Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 6 tema

juraciuxzx,

Išsitrinam išsitrinam savo asmeninių žinučių dėžutę, o tai negalime prisibelsti iki tamstos smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labai gera tema 4u.gif ,jau senai galvoju savo pirmagimi auginti daugakrtinėmis saskelnėmis,bet... ax.gif mintis kai laukiausi buvo gera.... blush2.gif bet pribrendo tik bevei po metų tad dabar vaikiukui metukai o turime jau prieš pora mėn.įsigytų sauskelnių..na aišku aš kol kas perku,bandau,domiuosi,gal kada ir pati pradėsiu siųti,susigundžiusi paskaitinėjusi jūsų temą,siuvimo įgūdžių turiu truputį bet tingiu ax.gif kol kas smile.gif tad kol kas esu ieškojime,bandau įvairias...kol vaikas atpras nuo sauskelnių biggrin.gif o sakykite nakčiai kokias dedate sauskelnias?
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2011 07 19, 20:15)
juraciuxzx,

Išsitrinam išsitrinam savo asmeninių žinučių dėžutę, o tai negalime prisibelsti iki tamstos smile.gif  mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Issitryniau, turiu veiklos uztektinai net iki kompo nenueinu
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 07 14, 16:37)
Musu maisas:

user posted image

Man labai patogus. Kai daugkartiniu nenaudojam i lauka visada dedames pampersa, serveteliu pakeli, vystykliuka pasiklojimui ir siaip dar kelios smulkmenos telpa. Ir gyvena tas maiselis tai vezimo apacioj, tai mano rankinuke, zodziu keliauja visad su mumis.
Mums 5 virbalais megztos kelnytes pacios patogiausios. Dviem virbalais labai patogiu nusimegzt mums neisejo, tokios siaip sau gavosi. O jei mezgant 5 dar aplink kojytes ilgesnes klesnytes padarai, tai sortukai normalus gaunasi, uzmovei kojinytes ir vaikas aprengtas, nebereikia jokiu sliauztu  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

]

NEREALIOS KELNYTĖS,o kur galėčiau tokių įsigyti? 4u.gif Ir ar būtina dėti vilnonias kelnytes,nes dar vis nelabai susigaudau komreikia ko nereikia,kas būtina kas nelabai:)
Atsakyti
QUOTE(*Katytė* @ 2011 07 20, 09:30)
NEREALIOS KELNYTĖS,o kur galėčiau tokių įsigyti? 4u.gif Ir ar būtina dėti vilnonias kelnytes,nes dar vis nelabai susigaudau komreikia ko nereikia,kas būtina kas nelabai:)

Pasiskaitinek gamintoju ar parduotuviu prekiaujanciu daugkartinemis sauskelnemis internetinius puslapius ten surasyta pakankamai daug informacijos, kas, kaip, su kuo ir kodel, taip pat gali perversti kitas temas skirsnyje ekologiskas gyvenimo budas yra tema apie daukartines sauskelnes, ten mamos diskutuoja, aptaria, kas, kaip ir ka naudoja ir pan... taigi skaityti, dometis ir greit viska issiaiskinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka tylu.... Geru oru megaujates ar is karscio leipstat?
As va baigiau antras kelnytes, sikart mezgiau 5 virbalais ir bandziau susiust atkartojant mezginio rasta, pagal juraciuxzx imesta schema, nu bet man negraziai gavos nors tu ka cry.gif bandziau gal 5 ar 7 kartus, vistiek nesigavo... kaip Jus taip graziai surenkat tas akis????? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2011 07 21, 18:01)
Ka tylu....  Geru oru megaujates ar is karscio leipstat?
As va baigiau antras kelnytes, sikart mezgiau 5 virbalais ir bandziau susiust atkartojant mezginio rasta, pagal juraciuxzx imesta schema, nu bet man negraziai gavos nors tu ka  cry.gif  bandziau gal 5 ar 7 kartus, vistiek nesigavo... kaip Jus taip graziai surenkat tas akis????? verysad.gif

as jas nuo virbalu surinkineju po viena nuo vieno ir viena nuo kito ir tik tada virbala istraukiu is kiekvienos surinktos akies. Tada kartoju ir itempima reikia siulo atitaikyti. nesuverzt per daug, jeigu laisvai numegzta. mirksiukas.gif

karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
juraciuxzx! 4u.gif
Niekaip negaliu issiusti asmenines zinutes, tai rasau cia. Pasikeite mano nikas,ir man neramu, kad gali manes ieskoti... buvus julisija. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 22, 02:38)
as jas nuo virbalu surinkineju po viena nuo vieno ir viena nuo kito ir tik tada virbala istraukiu is kiekvienos surinktos akies. Tada kartoju ir itempima reikia siulo atitaikyti. nesuverzt per daug, jeigu laisvai numegzta.  mirksiukas.gif

karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

ir as taip dariau, bet man vistiek negraziai gavosi.. bent as suprantu, kad turi gautis taip jog sujungimo vietos isvis nesimato, o pas mane ji labai aiskiai matosi... as galvoju, kad cia ko gero problema bus akiu persukimem, nes juk yra du akiu uzkabinimo budai... gal sis tinka priesingam manajam.... g.gif
Atsakyti
Kam idomu - Kaune bazese taip pat yra impregnuotos medvilnes (5 sandelis, salia traukinuku). Kaina 20 lt uz metra, plotis berods 1,50cm. Turi vienspalves ir kai as buvau turejo margos, tai maiseli sauskelnems siuvau.

toks maiselis sauskelnems is jos isejo:

user posted image

matmenys 33x47cm (kiek per ilgas), taigi 30x40 matmenu pakanka maiseliui (mano maiselis 27x38cm, tai jau kiek ankstas)

Dar viena ~40x50 dydzio is kaledines vilniuje pirktos medvilnes pagaminau, bet foto nepadariau su fotoaparatu tik su telefonu, kiek veliau parodysiu, kai is telefono pavyks iskrapstyti nuotrauka, nors tikrai prastoka kokybe. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 27 liepos 2011 - 11:47
Vakar galu gale is kokio 10 karto pavyko graziai ir teisingai akytes surinkti numezgus kelnytes 5 virbalais clap.gif yahoo.gif yess.gif net neisivaizduojat kiek privargau, viska dariau pagal aprasyma, bet vistiek ne taip gaudavosi, kol pati bandymu budu supratau kame beda karsta.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2011 07 27, 14:09)
Vakar galu gale is kokio 10 karto pavyko graziai ir teisingai akytes surinkti numezgus kelnytes 5 virbalais  clap.gif  yahoo.gif  yess.gif  net neisivaizduojat kiek privargau, viska dariau pagal aprasyma, bet vistiek ne taip gaudavosi, kol pati bandymu budu supratau kame beda  karsta.gif  assa.gif

Puiku, prasom foto ax.gif Ir komentarus, ko nedaryti, kad galetume mokytis is kitu klaidu blush2.gif
Atsakyti