Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 6 tema

oje kad priraset! grazu kaip viskas ir nuotraukos pagaliau! tai galiu akis paganyti! jau tasiukai thumbup.gif
Gitulia, tos melynos megztos kelnytes super!

o as tai dabar tinginiausiu nieko nesiusiu... vasara man tingejimo metas, bet labai lauksiu vel naujienu is jusu merginos!
Juljieta o tu savo krautuvele irgi turi? imeski adresa?
Atsakyti
Merginos, o man klausimukas iskilo... ar jus po skalbimu lyginate visas sauskelnes , iklotukus, aprisamus vystiklus ir t.t.... ineternete apie skalbima, prieziura radau info, o va apie lygynima nieko neradau... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 18 liepos 2011 - 12:56
QUOTE(garbanota avyte @ 2011 07 18, 12:55)
Merginos, o man klausimukas iskilo... ar jus po skalbimu lyginate visas sauskelnes , iklotukus, aprisamus vystiklus ir t.t.... ineternete apie skalbima, prieziura radau info, o va apie lygynima nieko neradau...  schmoll.gif

Jei gerai pamenu, kazkurioje temoje apie tai buvo kalbeta, tai islyginus vystykliuku sugeriamumas pablogeja. g.gif

Laba diena, beje 4u.gif As cia daznai tyliai pasiskaitau, pasigroziu, pati siek tiek bandau siuti, bet pasisakyti nedristu blush2.gif
Atsakyti
as nelyginu, tik palutes lyginu. kartais ant 90C praskalbiu
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2011 07 18, 12:55)
Merginos, o man klausimukas iskilo... ar jus po skalbimu lyginate visas sauskelnes , iklotukus, aprisamus vystiklus ir t.t.... ineternete apie skalbima, prieziura radau info, o va apie lygynima nieko neradau...  schmoll.gif

as anksciau lyginau, kol dar maziuke mazesne buvo, dabar nebe ax.gif na, man ir islygintas audinys gerai gerdavo. O sugeremumas gali del to sumazet, kad lyginamas audinys siek tiek prasitempia, ne toks tankus buna ax.gif
Atsakyti
As del to ir klausiu, nes zinau, kad patalyne lyginant uzskemsa jos audinio poros ir ji nebekvepuoja, todel geriau jei jos nelygini, audinys labaiu kveuojantis buna, bet tkitiem labai nepriimtina buna, nesmagu nelygintoj patalyneje miegoti...
O kaip kitos, lyginate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2011 07 17, 22:40)
Tai taip ir bandysiu daryti, kai prieisiu iki tu veliamu siulu, dabarpradejau antras megzti irgi is turkiskos vilnos alize cachmira, tik to prierasiuko fine pas mane nera..

Jie tieisog siek tiek storesni, turiu tokiu irgi. Tie, kur su "Fine" plonesni, jie man mielesni kelnytems pasirode.
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2011 07 18, 16:08)
Jie tieisog siek tiek storesni, turiu tokiu irgi. Tie, kur su "Fine" plonesni, jie man mielesni kelnytems pasirode.

Na taip, jie nera laaabai ploni.. Dabar kaip tik is ju ir mezgu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kelnyciu niekada neveliau ir nevelciau. Siaip megztos neveltos minkstesnes, tampresnes, patogesnes nesiot man taip atrodo. Numegzdavau ir maudavau tiesiai ant ruros. Net lanolizuodavau pirma karta tik kai jau buvo reikalas plaut.
Sauskelniu, iklotu taip pat nelyginu, nera reikalo ir sako, kad geriau sugeria biggrin.gif
Atsakyti
Del lyginimo ir as galvoju, kad nelygintos sugerti turetu geriau... o del kelnyciu velimo dar nieko nezinau.. kol kas ne vienu nei veliau nei lanolizavau... antruju dar ne nebaigiau megzti.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 18 liepos 2011 - 16:50
QUOTE(Sibile @ 2011 07 18, 13:44)
Juljieta o tu savo krautuvele irgi turi? imeski adresa?

Sibile, dar neturim pardes lotuliukas.gif nezinau ar verta kartotis, kazkaip norisi, kazkokio isskirtinumo, bet is esmes tai labai patogus reikalas, ta parde turet, ziuresim laikui begant kaip toliau mum eisis ir ar verta ir tiek smile.gif
Atsakyti
Velti megztas kelnytes tikrai nera butina. O velimas, kuri naudoju, tai nera tas pats, kas veltinis. Tiesiog mezginys tankesnis pasidaro, bet jis vis tiek islieka minkstas ir pakankamai tamprus. Kita vertus, na nesu primezgus ir privelus milijona, kad galciau teigti tik viena tiesa. Tiesiog taip pabandziau, patiko ir naudojam. Juk labai priklauso ir nuo siulu. O kuo daugiau ivairiu patirciu, tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti