokt su ja dirbt  blush2.gif

Skaidri guma ir man kažkaip netiko schmoll.gif
Nors, gal naudot nemoku.... Kažkaip lyg ir tempias, bet lėtokai, jei staigiau patmempi - plyšta.

Žinau, kad iki kai kurių jūsų darbų toli gražu man, bet... užmeskit akį
Atsakyti

[/quote]

Saunuole Kvaki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 11 27, 21:54)
Skaidri guma ir man kažkaip netiko  schmoll.gif
Nors, gal naudot nemoku.... Kažkaip lyg ir tempias, bet lėtokai, jei staigiau patmempi - plyšta.

Sveikinu thumbup.gif

Įsigijau overloką, mokausi juo dirbti, neužiglo ir aš gal ką nors panašaus pristatysiu smile.gif
Atsakyti