Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Elija, kai ieskojom buto, iejus i dabartini, kur gyvenu, pamaciau tik vaizda pro langa wub.gif Vyras dar ir tai, kad remonto nuo pastatymo nebuvo, pro langu plysius galima pirstus iskisti... lotuliukas.gif

netiketai blink.gif , na ir naujienos unsure.gif Uteles, tai suprantu...cia bet kam gali nutikti, bet salmonele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 23 rugsėjo 2011 - 14:40
nu jo http://www.15min.lt/...ce=xmltorrentlt
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 09 23, 17:29)

Aga ir aš skaičiau apie tai..siaubas kažkoks doh.gif
netiketai, laikykites 4u.gif
Atsakyti
Nu bliam... Mano mergiotės grupė tiesiai prie valgyklos unsure.gif Eina subinėn ite darželiai...Mano žiogelį nuo roto viruso gydė.O jei čia joks nafig ne rotas? Kas tada? Tą direktorę seniai iš daržo išpirdolint reikia-sėdi ir bezda,jokios naudos iš jos.Jei ne pavaduotoja tai darželis gal jau būt sugriuvęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 23 rugsėjo 2011 - 18:16
Aciu mergytes wub.gif 4u.gif Matyt virusas puola mellow.gif. Pasiklausinejau, kad daug vaikuciu pas mus mieste serga unsure.gif Dabar guli pupa su 39 doh.gif

netikėtai blink.gif doh.gif
Atsakyti
netikketai laikykis

o čia mano vakarykštis darbas, mažiaus prašymu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi, kokie faini sportbaciai isejo bigsmile.gif thumbup.gif
Reiks man mergytem ir kazka panasaus padaryt 4u.gif Tik su sportbaciu tinkama ismera pas mus problemos. Reiks kada Vilniuj pajieskoti smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif Einu dar pafotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 24 rugsėjo 2011 - 15:45
user posted image

Atsakyti
Smagu, Smalsi
user posted image
Atsakyti
smalsi_, nerealios nuotraukos thumbup.gif Ir oras pasiseke wub.gif Gero jums pasibuvimo wub.gif Ir laukiam reportazo tesini bigsmile.gif

tavi, jauciu kazkas bus nuostabaus wub.gif Tik fotika suderink photo.gif doh.gif Grozio visai neatskleidi aggressive.gif
Atsakyti
Oksana, nemoku blush2.gif
Kaip jūsų mergiot4s, panos?
Atsakyti