Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Jetau, nu ką aš tau sakiau, superinė suknelė
Atsakyti
Nu va, radau vis dėl to
https://picasaweb.go...222872735/vhCNT
Atsakyti
Didelis dekui draugei, kuri primine, kad as vienintele nepakartojama biggrin.gif thumbup.gif wub.gif As cia ryte gavau tokia dziaugsmo doze, kad net rytines kavos galejo nebebuti biggrin.gif biggrin.gif Linksma gaida pradejau ryta ir iki dabar skraidau issisiepus. Dar swapinius auskariukus su laikroduku uzsidejau. Tik papai didoki, tai laikrodukas po jais makaluojasi, bet taip dar geriau, visi ziuri ten kur reikia lotuliukas.gif Net servize pasisekima turejau, meistras mano masinos paslaptis atskleide nemokamai bigsmile.gif
Dar skubu pasveikinti visas besimokinancias ir pedagoges su mokslo metu pradzia 4u.gif
As tai ryt sedu i masiniuka ir i Klaipeda rolleyes.gif Ka cia dabar aplankius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 09 01, 09:23)
kerpena is kur tiek kantrybestokiems rastams, grazu ant kitu paziureti smile.gif

rugsejo1, daug cia pedagogu lyg ir yra, bet daugiau mamyciu  4u.gif
Graziu ispudziu 4u.gif

user posted image

Maniau tik Netikėtai g.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2011 09 02, 15:10)
Didelis dekui draugei, kuri primine, kad as vienintele nepakartojama  biggrin.gif  thumbup.gif  wub.gif As cia ryte gavau tokia dziaugsmo doze, kad net rytines kavos galejo nebebuti  biggrin.gif  biggrin.gif Linksma gaida pradejau ryta ir iki dabar skraidau issisiepus. Dar swapinius auskariukus su laikroduku uzsidejau. Tik papai didoki, tai laikrodukas po jais makaluojasi, bet taip dar geriau, visi ziuri ten kur reikia  lotuliukas.gif Net servize pasisekima turejau, meistras mano masinos paslaptis atskleide nemokamai  bigsmile.gif
Dar skubu pasveikinti visas besimokinancias ir pedagoges su mokslo metu pradzia  4u.gif
As tai ryt sedu i masiniuka ir i Klaipeda  rolleyes.gif Ka cia dabar aplankius? biggrin.gif

Ačiū, galvojau nieks nepasveikins lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip as nemoku su nesiojamu kompu rasyti doh.gif
Kerpena, labai kruopstus darbeliai Tavo 4u.gif Bolero visai smagus, gal tik ne prie sios suknutes jis.Suknutei siai ka nors kitka sugalvosi mirksiukas.gif
Kaip smagu tureti dukra ir ja puosti biggrin.gif Reiks duoti skelbima, kad sutinku pakrikstyti mergaite ir jai suknutes megzti nerti pasizadeti lotuliukas.gif Smilga, labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Netiketai, jauciu Tu dar bent tuzina suknuciu esi paslepus ir nerodai mums biggrin.gif Man labai patinka kaip Tau viskas pasiseka suderinti. Ir spalvas ir rastus thumbup.gif Modeliukas wub.gif ,ar labai brangus? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 02 rugsėjo 2011 - 13:49
Reiks duoti skelbima, kad sutinku pakrikstyti mergaite ir jai suknutes megzti nerti pasizadeti

Už pažada puošti galiu antra kart pakrikštyt leisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergiotės 4u.gif
QUOTE(Mozaika. @ 2011 09 02, 14:20)

Ne,netikėtai tik laisvalaikiu pedagogė lotuliukas.gif Tikra pedagogė pas mumis Smilga 4u.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2011 09 02, 14:26)
Netiketai, jauciu Tu dar bent tuzina suknuciu esi paslepus ir nerodai mums  biggrin.gif Man labai patinka kaip Tau viskas pasiseka suderinti. Ir spalvas ir rastus  thumbup.gif Modeliukas  wub.gif ,ar labai brangus?  bigsmile.gif

Net nukaitau kaip gražiai parašei blush2.gif Ačiū tau labai 4u.gif O modeliukas manasis neįkainojamas yr cool.gif O jei dar ožiukus išvaikyt pavyktų,tai iš vis be žodžių būtų biggrin.gif

Smilga,ačiū už schemutes.Kažkada pasiskaypinsim,tai papasakosi man kas ten ir kaip.Dabar labai daug dirbu.Premjera pas mumis spalio 20d.,o nei pusės spektakliaus nėr.Nei dekoracijų,nei kostiumų... Nu žodžiu nier kadu palei kompą sėdėt biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas .
vakar visa diena siuvau maziui i darzeli reikia koki nors gyvuna( zaisla ) atnesti
tai rezultatas, musu meskiukas , kadangi kailiuko neturejau tai is baldinio audinio siuvau, o sio turto (turiu begales) visokiu atraizu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 04 rugsėjo 2011 - 09:54
QUOTE(Mozaika. @ 2011 09 02, 13:20)
Ačiū, galvojau nieks nepasveikins lotuliukas.gif

niekada nebūčiau patikėjus,kad ir aš link šitos srities patrauksiu kažkada, bet va teko smile.gif
Atsakyti
Daivulyt,gražus meškis thumbup.gif Jei nepaslaptis -iš kur to baldinio audinio tos begalės? Gal tamsta linkusi ta begale pasidalinti ax.gif mažą gabaliuką priglausčiau blush2.gif
QUOTE(miegutis @ 2011 09 04, 15:28)
niekada nebūčiau patikėjus,kad ir aš link šitos srities patrauksiu kažkada, bet va teko smile.gif

O nuo šitos vietos plačiau prašom.Smalsu gi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 09 04, 17:41)
Daivulyt,gražus meškis thumbup.gif Jei nepaslaptis -iš kur to baldinio audinio tos begalės? Gal tamsta linkusi ta begale  pasidalinti ax.gif  mažą gabaliuką priglausčiau blush2.gif

tai gi , dirbu pagal specialybę, vaikų globos namuose ax.gif
na tai nevisai pedagoginis darbas, bet auklėju 10 žmogeliukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 04 rugsėjo 2011 - 20:39
QUOTE(netikėtai @ 2011 09 04, 18:41)
Daivulyt,gražus meškis thumbup.gif Jei nepaslaptis -iš kur to baldinio audinio tos begalės? Gal tamsta linkusi ta begale  pasidalinti ax.gif  mažą gabaliuką priglausčiau blush2.gif

as dirbu baldu gamybos ir transporto imoneje
www.Erelita.lt
jei kokios spalvos reikia sakyk tikrai atsiusciau, nes kai tustino sandeli nuo pavyzdziu prisitempiau visa galybe doh.gif
Atsakyti